Forum testowe - Piaskownica |
Autor |
Wiadomość |
Kruk Siwy
Wierny Legionista
|
Wysłany: 30 Października 2014, 15:47
|
|
|
thomas2411, nie bierz tak wszystkiego do siebie. Ja osobiście nie potrzebuję, ani nie chcę zmian na forum, bo nie używam gadżetów typu telefon z wodotryskiem, są mi zbędne. Widzę na forum kilka osób (dosłownie kilka) które chciałyby sobie popikać jakimś gadżetem i od tego robi im się błogo. To jeszcze nie powód żeby zmieniać wygląd i sposób posługiwania się forum.
Ale nie postawiłem sprawy na ostrzu noża, napisałem: "Ale koszuli rozdzierać nie będę,".
Z całą pewnością też nie było moim zamiarem obrażanie osoby, czyli nie oszukujmy się - Ciebie - która uratowała istnienie forum. Ale swoje zdanie wyrazić mogę, choćby nieco złośliwie, nieprawdaż? |
_________________ Tu leży pisarz nieznany.
Marzył, że dorówna tuzom.
Talent miał niespotykany
lecz pisał sobie, a muzom.
Agi |
|
|
|
|
konopia
Marudny maruda marudzący
|
Wysłany: 30 Października 2014, 15:50
|
|
|
Kruk Siwy, ale dla Ciebie sposób obsługiwania forum się nie zmieni, forum pozostanie takie jak jest tzn. do forumowania w przeglądarce, dodatkowe możliwości nie będą obowiązkowe.
Zajrzałeś w ogóle na wersję testową? |
_________________ Powinniśmy szanować poglądy religijne bliźnich, ale tylko w takim sensie i do takiego stopnia,
do jakiego szanujemy czyjeś przekonanie, że jego żona jest piękną kobietą, a dzieci bardzo mądre. |
|
|
|
|
Kruk Siwy
Wierny Legionista
|
Wysłany: 30 Października 2014, 16:02
|
|
|
Pozwolisz, że to pytanie konopia napisał/a | Zajrzałeś w ogóle na wersję testową? | pozostawię bez komentarza. |
Talent miał niespotykany
Agi |
|
|
|
|
Fidel-F2
Wysoki Kapłan Kościoła Latającego Fidela
|
Wysłany: 1 Listopada 2014, 08:52
|
|
|
Kruk Siwy napisał/a | No i rzeczywiście nie ja będę siedział nad usterkami technicznymi, bo się na tym nie znam.
Znam się za to na innych rzeczach i nie lamentuję, że ich za mnie nie zrobią techniczni. | argument 'a u was murzynów biją'
Kruk Siwy napisał/a | Widzę na forum kilka osób (dosłownie kilka) które chciałyby sobie popikać jakimś gadżetem i od tego robi im się błogo. | być może reszta nie widzi potrzeby zgłaszać argumentów i postulatów już zgłoszonych
btw, jakoś nie pałasz chęcią do powrotu do gęsiego pióra w ramach zawodowej działalności tylko błogo i radośnie pikasz sobie gadżetem z klawiaturą i ekranem
marudzisz Kruku i nic poza tym |
_________________ Jesteśmy z And alpakami
i kopyta mamy,
nie dorówna nam nikt! |
|
|
|
|
Kruk Siwy
Wierny Legionista
|
Wysłany: 1 Listopada 2014, 09:32
|
|
|
Fidelito, chrzanicie. A w pracy używam wiecznego pióra jeżeli już cię to interesuje. Pikam, owszem, ale nie na telefonie i do tego z obrzydzeniem. Najwyższym.
No i wiesz, jakbyś miał coś do powiedzenia w temacie wątku to tutaj. Serio, serio. |
Talent miał niespotykany
Agi |
|
|
|
|
Fidel-F2
Wysoki Kapłan Kościoła Latającego Fidela
|
Wysłany: 1 Listopada 2014, 13:55
|
|
|
Wszystkie Twoje utwory powstały przy pomocy pióra wiecznego? |
_________________ Jesteśmy z And alpakami
i kopyta mamy,
nie dorówna nam nikt! |
|
|
|
|
nureczka
Mama Pufcia
|
Wysłany: 1 Listopada 2014, 14:31
|
|
|
Fidel-F2 napisał/a | Wszystkie Twoje utwory powstały przy pomocy pióra wiecznego? |
Pozwolę sobie odpowiedzieć w imieniu Kruka - Tak.
Edyta: po namyśle dodam zastrzeżenie "Wszystkie, które powstały w czasach gdy znam Kruka". O twórczości wczesnej się nie wypowiadam, |
_________________ Zapraszam do odwiedzania mojej strony oraz bloga |
|
|
|
|
dareko
Gromozeka
|
Wysłany: 3 Listopada 2014, 16:33
|
|
|
Fidel, jak twoje kolano? |
_________________ Wiedzma wszystko wie!!!
IN NURS WE TRUST - Katowice 2009 |
|
|
|
|
|