Znalezione w sieci. |
Autor |
Wiadomość |
merula
Pani z Jeziora
|
Wysłany: 8 Listopada 2016, 18:17
|
|
|
z dedykacją dla ihan
|
_________________ Kobiety dzielą się na te, które nie wiedzą czego chcą i na te, które chcą, ale nie wiedzą czego. |
|
|
|
|
ihan
iHan Solo
|
Wysłany: 8 Listopada 2016, 20:57
|
|
|
Aaaaaaa, merula, wzruszonam, chyba nabędę koszulę z mankietami na spinki, fantastyczne!!!!! |
_________________ Boże chroń mnie przed ludźmi wykształconymi ponad swoją inteligencję. |
|
|
|
|
Rafał
.
|
Wysłany: 29 Listopada 2016, 13:22
|
|
|
Jest taka dziwna strona: https://www.truecaller.com/pl/
Trzeba się zalogować nowym kontem google, bo inaczej zassie wasze kontakty. Coś w rodzaju książki telefonicznej działającej w jedną stronę, w 100% niezgodnie z Polskim prawem, ale działające.
Chcecie sprawdzić czyj to numer dzwonił? Raczej będzie w bazie, jest nawet 601 602 603 |
|
|
|
|
Pako
Adam Zamoyski
|
Wysłany: 29 Listopada 2016, 20:03
|
|
|
Hmm, Rafał - to brzmi jakby ktoś z twojego konta spam wysyłał. Bo takie strony, takie oferty, to aż się prosi o wycieki danych itp., stąd osobiście raczej bym nie klikał. Pewny ty, że ty to ty? |
|
|
|
|
gorat
Modegorator
|
Wysłany: 29 Listopada 2016, 23:12
|
|
|
Pako napisał/a | Hmm, Rafał - to brzmi jakby ktoś z twojego konta spam wysyłał. Bo takie strony, takie oferty, to aż się prosi o wycieki danych itp., stąd osobiście raczej bym nie klikał. Pewny ty, że ty to ty? |
Cytat | IP dla tego postu
--.--.--.-- [ 7388 Posty ] |
Będzie bigos, jak potwierdzi... Jak odróżnimy? |
_________________ Początkujący Wiatr wieje: Co mogę dla kogoś zrobić?
Zostań drzewem wiśni.
---
鼓動の秘密
U mnie działa. |
|
|
|
|
Rafał
.
|
Wysłany: 30 Listopada 2016, 08:13
|
|
|
Tchórze, tchórze,
Ależ wy jesteście podejrzliwi i jacyś tacy wystrachani
Przecież gdyby strona była groźna to bym jej nie wstawiał. Poznałem ją stąd:
https://zaufanatrzeciastrona.pl/post/jak-ustalic-nazwisko-posiadacza-numeru-telefonu-twoje-pewnie-tez/
Logowanie się na niej swoim kontem spowoduje skopiowanie waszych kontaktów, a zresztą... kto wie, czy nawet tej apki nie macie w telefonie. Piszą, że w tej bazie jest 3 mld numerów telefonów. Mój jest i połowy znajomych są. Znaczy to tyle, że ktoś (jakiś mój znajomy) korzysta z tej aplikacji i udostępnił tej bazie całą swoją książkę telefoniczną. |
|
|
|
|
Agi
Modliszka
|
Wysłany: 30 Listopada 2016, 10:13
|
|
|
Wczoraj nękał mnie jakiś nieznany numer głuchymi telefonami, gdy wpisałam go do gugla pojawiło mi się kilkadziesiąt linków do stron sprawdzających, ale nie odważyłam się wejść. |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 30 Listopada 2016, 10:40
|
|
|
Zawsze jak dzwoni do mnie obcy numer, wpisuję go w internet nie odbierając i na ogół ktoś już napisał o nim coś niedobrego. Zapisuję sobie go wtedy (spam1, spam2, spam 3). Ostatnio się wycwanili i dzwonią z trzech numerów w ciągu dwóch minut |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
Luc du Lac
Cynglarz
|
