Obrazotwórcy |
Autor |
Wiadomość |
Wiedźma
Blade
|
Wysłany: 30 Czerwca 2006, 21:30
|
|
|
Pako napisał/a | Ładne to to, ale do Annabel niepodobne
ja annabel w życiu już soptkałem, pasowała mi idealnie do tej roli.. no idealnie, jak na mój gust. Tylko ruda nie była |
Ale Anabell była ruda A jak wyglądała ta twoja Anabell? |
_________________ Ukorowaniem wiedzy jest miłość.
/Safona/ |
|
|
|
|
Pako
Adam Zamoyski
|
Wysłany: 30 Czerwca 2006, 21:33
|
|
|
Wygląda ładnie Zdjęcia nie mam... ale wygląda łądnie, niska, z charakteru wydaje się być zadziorna, z tego, co widziałem, w moim wieku dziewczyna. No ogólnie, jak ją zobaczyłem to pierwsze, co pomyślałem to: Annabel (byłem tydzień po lekturze Czarem). Po prostu jakoś tak idealnie się wpasowałą w moje wyobrażenie annabel. Tylko kurde ruda nie jest |
|
|
|
|
Wiedźma
Blade
|
Wysłany: 30 Czerwca 2006, 21:45
|
|
|
Pako, aż tak wczułeś w czytanie? |
_________________ Ukorowaniem wiedzy jest miłość.
/Safona/ |
|
|
|
|
Pako
Adam Zamoyski
|
Wysłany: 30 Czerwca 2006, 21:53
|
|
|
No bo kurczę pieczone, ja Annabell polubiłem bardzo i tyle To się Romkowi niezaprzeczalnie udało - złapał mnie na Annabel. A wątek miłosny będzie się pewnie ciągnął aż do końca czwartego tomu.
Ale skoro o obrazach, to może Romek ma w swoich zbiorach coś Annabelowatego? |
|
|
|
|
Haletha
Zielony Ludzik
|
Wysłany: 2 Lipca 2006, 11:04
|
|
|
Gotyk i sececja! Gotyk i secesja! Po prostu nie rozumiem jak to się komuś może nie podobać:P Ostatnio byłam na wystawie plakatów Muchy, co nawet nie musiało utwierdzać mnie w przekonaniu, że reklama papierosów i proszku do prania może być sztuką. Z gotyku oczywiście Hieronimus Bosh - niesamowita malarska osobowość, bez której moi ulubieni współcześni Dali, Siudmak i Beksiński nie byliby już tym samym. I prerafaelici pokroju Rosettiego i Waterhouse'a. Może toto momentami ckliwe, ale jakie fantastyczne i inspirujące. Ogólnie romantyzm i w ogóle dziewiętnasty wiek. Friedrich, Turner, Delacroix. Gierymski i Kossakowie. Za uproszczoną sztuką nowoczesną natomiast nie przepadam i nie cierpię Rokoka:) |
_________________ Pewien król miał dwóch synów. Jednego starszego, drugiego zaś młodszego.
----------------------------------
Daj się porwać przygodzie! Forumowa powieść w odcinkach czeka na ciebie! |
|
|
|
|
joe_cool
Babe - świnka z klasą
|
Wysłany: 3 Lipca 2006, 14:42
|
|
|
o, magritte'a też bardzo lubię.
np. to. albo to. dzięki temu zamiłowaniu trafiłam kiedys do morpheus gallery w LA. a tam beksiński, yerka...
EDIT: a to wisiało kiedyś nad moim łóżkiem... |
_________________ "Work is the curse of the drinking classes." O.Wilde |
|
|
|
|
|