Konkursy internetowe, do wygrania fantastyczne nagrody |
Autor |
Wiadomość |
Fenrir [Usunięty]
|
Wysłany: 29 Stycznia 2014, 15:36
|
|
|
Wolę zostawić, na wypadek, gdyby ktoś jednak chciał wymyślić nazwę dla cywilnego. |
|
|
|
|
Fidel-F2
Wysoki Kapłan Kościoła Latającego Fidela
|
Wysłany: 29 Stycznia 2014, 15:41
|
|
|
Muszę pomyśleć. Mógłbym wygrać. |
_________________ Jesteśmy z And alpakami
i kopyta mamy,
nie dorówna nam nikt! |
|
|
|
|
nureczka
Mama Pufcia
|
Wysłany: 29 Stycznia 2014, 15:58
|
|
|
A jak okręt nie ma w sobie bojowego ducha? I nie jest okrętem bojowym tylko okrętem spolegliwym, to co?
A poważnie, koledze mogło chodzić o "okręt wojenny", a to już jest jak najbardziej poprawnie. |
_________________ Zapraszam do odwiedzania mojej strony oraz bloga |
|
|
|
|
Fenrir [Usunięty]
|
|
|
|
|
Fenrir [Usunięty]
|
|
|
|
|
nureczka
Mama Pufcia
|
Wysłany: 11 Lutego 2014, 20:04
|
|
|
Cytat | Uwaga - od tego konkursu zgłoszenia zawierające adres korespondencyjny, jak i niepodpisane usuwam. |
Tak z ciekawości, co jest złego w podaniu adresu korespondencyjnego? Nie żebym się czepiała, pytam z czystej, inteligenckiej ciekawości. |
|
|
|
|
Fenrir [Usunięty]
|
Wysłany: 11 Lutego 2014, 20:35
|
|
|
nureczka napisał/a | Cytat | Uwaga - od tego konkursu zgłoszenia zawierające adres korespondencyjny, jak i niepodpisane usuwam. |
Tak z ciekawości, co jest złego w podaniu adresu korespondencyjnego? Nie żebym się czepiała, pytam z czystej, inteligenckiej ciekawości. |
Już dwa razy zwycięzcom udało się w taki sposób podać zły adres (bo pisany "w pośpiechu") i potem były dodatkowe koszta i pretensje odnośnie wysyłki. Że nie wspomnę już, że ktoś sobie raz po miesiącu przypomniał o konkursie, a akurat wygrała osoba o niemalże identycznym nicku - i zostałem zwyzywany za to, że nie wysłałem nagrody, a on był przecież przekonany, że jak dał adres, to jest okej. Więc to taka moja antykoncepcja na głupotę. |
|
|
|
|
nureczka
Mama Pufcia
|
Wysłany: 11 Lutego 2014, 20:41
|
|
|
Jasne |
|
|
|
|
Fenrir [Usunięty]
|
|
|
|
|
nureczka
Mama Pufcia
|
Wysłany: 14 Lutego 2014, 12:02
|
|
|
O rety! Już wysyłam |
|
|
|
|
Fenrir [Usunięty]
|
|
|
|
|
nureczka
Mama Pufcia
|
Wysłany: 28 Lutego 2014, 12:29
|
|
|
Nie będę wysyłać drugiego zgłoszenia, bo to by było nieuczciwe, ale niniejszym przyznaję sobie samozwańczo tytuł "Honorowy tester Fenrirowych konkursów" |
|
|
|
|
Fenrir [Usunięty]
|
Wysłany: 28 Lutego 2014, 14:45
|
|
|
nureczka napisał/a | Nie będę wysyłać drugiego zgłoszenia, bo to by było nieuczciwe, ale niniejszym przyznaję sobie samozwańczo tytuł Honorowy tester Fenrirowych konkursów |
I chodzący dowód na to, że męska logika się jednak bardzo mocno mija z kobiecą. |
|
|
|
|
Fenrir [Usunięty]
|
|
|
|
|
|