Milena Wójtowicz |
Autor |
Wiadomość |
kasiula.gry
Gollum
|
Wysłany: 26 Sierpnia 2011, 16:12
|
|
|
Czy można sie dowiedzieć kiedy będą WROTA3 |
_________________ Kasiula |
|
|
|
|
Matrim
Kwiatek
|
Wysłany: 26 Sierpnia 2011, 16:36
|
|
|
kasiula.gry, pierwszy post na Forum, zgodnie z Regulaminem, piszemy w zupełnie innym temacie niż autorski, a mianowicie... tutaj. Proszę się zachowywać tak jak Regulamin nakazuje. |
_________________ Scio me nihil scire.
"Nie dorastaj, to jest gupie i nie daje się cofnąć. Podobno." - Martva |
|
|
|
|
Marcin Robert
Orient Men
|
Wysłany: 26 Sierpnia 2011, 16:58
|
|
|
A ja chciałbym się dowiedzieć, kiedy będzie obiecane wznowienie Wrót 1. |
|
|
|
|
Kasiek
Kogga
|
|
|
|
|
Shanon
Gollum
|
Wysłany: 22 Października 2011, 22:36
|
|
|
Chciałabym wyrazić swój zachwyt nad książkami pani Mileny a szczególnie nad „wrotami”. Dopóki ich nie przeczytałam nie używałam nigdy określenia „ulubiona książka”. Nie potrafię określić dlaczego mnie tak zachwyciła. Jest wiele rzeczy które w niej uwielbiam…. Salianka! Naprawdę rzadko się zdarza żebym lubiła główną bohaterkę A Salianka wręcz uwielbiam. Imiona w tej książce też mnie rozbrajają, szczerze miałam już dość tych wszystkich wyniosłych imion typu Marcus, Damon. Imię Salianka wydaje mi się nawet bardziej księżniczkowate ^^ od tych teraz popularnych „Elizabeth”. No i jest jeszcze Virven… W sumie czemu się zachwycam wrotami mogę pisać do rana. Policzyłam ile razy ją przeczytałam wyszło że jakieś 4 razy pierwszą cześć a 3 drugą, co jest u mnie szczególnie dziwne bo nigdy nie czytałam wcześniej tej samej książki 2 razy. Pewnie dlatego że jak długo nie mogę znaleźć jakiejś dobrej książki to sięgam właśnie po „wrota 1 albo 2”. Co niestety długo nie pociągnie bo po tylu rundach znam je prawie na pamięć. Szczerze pisząc to mnie niepokoi xD czuje się jak psychofanka albo coś w tym stylu. |
|
|
|
|
Magnis
Wyduldas Napfluj
|
Wysłany: 12 Grudnia 2011, 15:29
|
|
|
Następna książka za mną czyli Podatek .
Jest to historia Drugiego urzędu Skarbowego, który jednak ściąga podatek za magię.Książka napisana w lekkim tonie często humorystycznym (żaby, które chcą bić patelnią ) i przedstawiające przygody bohaterki.Postacie w książce są ciekawe jak wodnika, żab, bohaterki a ich przygody są ukazane w humorystyczny sposób.
Książkę czyta się szybko i przyjemnie.Polecam .Ocena 7/10. |
_________________ Stefan Grabiński
Wielcy Przedwieczni : Dagon, Wielki Cthulhu i Wielki Staruch. |
|
|
|
|
|