|
|
 |
Dzień dobry, cześć, czołem II |
Autor |
Wiadomość |
Marcin Robert
Orient Men

|
Wysłany: 31 Grudnia 2018, 14:16
|
|
|
Cześć wszystkim! To już dziesięć lat jak zarejestrowałem się na forum SFFiH (faktycznie przegapiłem rocznicę 31 października), a 4 XI w ramach konkursu spodenkowego ukazał się mój pierwszy szort "Nowe wcielenie HOKa". Fajna była zabawa. Dlatego postanowiłem zajrzeć, żeby zobaczyć co dzieje się na starych śmieciach. Bywa tu jeszcze ktoś ze starej ekipy? |
|
|
|
 |
Agi
Modliszka

|
Wysłany: 31 Grudnia 2018, 14:20
|
|
|
Marcin Robert, czasem bywamy, zdecydowanie mniej piszemy. |
|
|
|
 |
gorat
Modegorator

|
|
|
|
 |
Martva
Kylo Ren

|
Wysłany: 1 Stycznia 2019, 20:37
|
|
|
Joł. Właśnie wróciłam do domu w padającym poziomo deszczu i szalejącej burzy (byłam skłonna wziąć to za flesz i huk samolotu, ale apka w telefonie potwierdziła że istotnie, jest burza). |
_________________ Potem poszłyśmy do robaków, które wiły się i kłębiły w suchej czerwonej glebie. Przewracały błoto i uśmiechały się w swój robaczy sposób, białe, tłuste i bezokie.
-Myślimy, ze słuszne jest i właściwe dla dziewczyny, by umarła. Dziewczyny muszą umierać, jeśli robaki mają jeść, jest w najwyższym stopniu słuszne, aby robaki jadły.
skarby
szorty |
|
|
|
 |
gorat
Modegorator

|
|
|
|
 |
Rafał
.
|
Wysłany: 14 Stycznia 2019, 09:40
|
|
|
No |
|
|
|
 |
gorat
Modegorator

|
|
|
|
 |
Rafał
.
|
Wysłany: 14 Stycznia 2019, 12:39
|
|
|
Zazwyczaj zaczyna się od wypompowania ścieków, wymycia piwnicy i wydezynfekowania przy zamknięciu dopływu wody
Potem szukanie źródła problemu, naprawa instalacji kanalizacyjnej lub jej przebudowa.
Potem szukanie winnych, szacowanie szkód, pozew o odszkodowanie, być może zadośćuczynienie za stres i niezamawiane walory zapachowe. Tu zawsze będzie winny albo zarządca nieruchomości, albo właściciel sieci kanalizacji, albo właściciel tego czegoś co zablokowało odpływ (a niespodzianki się zdarzają, nie mówię już o oczywistych podpaskach, pampersach, czy nadgryzionych kurczakach, ale raz trafił się parasol - jak on tam trafił, nie mam zielonego pojęcia, ale był. A raz zszokowani hydraulicy lalkę wyciągali przekonani, ze to dziecko).
A co się stało? |
|
|
|
|
 |
gorat
Modegorator

|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|