Numer 26 - w kioskach ok. 20 grudnia |
Autor |
Wiadomość |
mistique
Yoda
|
Wysłany: 21 Grudnia 2007, 08:46
|
|
|
W Gdańsku nie ma Przynajmniej na lotnisku. No to niestety zakupię po powrocie.
Edit: A jednak dowieźli, a mojego samolotu nadal niet, więc przeczytałam już wszystko oprócz Psa i Klechy. |
_________________ Nie każda zupa to kapuśniak. |
|
|
|
|
mad
Filippon
|
Wysłany: 21 Grudnia 2007, 21:29
|
|
|
U mnie też jest! |
|
|
|
|
Jolietka
Luke Skywalker
|
Wysłany: 21 Grudnia 2007, 21:58
|
|
|
a ja .... dostałam grudniowy numer 17-tego grudnia !!!!!!!!!!!!!!!!!
no może wreszcie szczęście i do mnie się uśmiechnęło
|
_________________ -Strzeliłeś do siebie!!!
-Wydawało się, że to dobry pomysł |
|
|
|
|
cooger
Narzeczona Frankensteina
|
Wysłany: 21 Grudnia 2007, 23:05
|
|
|
Mam :] Jeszcze dziewiczy, nie ruszyłem, delektuję się świadomościa posiadania |
_________________ --
I never saw a wild thing
sorry for itself.
A small bird will drop frozen dead from a bough
without ever having felt sorry for itself. |
|
|
|
|
banshee
Doktor Przybram
|
Wysłany: 22 Grudnia 2007, 00:08
|
|
|
Na z*****u wciąż nie ma |
|
|
|
|
NURS
Ojciec Redaktor
|
Wysłany: 22 Grudnia 2007, 02:39
|
|
|
Za to macie ojca dyrektora. |
_________________ Bez gwiazdy nie ma jazdy! www.robertjszmidt.pl
Nowe na stronie: premierowy fragment "Pól dawno zapomnianych bitew) i nowy wpis na blogu. |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 22 Grudnia 2007, 09:46
|
|
|
Ja mam głupie pytanie, które pewnie powinnam zadać w wątku o prenumeracie. Czy jak przelew poszedł 3.12 bez informacji od którego numeru chcę zacząć, to dostanę 26?
A w ogóle to od tygodnia moja skrzynka jest pusta. Tata się wścieka bo uważa że listonosz nie chodzi na naszą ulicę w ogóle, ale ja go wczoraj widziałam. Nie wiem co jest grane, ale powinny juz dawno przyjść rachunki za telefon i takie tam... |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
Tequilla
Rzułta rzaba
|
Wysłany: 22 Grudnia 2007, 09:51
|
|
|
Martva a może ma jakieś traumatyczne wspomnienia, listonosz znaczy? Może go twój pies kiedyś pogonił, albo kot podrapał.. |
_________________ "Could you look an animal in the eyes and say to it, 'My appetite is more important than your suffering'?" Moby |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 22 Grudnia 2007, 10:12
|
|
|
Ale skrzynka wisi na furtce, mój pies go nienawidzi, tak jak wszystkie psy nienawidzą wszystkich listonoszy; jestem w stanie zrozumieć wrzucanie awizo do skrzynki bez sprawdzania czy ktoś jest w domu, ale przecież rachunek może wrzucić tak o... |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
|
Navajero
Admirał Ackbar
|
Wysłany: 22 Grudnia 2007, 10:17
|
|
|
A ja jeszcze nie upolowałem. |
|
|
|
|
banshee
Doktor Przybram
|
Wysłany: 22 Grudnia 2007, 10:52
|
|
|
Mam. Tylko ten o.d. będzie za mną chodził do śmierci |
|
|
|
|
jewgienij
Parszywiec
|
Wysłany: 22 Grudnia 2007, 15:55
|
|
|
W Krakowie jest.
Teraz będę czytał trzy ostatnie numery, zaczynając od Księgi, która wyjada oczy, bo obiecałem Sebastianowi dwa miesiące temu, że przeczytam
Potem Miszczak, Juraszek, a dalej jak leci...
