Forum testowe - Piaskownica |
Autor |
Wiadomość |
thomas2411
Vampirella
|
Wysłany: 3 Września 2014, 08:13
|
|
|
gorat napisał/a | Szukam historii postów, nie mogę znaleźć. Domyślnie nie ma.
Edit: przez ponad dwa lata nie dali rady napisać czegoś, co w Przemie jest od początku ._. |
Może stwierdzili, że nie potrzebne, bo napisać to raczej nie problem. Kto ich tam wie.
Ja się przekonuję do phpBB3 nie tylko ze względu na TapaTalk, ale po opiniach na kilku już forach, jest bezpieczniejszy, stabilniejszy, szybszy. A wszelakie opcje to kwestia modów i przyzwyczajeń. Choć tej historii nikt nie dawał w opcjach, na których zależy. |
|
|
|
|
nureczka
Mama Pufcia
|
Wysłany: 3 Września 2014, 09:41
|
|
|
thomas2411 napisał/a | Choć tej historii nikt nie dawał w opcjach, na których zależy. |
Ja osobiście nie odczuwam potrzeby. |
_________________ Zapraszam do odwiedzania mojej strony oraz bloga |
|
|
|
|
Lowenna
Mirmił
|
Wysłany: 3 Września 2014, 09:50
|
|
|
Okienko szybkiej odpowiedzi się przydaje |
_________________ Gdyby nawet mężczyzna potrafił zrozumieć, co myśli kobieta... i tak by nie uwierzył... |
|
|
|
|
konopia
Marudny maruda marudzący
|
Wysłany: 3 Września 2014, 10:05
|
|
|
chat box, proszę zwiększyć ilość pamiętanych wiadomości, niech pamięta przynajmniej ze 100 poprzednich wpisów, co by nie trzeba było za każdym razem w archiwum zaglądać |
_________________ Powinniśmy szanować poglądy religijne bliźnich, ale tylko w takim sensie i do takiego stopnia,
do jakiego szanujemy czyjeś przekonanie, że jego żona jest piękną kobietą, a dzieci bardzo mądre. |
|
|
|
|
Magnis
Wyduldas Napfluj
|
Wysłany: 3 Września 2014, 14:59
|
|
|
Czy można zwiększyć okno szałta żeby wyświetlało się 10-15 wiadomości na raz niż jak jest teraz. |
_________________ Stefan Grabiński
Wielcy Przedwieczni : Dagon, Wielki Cthulhu i Wielki Staruch. |
|
|
|
|
thomas2411
Vampirella
|
Wysłany: 3 Września 2014, 15:26
|
|
|
Magnis napisał/a | Czy można zwiększyć okno szałta żeby wyświetlało się 10-15 wiadomości na raz niż jak jest teraz. |
Można, tylko pytanie ile osób faktycznie z tego będzie korzystało i czy jest sens, żeby każdemu się tak duże okno ładowało? |
|
|
|
|
Pako
Adam Zamoyski
|
Wysłany: 3 Września 2014, 15:45
|
|
|
shoutbox zawsze był dość fajnym elementem każdego forum i się wykorzystywał. Ja się przychylam do opcji Magnisa. |
|
|
|
|
thomas2411
Vampirella
|
Wysłany: 3 Września 2014, 15:47
|
|
|
Pako napisał/a | shoutbox zawsze był dość fajnym elementem każdego forum i się wykorzystywał. Ja się przychylam do opcji Magnisa. |
OK, jak uda się przenieść na nowy silnik, i będzie więcej chętnych to jak najbardziej. |
|
|
|
|
merula
Pani z Jeziora
|
Wysłany: 3 Września 2014, 21:29
|
|
|
przydała by się możliwość sortowania użytkowników po kilku kategoriach, jak było poprzednio i opcja "rosnąco" i "malejąco".
i szkoda, że jak się kliknie w tamat, to nie odsyła do pierwszego nieczytanego posta. na nowym - do pierwszej strony. jak się jakiś czas nie pojawia, to znacznie ułatwia powrót do "wątku". |
_________________ Kobiety dzielą się na te, które nie wiedzą czego chcą i na te, które chcą, ale nie wiedzą czego. |
|
|
|
|
gorat
Modegorator
|
|
|
|
|
merula
Pani z Jeziora
|
Wysłany: 3 Września 2014, 22:21
|
|
|
pewnie tak. jeszcze nie obadałam. |
_________________ Kobiety dzielą się na te, które nie wiedzą czego chcą i na te, które chcą, ale nie wiedzą czego. |
|
|
|
|
thomas2411
Vampirella
|
Wysłany: 3 Września 2014, 22:35
|
|
|
merula napisał/a | pewnie tak. jeszcze nie obadałam. |
Do ostatniego wpisanego przenosi ta ikonka pop prawo przy loginie autora ostatniego wpisu. Poszukam wolną chwilą jak to dodać,żeby też była opcja do 1 nieczytanego. |
|
|
|
|
merula
Pani z Jeziora
|
Wysłany: 3 Września 2014, 22:41
|
|
|
thomas2411 napisał/a | Do ostatniego wpisanego przenosi ta ikonka pop prawo przy loginie autora ostatniego wpisu. |
to znamy. chodzi o tę opcję, przy wiekszej liczbie nieczytanych, zwłaszcza jak to są dwie-trzy strony. |
|
|
|
|
Fidel-F2
Wysoki Kapłan Kościoła Latającego Fidela
|
Wysłany: 4 Września 2014, 07:37
|
|
|
Coby post zedytowany pojawiał się jako nieprzeczytany. Niedoróbka w tym aspekcie na LH jest wielce irytująca. |
_________________ Jesteśmy z And alpakami
i kopyta mamy,
nie dorówna nam nikt! |
|
|
|
|
Luc du Lac
Cynglarz
|
Wysłany: 12 Września 2014, 11:42
|
|
|
jak już wcześniej pisałem:
Podałeś/aś nieprawidłową nazwę użytkownika. Sprawdź ją i spróbuj ponownie. Jeśli problem nadal będzie się powtarzał, skontaktuj się z administratorem forum.
