s-f |
Autor |
Wiadomość |
Anko
Niki
|
Wysłany: 13 Lutego 2007, 08:19
|
|
|
Ja bym starała się wyjaśnić po kolei (choć kiedyś Fidel się naśmiał ze mnie, że mam belferskie podejście), ale niestety, spostrzegłam ten wątek jakieś 3 godziny po jego powstaniu (ok. godziny 1-szej), a wtedy czołg się już przetoczył...
Fidel-F2 napisał/a | Wybacz ale delikatne otrzęsienie kota nikomu nie szkodzi | Właśnie, że szkodzi. Drobnym kroczkiem idziemu ku zezwierzęceniu. No i przesuwamy się w kierunku TWA, które nie-"swoich" traktuje "z buta".
Zresztą, kiedy Elam mówi: elam napisał/a | zbanowac!!! | To my sobie myślimy, że to żart, a ktoś nowy tego nie wie i się przeraża, co tu za gollumożercy panują...
Z drugiej strony, kiedy zobaczyłam coś takiego:
wts777 napisał/a | *beep* te gupoty | To mi cała sympatia dla nieszczęśnika uleciała. A gdzie ten program do robienia *beep*-ów, to ja się tak na marginesie pytam?
P.S. Przyłączam się do petycji, by ten temat przenieść, choćby do "Powrotu z gwiazd", bo na razie jest w mocno nieodpowiednim dziale. Ewentulanie można go połączyć z jakimś "maturalnym", bo zdaje się, że już taki był... |
_________________ 生きる事 それが俺の償いだ。(SoulCalibur3) |
|
|
|
|
Godzilla
kocia mama
|
Wysłany: 13 Lutego 2007, 09:42
|
|
|
Szkoda, bo mogliśmy mieć nowego kolegę, a nie będziemy. Może dałoby się z nim całkiem fajnie pogadać. A tak to się zeźlił, nabluzgał i poszedł. Sama na jego miejscu też bym poszła. Nie wszyscy przetrząsają forum we wszystkie strony zanim się zarejestrują, żeby zorientować się w zwyczajach. Może on był tu pierwszy raz. |
_________________ Blog
Kedileri çok seviyorum |
|
|
|
|
MrMorgenstern
Stalowy Szczur
|
Wysłany: 13 Lutego 2007, 09:46
|
|
|
Ja tylko raz w swoim życiu dostałem bana. Na pewnym forum sportowym panu dresiarzowi nie spodobały się moje zbyt wnikliwe pytania na temat sterydów |
_________________ Fragment mojego Sword&Sorcery |
|
|
|
|
Rodion
Agent Chaosu
|
Wysłany: 13 Lutego 2007, 09:51
|
|
|
Tak sobie myślę, że podobnych gości będziemy mieli jeszcze sporo, Widocznie temat SF stał sie popularny na maturach? Więc może by tak scalić te tematy maturalne, zapytania itd. w jakiś jeden. I tam odsyłać zainteresowanych?( Najlepiej bez odsyłania do powitalni, bo to bardziej są klienci niż osoby zainteresowane przyłączeniem sie do forum ). Przeczyta i odejdzie, OK. Zostanie z nami bo mu sie spodoba jeszcze lepiej. |
_________________ Mam czarną koszulkę i piwo... jestem forpocztą sił chaosu.
I tylko konia osiodłać. I przez wrzosowiska, jak przez... |
|
|
|
|
Godzilla
kocia mama
|
Wysłany: 13 Lutego 2007, 09:58
|
|
|
No właśnie, odpowiedzieć człowiekowi na pytanie, podrzucić kilka tytułów. "A jeśli spodoba ci się u nas i masz ochotę pobuszować po innych tematach, zapraszamy najpierw do wątku ..... gdzie zostaniesz oficjalnie zeżar... powitany". |
_________________ Blog
Kedileri çok seviyorum |
|
|
|
|
Dunadan
Abraham van Helsing
|
Wysłany: 13 Lutego 2007, 10:01
|
|
|
Trochę szkoda że to poszło w tę stronę :-/ mam nadzieję że to nie będzie jak w ... powiedzmy Silmarillionie... ehh... |
_________________ www.badelek.com
Luck yourself |
|
|
|
|
Rodion
Agent Chaosu
|
Wysłany: 13 Lutego 2007, 10:01
|
|
|
Godzilla napisał/a | No właśnie, odpowiedzieć człowiekowi na pytanie, podrzucić kilka tytułów. |
Sam sobie poczyta, bo trochę podobnych zapytań już było. A jak sie o coś grzecznie zapyta to podpowiedzieć |
_________________ Mam czarną koszulkę i piwo... jestem forpocztą sił chaosu.
I tylko konia osiodłać. I przez wrzosowiska, jak przez... |
|
|
|
|
gorbash
Ufol
|
Wysłany: 13 Lutego 2007, 10:14
|
|
|
Byc moze nie powininem sie wypowiadac bo jestem za mlody (taaaak... ) na forum, ale z drugiej strony tez sie odrobine zirytowalem i krew sie delikatnie we mnie zagotowala kiedy nowy kolega ostro pojechal...
Tak czy inaczej pewna nauczka jest |
_________________ You say coke I say caine. |
|
|
|
|
Godzilla
kocia mama
|
Wysłany: 13 Lutego 2007, 10:27
|
|