Wysłany: 30 Listopada 2016, 11:11
|
|
|
Rafał napisał/a | Tchórze, tchórze,
Ależ wy jesteście podejrzliwi i jacyś tacy wystrachani
Przecież gdyby strona była groźna to bym jej nie wstawiał. Poznałem ją stąd:
https://zaufanatrzeciastrona.pl/post/jak-ustalic-nazwisko-posiadacza-numeru-telefonu-twoje-pewnie-tez/
Logowanie się na niej swoim kontem spowoduje skopiowanie waszych kontaktów, a zresztą... kto wie, czy nawet tej apki nie macie w telefonie. Piszą, że w tej bazie jest 3 mld numerów telefonów. Mój jest i połowy znajomych są. Znaczy to tyle, że ktoś (jakiś mój znajomy) korzysta z tej aplikacji i udostępnił tej bazie całą swoją książkę telefoniczną. |
w sumie też sprawdziłem swój .... i tyż tam jest, choć z innych czasów |
|
|
|
|
gorbash
Ufol
|
Wysłany: 30 Listopada 2016, 11:58
|
|
|
Martva napisał/a | Zawsze jak dzwoni do mnie obcy numer, wpisuję go w internet nie odbierając i na ogół ktoś już napisał o nim coś niedobrego. Zapisuję sobie go wtedy (spam1, spam2, spam 3). Ostatnio się wycwanili i dzwonią z trzech numerów w ciągu dwóch minut |
Ostatnio miałem z bankiem podobną wojnę przez kilka dni. W końcu trafiła się chwila słabości i przez pomyłkę odebrałem - pani po drugiej stronie była nie mniej zaskoczona niż ja. |
_________________ You say coke I say caine. |
|
|
|
|
konopia
Marudny maruda marudzący
|
Wysłany: 30 Listopada 2016, 17:20
|
|
|
Martva, tutaj coś takie odbieram i szybko mówię "tak słucham" ...
i potem w zależności od tego jak się rozkręci albo dalej po polsku albo przechodzę na angielski, jak faktycznie coś ważnego, raz na milion t coś ważnego, jak młodego trzeba było ze szkoły na pogotowie wieź to zadzwonili do mnie z nieznanego numeru, od tego czasu mam psychiczne opory by czegoś nie odebrać w godzinach szkolnych itp...
opanuj kilka przydatnych zwrotów po rosyjsku czy niemiecku (angielski zbyt dużo młodych zna, a to oni na ogół wydzwaniają) i odbieraj |
_________________ Powinniśmy szanować poglądy religijne bliźnich, ale tylko w takim sensie i do takiego stopnia,
do jakiego szanujemy czyjeś przekonanie, że jego żona jest piękną kobietą, a dzieci bardzo mądre. |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 30 Listopada 2016, 17:55
|
|
|
konopia, nienawidzę rozmawiać przez telefon. A już z obcymi ludźmi milion razy bardziej. |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
Lowenna
Mirmił
|
Wysłany: 30 Listopada 2016, 20:29
|
|
|
Cytat | Ze względu na mój interes rozmowa jest nagrywana. Proszę powtórzyć nazwisko. | W 99% przypadków sekundę później słyszę "bip, bip". |
_________________ Gdyby nawet mężczyzna potrafił zrozumieć, co myśli kobieta... i tak by nie uwierzył... |
|
|
|
|
thinspoon
Ming of Mongo
|
Wysłany: 1 Grudnia 2016, 07:42
|
|
|
Dla użytkowników FB:
DUOLIFE POMOGŁO
Ludzie dzielą się tu doświadczeniami po zażyciu cudownych suplementów DuoLife. Nie przy kawie - trzeba potem czyścić monitor i klawiaturę. |
|
|
|
|
Fidel-F2
Wysoki Kapłan Kościoła Latającego Fidela
|
Wysłany: 1 Grudnia 2016, 08:42