loguje się tym samym loginem/hasłem co tutaj |
|
|
|
|
thomas2411
Vampirella
|
Wysłany: 12 Września 2014, 13:54
|
|
|
Luc du Lac wydawało mi się, że Ci o tym pisałem. Spróbuj założyć konto z Twoim loginem ale bez spacji pomiędzy słowami. |
|
|
|
|
thomas2411
Vampirella
|
Wysłany: 16 Września 2014, 20:44
|
|
|
Patrząc ilu jest tu użytkowników, ilu aktywnych, a ilu interesowało się nowym silnikiem forum, stwierdzam, że śmiało można zmieniać...generalnie jakieś uwagi miała garstka osób
Także jak tylko będzie trochę wolnego czasu, to przetestuję jeszcze migrację i do dzieła |
|
|
|
|
Matrim
Kwiatek
|
Wysłany: 16 Września 2014, 21:31
|
|
|
thomas2411 napisał/a | to przetestuję jeszcze migrację i do dzieła |
A to wszystko przejdzie bez bólu? Znaczy, liczniki postów, awatary, skrzynki z wiadomościami? |
_________________ Scio me nihil scire.
"Nie dorastaj, to jest gupie i nie daje się cofnąć. Podobno." - Martva |
|
|
|
|
thomas2411
Vampirella
|
Wysłany: 16 Września 2014, 21:34
|
|
|
Pożiwiom uwidim....zobaczymy. Rok temu robiłem testowo to chyba dobrze poszło. Teraz też najpierw przetestuję, jak będize OK, to zrobię oficjalnie. Jak nie to dam sobie spokój. |
|
|
|
|
Matrim
Kwiatek
|
Wysłany: 16 Września 2014, 21:38
|
|
|
To ja trzymam kciuki. |
_________________ Scio me nihil scire.
"Nie dorastaj, to jest gupie i nie daje się cofnąć. Podobno." - Martva |
|
|
|
|
gorat
Modegorator
|
|
|
|
|
konopia
Marudny maruda marudzący
|
Wysłany: 17 Września 2014, 09:18
|
|
|
Zmieniaj!
Już nie mogę się doczekać prawdziwego forum na tapatalku |
_________________ Powinniśmy szanować poglądy religijne bliźnich, ale tylko w takim sensie i do takiego stopnia,
do jakiego szanujemy czyjeś przekonanie, że jego żona jest piękną kobietą, a dzieci bardzo mądre. |
|
|
|
|
Lowenna
Mirmił
|
Wysłany: 17 Września 2014, 09:39
|
|
|
thomas2411, |
_________________ Gdyby nawet mężczyzna potrafił zrozumieć, co myśli kobieta... i tak by nie uwierzył... |
|
|
|
|
gorat
Modegorator
|
|
|
|
|
thomas2411
Vampirella
|
Wysłany: 18 Września 2014, 07:57
|
|
|
1. Jak pamiętam hierarchia przeniosła się dobrze
2. Albumów nie używałem, więc trudno mi powiedzieć. Poszperam. |
|
|
|
|
Luc du Lac
Cynglarz
|
Wysłany: 24 Września 2014, 08:38
|
|
|
thomas2411 napisał/a | Luc du Lac wydawało mi się, że Ci o tym pisałem. Spróbuj założyć konto z Twoim loginem ale bez spacji pomiędzy słowami. |
czyli założyć całkiem nowe konto: np Luc_du_Lac / LucDuLac, a że tak powiem, moja krótka historia z Luc du Lac'a zostanie zintegrowana z nowym kontem ? |
|
|
|
|
hrabek
Kapo di tutti frutti
|
Wysłany: 24 Września 2014, 08:45
|
|
|
To jest forum testowe do potestowania możliwości nowoczesnego silnika. Nic nie jest zintegrowane, bo baza użytkowników i postów nie została przeniesiona. |
_________________ 5 zdań na temat |
|
|
|
|
Luc du Lac
Cynglarz
|
Wysłany: 24 Września 2014, 08:49
|
|
|
hrabek napisał/a | To jest forum testowe do potestowania możliwości nowoczesnego silnika. Nic nie jest zintegrowane, bo baza użytkowników i postów nie została przeniesiona. |
no właśnie - robiłem problem tam gdzie go nie było
zarejestrowałem się jako nowy użytkownik z moim nickiem Luc du Lac i wszystko gra.
chociaż osobiście wolę stare forum.... |
|
|
|
|
hrabek
Kapo di tutti frutti
|
Wysłany: 24 Września 2014, 08:56
|
|
|
To już masz ogarnięte. Kwestia przyzwyczajenia. Posiedziałbyś miesiąc na nowym i nie pamiętałbyś w ogóle, że kiedyś było inne. |
_________________ 5 zdań na temat |
|
|
|
|
Lynx
Wyduldas Napfluj
|
Wysłany: 25 Września 2014, 07:25
|
|
|
Ja tam wolę użytkowników z lewej, jakoś mi się lepiej widzi z kim rozmawiam. Ale ja ślepawa trochę i może się przestawię? |
_________________ http://zrozumiecswiat.pl/7.html |
|
|
|
|
|