|
|
|
Kozioł Joanna (czyli Anko) |
Autor |
Wiadomość |
Aga
Baltazar Gąbka
|
Wysłany: 21 Listopada 2007, 16:07
|
|
|
Gratulacje, Anko! |
_________________ Amerykańscy naukowcy dowiedli ostatnio, iż niekontrolowana konsumpcja gollumów jest przyczyną wielu groźnych chorób, np. choroby szalonych spamerów.
Rodion |
|
|
|
|
Anko
Niki
|
Wysłany: 21 Listopada 2007, 22:21
|
|
|
Dzięki! Jak to miło, że ktoś wydobył ten wątek z przepastnych głębi forumowych.
Tak się składa, Ariah, że my dwie jesteśmy "kobiecą częścią tomu", no nie? Mój tekst to próba napisania "czystej przygodówki", ciekawe, czy mi się udało? To już czytelnicy ocenią, gdy tom się ukaże.
Ariah napisał/a | popełniłam tekst cokolwiek dziwaczny... | Dobrze, że pojawią się też teksty nietypowe. Brawo za odwagę! Mój tekst miał się wpasować w "główne ciasto", niechaj Twój będzie rodzynkiem, bo co za ciasto bez bakalii?
P.S. Adze też dziękuję, przepraszam, dopiero potem zauważyłam, że jest kolejna podstrona wątku. |
_________________ 生きる事 それが俺の償いだ。(SoulCalibur3) |
|
|
|
|
Kruk Siwy
Wierny Legionista
|
Wysłany: 4 Maj 2009, 10:16
|
|
|
No i spotkały się nasze konany. Ciekawe czym Twój walczy... Generalnie - nareszcie i będę czytał z wypiętą... uwagą. A co wyczytam to opowiem. |
_________________ Tu leży pisarz nieznany.
Marzył, że dorówna tuzom.
Talent miał niespotykany
lecz pisał sobie, a muzom.
Agi |
|
|
|
|
Tequilla
Rzułta rzaba
|
Wysłany: 4 Maj 2009, 11:25
|
|
|
Ja tez chętnie przeczytam. Anko, czy to znak, że będziesz pojawiać się ( w czytaniu) częściej? |
_________________ "Could you look an animal in the eyes and say to it, 'My appetite is more important than your suffering'?" Moby |
|
|
|
|
Adashi
Cyberpunk
|
Wysłany: 4 Maj 2009, 15:59
|
|
|
Ja też czekam na Twój nowy tekst, droga koleżenko
Zobaczymy jakiego Conana wyczarowałaś. |
_________________ Wysłano z Atari |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Partner forum