Jacek Piekara |
Autor |
Wiadomość |
Iselor
Jaskier
|
Wysłany: 6 Stycznia 2013, 23:45
|
|
|
Nie czytałem. Mam "w planach" czyli przeczytam za jakieś 5-10 lat:D |
|
|
|
|
Agi
Modliszka
|
Wysłany: 6 Stycznia 2013, 23:55
|
|
|
Ziemniak napisał/a | Iselor, A czytałeś Alicję? Albo Necrosis? Nie samym Mordimerem Piekara stoi |
"Alicja" jest ok. Jest jeszcze druga część "Alicja i ciemny las", też interesująca. |
|
|
|
|
Chal-Chenet
cHAL 9000
|
Wysłany: 7 Stycznia 2013, 10:03
|
|
|
Za to "Necrosis" słabiutkie. Tę pozycję ja bym akurat raczej odradzał. |
_________________ Nobody expects the SPANISH INQUISITION!!!
http://zlapany.blogspot.com/ |
|
|
|
|
Iwan
Żona astronauty
|
|
|
|
|
dalambert
Agent Chaosu
|
Wysłany: 6 Lutego 2014, 11:56
|
|
|
Coś mi to pachnie jakąś ściemą. KRÓTKOMETRAŻOWY film "na ekranach wszystkich kin w Polsce" to sie nazywa reklamówka, a nie żaden film. Oczywiście milutko co se w kolczugach połażą, pochodniami pomachają, stosik z blondynką rozpala, z fotooszopu celebrytów wstawia i bedzie szum z okazji wznowienia starych piekarowych bajek.
Tyż piknie, ale filmem to mi tego nie nazywajcie |
_________________ Boże chroń Królową - Dalambert |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 6 Lutego 2014, 12:33
|
|
|
Był kiedyś krótkometrażowy film na ekranach kin w Polsce, nie był reklamówką. Chociaż podejrzewam że to nie ten poziom. |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
FatBoy
Gollum
|
Wysłany: 6 Lutego 2014, 17:35
|
|
|
Boję się tej ekranizacji. Zresztą jak każdego polskiego filmu. |
|
|
|
|
thinspoon
Ming of Mongo
|
Wysłany: 6 Lutego 2014, 17:50
|
|
|
FatBoy napisał/a | Boję się tej ekranizacji. Zresztą jak każdego polskiego filmu. |
Próbowałeś z tym walczyć? Niektóre fobie da się wyleczyć. |
|
|
|
|
FatBoy
Gollum
|
Wysłany: 6 Lutego 2014, 17:56
|
|
|
No właśnie... Niektóre. Próbowałem obejrzeć jakieś polskie nowości, ale wytrzymałem z 20 minut. |
|
|
|
|
Witchma
Jokercat
|
Wysłany: 6 Lutego 2014, 18:02
|
|
|
FatBoy napisał/a | Próbowałem obejrzeć jakieś polskie nowości |
Ale wiesz, są inne filmy niż "Kac Wawa" |
_________________ Basically, I believe in peace and bashing two bricks together.
"Wszystkie kobiety są piękne, tylko po niektórych tego nie widać."
/Maria Czubaszek/ |
|
|
|
|
thinspoon
Ming of Mongo
|
Wysłany: 6 Lutego 2014, 18:07
|
|
|
FatBoy napisał/a | No właśnie... Niektóre. Próbowałem obejrzeć jakieś polskie nowości, ale wytrzymałem z 20 minut. |
No bo to za dużo. To jakby arachnofob wskoczył do wanny z tarantulami. Na początek zobacz sobie relację z wypożyczalni filmów, z działu z polską produkcją. Nawet niekoniecznie relację filmową, wystarczą zdjęcia. |
|
|
|
|
FatBoy
Gollum
|
Wysłany: 6 Lutego 2014, 18:08
|
|
|
Witchma napisał/a | FatBoy napisał/a | Próbowałem obejrzeć jakieś polskie nowości |
Ale wiesz, są inne filmy niż Kac Wawa |
Ale wiedz, że nie tylko "Kac Wawe" oglądałem. Ba, tego filmu nawet nie ruszałem. Po prostu nie podchodzi mi obecne polskie kino. : ) |
|
|
|
|
Ice
Han Solo
|
Wysłany: 6 Lutego 2014, 21:05
|
|
|
Pewnie będzie to scenka rodzajowa jak przy okazji kolejnego wydania "Wypychacza zwierząt" Grzędowicza. |
|
|
|
|
|