|
|
 |
Tuż za rogiem - głosowanie do 17.06.2012 |
Na który tekst się zdecydujesz? |
1. Mirvari |
|
30% |
[ 11 ] |
2. U źródła grzechu |
|
2% |
[ 1 ] |
3. Flecistka |
|
38% |
[ 14 ] |
4. Brogan |
|
19% |
[ 7 ] |
5. Zegary można zatrzymać, czasu nie sposób |
|
2% |
[ 1 ] |
6. Żaden nie przypadł mi do gustu |
|
5% |
[ 2 ] |
|
Głosowań: 22 |
Wszystkich Głosów: 36 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
Agi
Modliszka

|
Wysłany: 18 Czerwca 2012, 07:10
|
|
|
Gratuluję Autorom! |
|
|
|
 |
Martva
Kylo Ren

|
Wysłany: 18 Czerwca 2012, 10:14
|
|
|
dziko, gratuluję, Flecistka bardzo mi się
Gratuluję współkonkursowiczom i dziękuję prowadzącemu za temat który mi zaiskrzył
Przyznaję że Mirvari nie było dopracowane jak bym chciała, pomysł kiełkował jakiś czas, właściwego szorta pisałam na kolanie, dosłownie, siedząc na dość zimnych schodach donżonu w Loches w trakcie burzy i skrobiąc ołówkiem w kalendarzu Potem go przepisałam i usiłowałam wygładzić, ale co próbowałam napisać tak żeby było ładnie, to wychodziły mi Kamienne myśli II, więc jest stanowczo za mało ozdobników jak na mój gust. Może jeszcze coś z tym zrobię. I w ogóle wpadłam w panikę na godzinę przed terminem, bo pierwszy betaczytacz myślał że to fragment i zachęcił mnie do pisania dalej, a drugi nie zrozumiał idei, bo z zasady omija opisy architektury w tekstach. Zestresowałam się dziękuję za głosy w każdym razie |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
 |
shenra
Wielki Kosmiczny Chomik Naczelna Biskupa

|
Wysłany: 18 Czerwca 2012, 13:55
|
|
|
dziko, gratulacje.
Martva fajnie Cię znów czytać w tej odsłonie.
Szortopiścom wielkie brawa. |
_________________ Chomikowo obłędnie, lekko neurotycznie w granicach perwersji. "Niuplać dzyndzla" specially for smert
Przesiądź się!
Przegubowy kotecek!
chomik w świecie |
|
|
|
 |
Kruger
Zombie Lenina

|
Wysłany: 18 Czerwca 2012, 14:33
|
|
|
Ano, gratulacje temu Dziko.
I Martvej też. Fajne było zmotanie fabuły (tak, fabuły!) z tematem. Za to zawód - zabrakło tego, w czym jesteś Martva dobra, w malowaniu słowami, takiego zabajerowania, ja to Ty umiesz.
Teraz tylko podszlifować i na Szortal. Dawno chyba nic nie dawałaś.
I dla wszystkich piszących - BRAWO! |
_________________ Niespełniony ałtor a także troll, tetryk i maruda. |
|
|
|
 |
Arya
Stefan Sławiński

|
Wysłany: 18 Czerwca 2012, 16:21
|
|
|
Gratulacje |
|
|
|
 |
dziko
Yoda

|
Wysłany: 18 Czerwca 2012, 23:23
|
|
|
Martva, tak czy siak, ja miałem skojarzenia z Kamiennymi myślami |
_________________ pozdrawiam - Bartek
Dzikopis |
|
|
|
 |
Martva
Kylo Ren

|
Wysłany: 18 Czerwca 2012, 23:30
|
|
|
Kruger napisał/a | I Martvej też. Fajne było zmotanie fabuły (tak, fabuły!) |
O co Ty mnie posądzasz!
Kruger napisał/a | Za to zawód - zabrakło tego, w czym jesteś Martva dobra, w malowaniu słowami, takiego zabajerowania, ja to Ty umiesz. |
No wyjątkowo się zgadzam, czasu nie starczyło. Nie umiem pisac nie na komputerze, znaczy mogę nabazgrać szkic ale potem muszę go wklepać i mieć chwilę na zabawę. Teraz miałam kilka chwil, ale przerywanych i nie wyrobiłam. Ale cieszę się że w ogóle napisałam, nawet całkiem lubię ten tekst
Kruger napisał/a | Teraz tylko podszlifować i na Szortal. Dawno chyba nic nie dawałaś. |
Taki jest plan. Dawałam dość ostatnio tekst o smoku, który miał iść na konkurs, ale okazało się że konkurs ma głupie zasady
dziko, no szlag, a tak się starałam Ale Kamienne myśli też lubię.
Nie masz przypadkiem zamiaru rozwinąć Flecistki w coś dłuższego? |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
 |
dziko
Yoda

|
Wysłany: 19 Czerwca 2012, 20:23
|
|
|
Martva napisał/a | Nie masz przypadkiem zamiaru rozwinąć Flecistki w coś dłuższego? |
Flecistki raczej nie, ot zamknięta historyjka. Za to powoli zabieram się do czegoś utrzymanego w podobnych klimatach, ale bardzo dużego - lekkie i przyjemne, brutalne i zmysłowe fantasy, trochę z Howarda, trochę z Arabian Nights, trochę z... |
_________________ pozdrawiam - Bartek
Dzikopis |
|
|
|
 |
Martva
Kylo Ren

|
Wysłany: 19 Czerwca 2012, 21:11
|
|
|
dziko, no w sumie chodziło mi o, hmm, świat, te klimaty. Fajnie że się zabierasz, mam nadzieję że Ci się uda |
skarby
szorty |
|
|
|
 |
jewgienij
Parszywiec
|
Wysłany: 21 Czerwca 2012, 10:36
|
|
|
Szort Martvej bardzo mi się podobał. Nie głosowałem, bo innych nie zdążyłem przeczytać, a sama Martva zabroniła mi takiego głosowania. To się nazywa fair-play szortowe [ nie mówię o sobie, tylko o Martvej ] |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Partner forum