Biją :) |
Autor |
Wiadomość |
Ziebreń
Tom Bombadil
|
Wysłany: 2 Października 2015, 17:27
|
|
|
Dzięki. |
|
|
|
 |
orzechowa
Gollum
|
|
|
|
 |
Martva
Kylo Ren

|
Wysłany: 15 Października 2015, 15:11
|
|
|
Eloł |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
 |
Agnieszka
Gollum
|
Wysłany: 26 Października 2015, 19:26
|
|
|
Cześć wszystkim, trochę zabłądziłam, ale wreszcie trafiłam na właściwy wątek |
_________________ blog
http://www.niebieskistoliczek.pl/ |
|
|
|
 |
Agi
Modliszka

|
Wysłany: 26 Października 2015, 19:28
|
|
|
Witaj na forum. Możesz udzielać się we wszystkich wątkach. Dobrej zabawy. |
|
|
|
 |
Rafał
.
|
Wysłany: 27 Października 2015, 08:24
|
|
|
Łubudubu. Czuj się przywitana |
|
|
|
 |
burk [Usunięty]
|
Wysłany: 20 Listopada 2015, 12:18
|
|
|
Witam tym razem we właściwym miejscu. Od czasu wojska nie radzę sobie z wszelakimi regulaminami. Przepraszam za pomyłkęi obiecuję się poprawić:) na pocieszenie mogę dodać tylko że w wojsku kilku trepów prze zemnie gwałtownie się postarzało a jeden mjr z wku to nawet prze ze mnie
osiwiał. Podejrzewam że paru do dziś może mieć problemy ze spaniem po nocach:) jeszcze raz sorki wielkie za pierwszy wpis w niewłaściwym miejscu, ale trudno pozbyć się starych przyzwyczajeń, pozdrawiam! |
|
|
|
 |
Agi
Modliszka

|
Wysłany: 20 Listopada 2015, 12:34
|
|
|
burk, no to wsw (wiadro, szmata, woda) i czyścisz całe forum. Niech Ci się wojsko jeszcze raz przypomni. |
|
|
|
 |
Rafał
.
|
Wysłany: 20 Listopada 2015, 12:41
|
|
|
Dzie szmata, jaka szmata, szczoteczką! Won na rejony!
Witaj |
|
|
|
 |
Lowenna
Mirmił

|
|
|
|
 |
gorat
Modegorator

|
|
|
|
 |
burk [Usunięty]
|
Wysłany: 20 Listopada 2015, 22:42
|
|
|
Kurczę, właśnie napisałem opko na jakieś 5000 znaków ale mnie wylogowalo i całość uciekła w kosmos. A szkoda bo fajne nawet wyszło, było.. a i cialdiniego sobie kurcze poczytajcie. Społeczny dowód słuszności itd. Tylko wam w głowie żeby się na kimś powyżywać woda szmata szczotki szczoteczki pogieo was?
[ Komentarz dodany przez: Agi: 21 Listopada 2015, 09:30 ]
Post edytowany z powodu naruszenia regulaminu forum |
|
|
|
 |
Fidel-F2
Wysoki Kapłan Kościoła Latającego Fidela

|
Wysłany: 20 Listopada 2015, 23:37
|
|
|
Are you stupid or something? |
_________________ Jesteśmy z And alpakami
i kopyta mamy,
nie dorówna nam nikt! |
|
|
|
 |
burk [Usunięty]
|
Wysłany: 21 Listopada 2015, 08:16
|
|
|
Ee. A mógłbyś tak po polsku, bo nie rozumiem( tak swoją drogą to nie wiedziałem że tak wspaniale operujesz sarkazmem). |
|
|
|
 |
Lowenna
Mirmił

|
Wysłany: 21 Listopada 2015, 08:16
|
|
|
Prewencyjny ban? |
_________________ Gdyby nawet mężczyzna potrafił zrozumieć, co myśli kobieta... i tak by nie uwierzył... |
|
|
|
 |
Agi
Modliszka

|
Wysłany: 21 Listopada 2015, 09:26
|
|
|
burk, wątek Biją służy do krótkiego przedstawienia się nowych użyszkodników i godnego ich powitania. Li i jedynie. Wszelkie przejawy tffurczości umieszczać należy w wątkach podzielonych tematycznie i tylko tam. Przejrzyj sobie forum, przeczytaj jeszcze raz regulamin i zastosuj się. Posty z opowiadaniem wylatują w kosmos. Przy następnej próbie zaśmiecania forum uruchomię system ostrzeżeń opisany w regulaminie. |
|
|
|
 |
m_m
Sandman
|
Wysłany: 21 Listopada 2015, 09:47
|
|
|
Znam Burka z forum NF. Obawiam sie ze władza bedzie miała sporo roboty. Takie małe ostrzezenie. |
_________________ W postach wyrażam własne poglądy i nie pretenduję do tytułu jedynej nieomylnej osoby na tym forum. |
|
|
|
 |
Agi
Modliszka

|
Wysłany: 21 Listopada 2015, 09:58
|
|
|
m_m, dzięki. |
|
|
|
 |
gorat
Modegorator

|
|
|
|
 |
burk [Usunięty]
|
Wysłany: 21 Listopada 2015, 13:06
|
|
|
Jejku, łamanie nóg, kręgosłupa.. jakieś szczotki, rejony, wiadra z wodą. Jesteście szalenie agresywni:) podrzuciłbym goratowi kilka gotowych tekstów(kastracja, sex oralny bierny, gwałt analny, wysadzenie w powietrze samochodu) widać że dawno nikt ci niczym nie groził a jak już to kompletny amator. Stosowanie gróźb karalnych kiedy każdy zna twoje ip i może podać je odpowiednim służbom na twoje szczęście potraktuję jako raczej niezbyt udany żart. Jeśli posiadasz albo planujesz dzieci to wytłumacz im że postępowanie tatusia jest wielce niestosowne i żeby nie brały z niego przykładu bo to be! |
|
|
|
 |
thinspoon
Ming of Mongo

|
Wysłany: 21 Listopada 2015, 13:26
|
|
|
burk, jesteś zabawny jak Ted 2 |
|
|
|
 |
Agi
Modliszka

|
Wysłany: 21 Listopada 2015, 13:42
|
|
|
burk, nie wydziwiaj, taka jest konwencja wątku, zgodnie z jego tytułem.
Nie ma przymusu obecności na forum. |
|
|
|
 |
Martva
Kylo Ren

|
Wysłany: 23 Listopada 2015, 10:32
|
|
|
burk napisał/a | Jesteście szalenie agresywni:) |
Tej, poczytaj sobie parę stron tego wątku, losowo wybranych. Może pojmiesz ococho. |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
 |
burk [Usunięty]
|
Wysłany: 24 Listopada 2015, 16:11
|
|
|
Jejku, jacy drażliwi. Sorki, ale pogróżki to pogróżki. Mam odruch bezwarunkowy. Dobre pogróżki to sugestia której nie da się wykorzystać w sprawie sądowej. Atak ogólnie to wydłubuję wam oczy kciukami, rozbijam czaszki o krawężnik i czule gwałcę wasze damskie torebki. Oo! Taaak.. no nie! Cegła szminka i tampony?! P......ę! Nie robię! I jak tu k...a, pracować?! |
|
|
|
 |
Martva
Kylo Ren

|
Wysłany: 24 Listopada 2015, 16:26
|
|
|
burk napisał/a | Atak ogólnie to |