Wstępniak NURSA bardzo podobny do felietonu mojej matki, której podrzuciłem ten pomysł. Jak widać "idea" unosi się w powietrzu |
|
|
|
|
mawete
bosman
|
Wysłany: 22 Grudnia 2007, 16:13
|
|
|
Nie ma... Czy w Siedlcach jest jakiś empik czynny w niedzielę? to najbliższa większa wieś w okolicy... |
|
|
|
|
Tequilla
Rzułta rzaba
|
Wysłany: 22 Grudnia 2007, 17:32
|
|
|
mawete w Lublinie nie ma? No co ty? |
_________________ "Could you look an animal in the eyes and say to it, 'My appetite is more important than your suffering'?" Moby |
|
|
|
|
Godzilla
kocia mama
|
Wysłany: 22 Grudnia 2007, 17:46
|
|
|
Kupiłam chyba przedwczoraj, ale mogę się mylić bo mam sklerozę po zapieprzu w pracy w tym tygodniu. Zerknęłam do środka i na razie na tym poprzestaję. Nie mam warunków do czytania. Ech. |
_________________ Blog
Kedileri çok seviyorum |
|
|
|
|
elam
Gremlinek
|
Wysłany: 22 Grudnia 2007, 18:10
|
|
|
bylo w TESCO |
_________________ Ten się śmieje, kto umrze ostatni. |
|
|
|
|
Iwan
Żona astronauty
|
Wysłany: 22 Grudnia 2007, 18:40
|
|
|
Martva napisał/a | Ja mam głupie pytanie, które pewnie powinnam zadać w wątku o prenumeracie. Czy jak przelew poszedł 3.12 bez informacji od którego numeru chcę zacząć, to dostanę 26? | z tego co wiem to tak, bo ja się tak załatwiłem z 24 numerem, zapłaciłem prenumerate i miał przyjść ale długo nie dochodził więc kupiłem w kiosku 2 dni potem przyniósł mi listonosz prenumerate |
_________________ ...i oplata mnie jedwabnymi rzemykami przydymionych swoich spojrzeń... [JHB]
wymień się książkami i nie tylko:
http://www.finta.pl/ref/iwan |
|
|
|
|
mawete
bosman
|
Wysłany: 22 Grudnia 2007, 18:55
|
|
|
Tequilla napisał/a | mawete w Lublinie nie ma? No co ty? |
U teściowej jestem.... i szukam zajecia żeby dalej od rodzinki.... |
|
|
|
|
Anko
Niki
|
Wysłany: 22 Grudnia 2007, 19:41
|
|
|
banshee napisał/a | fajno, fajno tylko w moim pięknym mieście i tak trza będzie czekać, aż pismo zawita do zwrotowni | Ja kupiłam w piątek w kiosku na Odrodzenia. Zawsze pozostają też kioski w Realu (ach, ten darmowy dojazd), ew. Empik. Chyba, że mieszkasz po Kujawskiej stronie Wisły, to już tamtych rejonów absolutnie nie kojarzę. A, nie licząc Dworca Głównego, bo tam też są tak ze 2 punkty sprzedaży.
banshee napisał/a | Mam. Tylko ten o.d. będzie za mną chodził do śmierci | A, no to dobrze, ale może relacja z moich doświadczeń mimo wszystko komuś kiedyś się przyda.
P.S. Chyba coś mi umknęło, co to o.d.? |
_________________ 生きる事 それが俺の償いだ。(SoulCalibur3) |
Ostatnio zmieniony przez Anko 22 Grudnia 2007, 19:48, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
NURS
Ojciec Redaktor
|
Wysłany: 22 Grudnia 2007, 19:41
|
|
|
Martva napisał/a | Ja mam głupie pytanie, które pewnie powinnam zadać w wątku o prenumeracie. Czy jak przelew poszedł 3.12 bez informacji od którego numeru chcę zacząć, to dostanę 26?
: |
Tak, wszyscy, którzy wplacili do 15,12 mają prenumerate od 26-tego numeru. |
Nowe na stronie: premierowy fragment "Pól dawno zapomnianych bitew) i nowy wpis na blogu. |
|
|
|
|
NURS
Ojciec Redaktor
|
Wysłany: 22 Grudnia 2007, 19:44
|
|
|
mawete napisał/a | Tequilla napisał/a | mawete w Lublinie nie ma? No co ty? |
U teściowej jestem.... i szukam zajecia żeby dalej od rodzinki.... |
Rąbanie drzea dobrze robi, jak sie rozgrzejesz a drzewo się skończy... możesz rąbać dalej, samo podejdzie |
|
|
|
|
banshee
Doktor Przybram
|
Wysłany: 22 Grudnia 2007, 22:57
|
|
|
Anko napisał/a | shock: Ja kupiłam w piątek w kiosku na Odrodzenia. Zawsze pozostają też kioski w Realu (ach, ten darmowy dojazd), ew. Empik. Chyba, że mieszkasz po Kujawskiej stronie Wisły, to już tamtych rejonów absolutnie nie kojarzę. A, nie licząc Dworca Głównego, bo tam też są tak ze 2 punkty sprzedaży. |
Takie mam szczęście, że jak szukam, to albo nie ma pisma wcale, albo sprzedane.
