Monika Sokół |
Autor |
Wiadomość |
Mara
Luke Skywalker
|
Wysłany: 18 Września 2013, 09:40
|
|
|
Cicho tu u mnie, glucho i nic sie nie dzieje. Przez ten piiiip doktorat zupelnie sie zapuscilam
Chyba trzeba dac cos na rozruch z okazji nowego startu forum
Tutaj znajdziecie moje opowiadanie "Cien mechanicznego aniola" do pobrania w pdf-ie.
Milego czytania! |
|
|
|
|
mr.maras
Frodo Baggins
|
Wysłany: 11 Listopada 2013, 21:18
|
|
|
Poczytamy |
_________________ Spalić po przeczytaniu. |
|
|
|
|
Mara
Luke Skywalker
|
Wysłany: 16 Listopada 2013, 13:08
|
|
|
Wczoraj zauważyłam przypadkiem na FB, że moja Droga znalazła się na 3. miejscu (ex aequo z Wegnerem i Ćwiekiem) w tegorocznym Nautilusie. To bardzo miłe i dziękuję głosującym
Niemniej wciąż uważam, że sposób tegorocznego głosowania był dosyć kontrowersyjny, ponieważ można było zrobić to tylko za pomocą SMSów (1,23 zł), co w dobie powszechnego dostępu do Internetu jest co najmniej niezrozumiałe. Wyszło na to, że za możliwość zagłosowania trzeba było zapłacić. Osobiście uważam, że nie tak to powinno wyglądać.
Może ktoś z organizatorów Falkonu/konkursu Nautilusa mógłby mi wyjaśnić, dlaczego przyjęto taką formę głosowania? |
|
|
|
|
Mara
Luke Skywalker
|
Wysłany: 22 Stycznia 2014, 12:55
|
|
|
Dla zainteresowanych: wkurzyłam się i skasowałam swoją stronę autorską, a potem postawiłam ją od nowa (ba mam za mało zajęć - ha, ha, ha). Teraz prawie wszystkie opublikowane opowiadania dostępne są w pdfie. Zapraszam www.monikasokol.pl |
|
|
|
|
Lowenna
Mirmił
|
Wysłany: 22 Stycznia 2014, 18:20
|
|
|
Dobra informacja
Cień mechanicznego anioła czeka trochę zbyt długo na przeczytanie. Jednak w końcu się doczeka |
_________________ Gdyby nawet mężczyzna potrafił zrozumieć, co myśli kobieta... i tak by nie uwierzył... |
|
|
|
|
Mara
Luke Skywalker
|
Wysłany: 23 Stycznia 2014, 13:16
|
|
|
Cień... to mój pierwszy steampunk w karierze i mam do niego olbrzymi sentyment
Ale niedługo pojawi się następne opowiadanie steampunkowe, a potem mała przerwa na celtyckie legendy, gender i Boga Złej Śmierci |
|
|
|
|
Mara
Luke Skywalker
|
Wysłany: 31 Stycznia 2014, 21:11
|
|
|
No i wspomniane opowiadanie się pojawiło - Iskra boża w antologii Szablą i wąsem wydanej przez RW2010 (e-book), pod redakcją Dawida Juraszka.
Tutaj demo do pobrania (jak koś wie jak; ja nie wiem - nie nadążam za technologią ).
Iskra boża to sarmacki steampunk (ja wiem, że to brzmi okrutnie, ale myślę, że sam utwór nie jest taki zły ). |
|
|
|
|
Mara
Luke Skywalker
|
Wysłany: 6 Marca 2014, 08:59
|
|
|
W tym tygodniu wchodzi do księgarń moja powieść Serce kamienia (wspomniane wcześniej legendy celtyckie, gender i Bóg Złej Śmierci + okrasa z jatek ). Zapraszam! |
|
|
|
|
charande
Blade
|
|
|
|
|
Mara
Luke Skywalker
|
Wysłany: 11 Marca 2014, 12:00
|
|
|
Na moim blogu jest umieszczone opowiadanie z Fantastyki Wydanie Specjalne pod tytułem Droga. Zapraszam chętnych (format pdf). |
|
|
|
|
Mara
Luke Skywalker
|
Wysłany: 24 Grudnia 2014, 11:54
|
|
|
Wesołych świąt, kochani! |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 24 Grudnia 2014, 17:03
|
|
|
Wszystkiego dobrego |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
|