|
|
|
??? |
_________________ Jesteśmy z And alpakami
i kopyta mamy,
nie dorówna nam nikt! |
|
|
|
|
Agi
Modliszka
|
Wysłany: 1 Grudnia 2016, 10:38
|
|
|
thinspoon, nie zauważyłam, żeby moi znajomi dyskutowali o DuoLife na FB. Nie mam pojęcia co to jest. Widocznie mamy innych znajomych. |
|
|
|
|
thinspoon
Ming of Mongo
|
Wysłany: 1 Grudnia 2016, 10:49
|
|
|
Agi napisał/a | thinspoon, nie zauważyłam, żeby moi znajomi dyskutowali o DuoLife na FB. Nie mam pojęcia co to jest. Widocznie mamy innych znajomych. |
No to masz szczęście. Mnie jeden znajomy już przekonywał o cudowności tych specyfików, drugi wrzucał "świadectwo" działania. Jego ojciec jest jednym z twórców, tak w ogóle. Koleżanka bawi się Tinderem i tam też jeden amant jej zachwalał i chciał wcisnąć kilka butelek. Zgroza |
|
|
|
|
Luc du Lac
Cynglarz
|
Wysłany: 1 Grudnia 2016, 15:53
|
|
|
a ile procent toto ma ? |
|
|
|
|
Beata
Indiana Jones
|
|
|
|
|
Adon
Wiedźmin
|
Wysłany: 2 Grudnia 2016, 14:29
|
|
|
Beata:
Cytat | Forbidden
You don't have permission to access /wp-content/uploads/2013/09/cthulhu-czapka.jpg on this server. |
btw. zanim zobaczyłem ten post zamówiłem sobie dzisiaj koszulkę z Cthulhu. |
|
|
|
|
Beata
Indiana Jones
|
Wysłany: 2 Grudnia 2016, 14:41
|
|
|
Ale tu już chyba nie jest forbidden, co? |
_________________ Niewiedza nie jest prostym i biernym brakiem wiedzy, ale jest postawą aktywną; jest odmową przyjęcia wiedzy, niechęcią do wejścia w jej posiadanie, jest jej odrzuceniem.
Karl Popper |
|
|
|
|
Adon
Wiedźmin
|
Wysłany: 2 Grudnia 2016, 15:57
|
|
|
To już nie. |
|
|
|
|
Adon
Wiedźmin
|
|
|
|
|
thinspoon
Ming of Mongo
|
Wysłany: 3 Grudnia 2016, 09:10
|
|
|
Luc du Lac napisał/a | a ile procent toto ma ? |
To samo pytanie zadałem znajomemu. Obraził się. |
|
|
|
|
ihan
iHan Solo
|
Wysłany: 3 Grudnia 2016, 13:38
|
|
|
Nie mam FB, ale szybki przegląd google, bez klikania linków skłania ku podejrzeniu, że ten doulife to jakaś sekta normalnie. |
_________________ Boże chroń mnie przed ludźmi wykształconymi ponad swoją inteligencję. |
|
|
|
|
m_m
Sandman
|
Wysłany: 3 Grudnia 2016, 15:32
|
|
|
Adon no ale tyle dowodów, tak plastycznie podanych........jak się tu nie przekonać? |
|
|
|
|
bio
Kolega Dąbczak
|
Wysłany: 4 Grudnia 2016, 15:16
|
|
|
Jako żywo zwolennik koncepcji płaskiej Ziemi jest w linii prostej kontynuatorem myśli myśliciela Kaziuka z Taplar, który argumentował swemu synkowi, co do szkół poszedł : sie było za rzeko, tam sie nic nie zagina.. |
_________________ Czy pogoda, czy słoneczko, dzieci w tańcu się zakręcą. Wychowawca z długim kijem nigdy dziecka nie uderzy. Raz, dwa, raz, dwa. Już odgruzowany plac jest. |
|
|
|
|
nureczka
Mama Pufcia
|
Wysłany: 5 Grudnia 2016, 22:13
|
|
|
bio napisał/a | sie było za rzeko, tam sie nic nie zagina.. |
Obalić to można flaszkę, ale nie taki argument! Dołączam do grona uczniów Kaziuka. |
_________________ Zapraszam do odwiedzania mojej strony oraz bloga |
|
|
|
|
Beata
Indiana Jones
|
|
|
|
|