Okładka numeru 74 - głosujemy do 12 stycznia |
Jak wam się podoba okładka? |
6 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
19% |
[ 7 ] |
4 |
|
27% |
[ 10 ] |
3 |
|
38% |
[ 14 ] |
2 |
|
11% |
[ 4 ] |
1 |
|
2% |
[ 1 ] |
|
Głosowań: 36 |
Wszystkich Głosów: 36 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
furious_wizard
Luke Skywalker
|
Wysłany: 3 Grudnia 2011, 06:09
|
|
|
dziko, +1
|
_________________ "Faceci zawsze byli bardziej tolerancyjni w kwestii kobiet eksponujących swoje biusty."
baranek |
|
|
|
|
Lis Rudy
A jednak marudny
|
Wysłany: 3 Grudnia 2011, 11:10
|
|
|
Ode mnie jakaś naciągana 4
Niepraktyczny kaganiec domontowany do hełmu, zagięte na sztywno nakolanniki i te stalowe sztachety w kroczu....
Chciałbym zobaczyć gościa w walce. Ciekaw jestem co bolałoby go bardziej, ciosy przeciwnika czy coś uwierającego w krocze ???
Edit: Merulcia, strasznie mi wstyd. Zasługuję na parę batów drutem kolczasym na gołą..... |
_________________ Spotkali się raz: człowiek-pająk, człowiek-ptak i kobieta-kot. "Zebrałem was tu nieprzypadkowo" - zwrócił się do nich człowiek-psychiatra... |
Ostatnio zmieniony przez Lis Rudy 3 Grudnia 2011, 11:43, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
merula
Pani z Jeziora
|
Wysłany: 3 Grudnia 2011, 11:11
|
|
|
na rany Bogini, Lisie wstydź się |
_________________ Kobiety dzielą się na te, które nie wiedzą czego chcą i na te, które chcą, ale nie wiedzą czego. |
|
|
|
|
ewwitka
Gollum
|
Wysłany: 4 Grudnia 2011, 12:42
|
|
|
Dlaczego większość tych okładek jest taka mroczna? |
|
|
|
|
Kasiek
Kogga
|
|
|
|
|
Nitj'sefni
Meff Fawson
|
Wysłany: 9 Grudnia 2011, 21:47
|
|
|
Mnie się podoba. Jest to okładka growa, więc za to od razu wędruje minus. Pozostałe elementy są na plus: brak konkursów, kolorystyka pasków całkiem nieźle komponuje się z kolorystyką grafiki, sama ilustracja ładna (nie będę się czepiał, że facet w tej zbroi nie będzie mógł się poruszać; ważne, że dobrze wygląda), na pewno lepsza od tej z październikowego NF-u (co pokazuje, że nie trzeba trzymać się jednego wzoru i promując grę, można zrobić to w fajny sposób). Podsumowując - 5. |
_________________ "A long time ago in a galaxy far, far away...." |
|
|
|
|
Aktegev
Gollum
|
Wysłany: 12 Grudnia 2011, 09:00
|
|
|
Po zebraniu plusów i minusów wyszło 4 minus.;) Wiarygodność zbroi w tym przypadku nie ma dla mnie większego znaczenia, ale całość sprawia nieco chaotyczne wrażenie i niektóre napisy są mniej czytelne. |
|
|
|
|
B.A.Urbański
Komandor Koenig
|
Wysłany: 14 Grudnia 2011, 19:33
|
|
|
Mam wersję papierową to mogę coś napisać.
Ogólne wrażenie dobre.
Jak przyjrzeć się szczegółom to już gorzej. Wszystkie zostały wypisane przez innych użyszkodników, więc nie będę dublował.
Napiszę tylko, że stanowczo do większości numerów nie pasują mi te paski z boku z opowiadaniami. Jeden, że ta tęcza często nie pasuje do całości, a dwa, że często sam napis zlewa się z tłem.
Całościowa ocena: 3 |
_________________ I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude
but you can just call me B.A. |
|
|
|
|
Haskeer
Jaskier
|
Wysłany: 15 Grudnia 2011, 16:29
|
|
|
Mi się nawet podoba. Ciekawa, przyciąga wzrok, gdy leży jeszcze na półce w sklepie. Spoko jest. Daje 5. |
_________________ - Będziesz przekazywał prawdy moje - głos pierwszy.
- Ale ja nie jestem Mojżeszem - głos drugi.
- A kto ci powiedział, durniu, że ja jestem Bogiem - głos pierwszy.
- Grzegorz Drukarczyk |
|
|
|
|
hijo
Fziu Bździu
|
Wysłany: 15 Grudnia 2011, 21:43
|
|
|
Głos oddałem, ale połknęło posta. 3 słowa: szału ni ma. 3 |
_________________ God created Arrakis to train the faithful. |
|
|
|
|
furious_wizard
Luke Skywalker
|
Wysłany: 19 Grudnia 2011, 17:37
|
|
|
Nie ma co się dawać w szczegóły, bo tak jak anioł z Hirołsów na pierwszy rzut oka mi się podobał, to tu też mi się pierwszy rzut oka podoba: 5. |
_________________ "Faceci zawsze byli bardziej tolerancyjni w kwestii kobiet eksponujących swoje biusty."
baranek |
|
|
|
|
Szenute
Zombie Lenina
|
Wysłany: 1 Stycznia 2012, 14:06
|
|
|
Lipka niestety. Motywy z gier nie zawsze do mnie trafiają i ten to właśnie przykład takiej grafiki. |
_________________ True Blood fan
Postapokalipsa fan
Zombie fan |
|
|
|
|
terebka
Filippon
|
|
|
|
|
mBiko
Кощей
|
Wysłany: 11 Stycznia 2012, 23:03
|
|
|
Słaba czwórka tym razem. |
_________________ Wcale nie jestem pod wypływem kolaholu niek jaktórzy w zas pogli momyśleć.
Nie niestem jawet wpiłowie tak pojany jak pożecie mymyśleć. |
|
|
|
|
|