A mieszkam przed Różankowem, a tam kioskarze nie sprowadzają Darmowych dojazdów nie mam:) za to pracuje w zwrotowni i idę na łatwiznę, jak mi się szukanie znudzi
Anko napisał/a |
P.S. Chyba coś mi umknęło, co to o.d.? |
NURS napisał/a | Za to macie ojca dyrektora. |
nic dodać nic ująć |
|
|
|
|
Anko
Niki
|
Wysłany: 22 Grudnia 2007, 23:59
|
|
|
banshee napisał/a | A mieszkam przed Różankowem, a tam kioskarze nie sprowadzają | A ja tak się zasugerowałam tym "Skąd: toruń".
Zaraz, Różankowo to tam, gdzie astronomowie antenę postawili, czy cosik mylę?
banshee napisał/a | nic dodać nic ująć | Aaa... to o to... Sorry, ja niekapująca.
banshee napisał/a | Takie mam szczęście, że jak szukam, to albo nie ma pisma wcale, albo sprzedane. | Empik i kiosk na Odrodzenia zazwyczaj mają przez cały miesiąc, Ty to chyba pecha masz jakiegoś.
banshee napisał/a | za to pracuje w zwrotowni i idę na łatwiznę, jak mi się szukanie znudzi | Czyli z pracy pożytki płyną, a tą cechą to nie każda posada poszczycić się może. Dobrze jest. |
_________________ 生きる事 それが俺の償いだ。(SoulCalibur3) |
|
|
|
|
banshee
Doktor Przybram
|
Wysłany: 23 Grudnia 2007, 00:08
|
|
|
Anko napisał/a |
Zaraz, Różankowo to tam, gdzie astronomowie antenę postawili, czy cosik mylę?
|
Nie pamiętam gdzie ta antena stoi, gdzieś w las:) raz byłam z gimnazjum
Anko napisał/a | A ja tak się zasugerowałam tym Skąd: toruń.
|
Onegdaj "Wrzosy" kilkanaście minut rowerkiem od Różankowa
Anko napisał/a | Czyli z pracy pożytki płyną, a tą cechą to nie każda posada poszczycić się może. Dobrze jest.
|
Rzuciłabym w diabły bo płatna okropnie nikomu nie polecam
Koniec offtopa, bo dostanę po uszach |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 27 Grudnia 2007, 18:25
|
|
|
Yeeeee, dostałam pocztę, pierwszy raz od ponad tygodnia i oczywiście SF ani śladu, za to powtórne awizo że polecony (a poprzedniego nie dostaliśmy) z adnotacją że nie zastano osoby upoważnionej (a cały dzień ktoś był w domu ).
Normalnie chyba wezmę szydełko i pójdę robić rzeźnię na poczcie. |
skarby
szorty |
|
|
|
|
Adanedhel
Mroczny Kwiatuszek
|
Wysłany: 27 Grudnia 2007, 18:27
|
|
|
Martva, a mogę uprzedzić gorima przed brutalną napaścią z szydłem w ręku? |
|
|
|
|
Gwynhwar
Tarmogoyf
|
Wysłany: 27 Grudnia 2007, 18:29
|
|
|
Nabyłam przed świętami, i zdałam sobie sprawę, że zgubiłam poprzedni! |
|
|
|
|
Martva
Kylo Ren
|
Wysłany: 27 Grudnia 2007, 18:36
|
|
|
Adanedhel napisał/a | Martva, a mogę |
Że co? gorim? U mnie na poczcie? |
skarby
szorty |
|
|
|
|
mawete
bosman
|
Wysłany: 27 Grudnia 2007, 21:30
|
|
|
Stwierdziłem naocznie i namacalnie, że Łosice City są pustynia bez Science Fiction Fantasy i Horrorową... Nabędę jutro, albo pojutrze pewnie, ale przeczytać w spokoju już chyba nie dam rady... |
|
|
|
|
Jolietka
Luke Skywalker
|
Wysłany: 4 Stycznia 2008, 14:18
|
|
|
czytam, czytam i nie mogę przeczytać i zagłosować, i napisać czegoś mądrego
nadrobię może w końcu się uda
ale jak znam życie to przyjdzie następny numer i będę mieć duże zaległości |
_________________ -Strzeliłeś do siebie!!!
-Wydawało się, że to dobry pomysł |
|
|
|
|
|