Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.
Easy - 3 Maj 2009, 22:49
NURS napisał/a | i przynajmniej połową pisu. |
Popieram. W PiSie zostaną wtedy wyłącznie najlepsi i naród będzie z czystym sumieniem i bez uprzedzeń mógł oddać na nich głos.
NURS - 3 Maj 2009, 23:37
Ale tylko jeden!
Taselchof - 3 Maj 2009, 23:53
Easy napisał/a | NURS napisał/a | i przynajmniej połową pisu. |
Popieram. W PiSie zostaną wtedy wyłącznie najlepsi i naród będzie z czystym sumieniem i bez uprzedzeń mógł oddać na nich głos. |
Jacy najlepsi w ostateczności to można by oddać głos na Poncyliusza, Cymańskiego i może Kowala a potem długo długo nic
Easy - 4 Maj 2009, 08:15
Taselchof napisał/a | Easy napisał/a | NURS napisał/a | i przynajmniej połową pisu. |
Popieram. W PiSie zostaną wtedy wyłącznie najlepsi i naród będzie z czystym sumieniem i bez uprzedzeń mógł oddać na nich głos. |
Jacy najlepsi w ostateczności to można by oddać głos na Poncyliusza, Cymańskiego i może Kowala a potem długo długo nic |
Cóż, w pozostałych partiach to i tych trzech uczciwych ze świecą byś szukał.
NURS - 4 Maj 2009, 08:59
Pliż, Cymański to może by się nadawał na festiwal sentencji na Capeliadzie
Taselchof - 4 Maj 2009, 09:43
ja tam go lubię przynajmniej jest bardziej kreatywny niż ta cała hałastra nie da się co prawda zgodzić z jego poglądami ale jako burmistrz malborka podobno się sprawdzał
NURS - 4 Maj 2009, 09:46
pamiętaj, że oni mają decydować o losie nas wszystkich. A to skreśla ich niemal wszystkich - mam na myśli klasę polityczną - i to zdecydowanie.
Taselchof - 4 Maj 2009, 10:26
z drugiej strony ciężko zaistnieć nowym tylko Stronnictwo Demokratyczne w tym systemie finansowania ma jako taką szanse jeszcze na zaistnienie ( btw ciekawe kidy powieszą Piskorskiego gdy powie po wyborach za dwa lata no cóż sprzedało się wszystko i nie wyszło bywa ) z drugiej strony ciężko znaleźć rzetelnych ludzi nasze partie nie maja nawet rozbudowanej kadry politycznej (może prócz o zgrozo LSD ale oni niestety się skompromitowali i minie jeszcze parę przetasowań nim wrócą do władzy ) wystarczy popatrzeć jaki cyrk był z powoływaniem ministra sprawiedliwości magister prawa czuma został nim ;] naprawdę za mało jest choćby doktorów prawa w naszym kraju , o takich cudach niewidach jak zespoły programowe czy słynne think thanki to już nawet nie wspomnę nie możesz tez zapominać że sejm mimo wszystko zawsze jest przekrojem społeczeństwa więc łatwo sobie odpowiedzieć jakich mamy mądrych ludiz w narodzie
NURS - 4 Maj 2009, 10:33
dlatego trzeba nam dyktotora, ale oświeconego.
Taselchof - 4 Maj 2009, 10:48
o takiego ciężko Białoruś spełnia połowę twoich warunków dostała dyktatora ale z umysłem dyrektora PGRu coś jakby u nas rządził Andrzej tylko z bardziej pro liberalną wersją ostatnio czytałem że od 1 stycznia to właśnie Białoruś ma najniższe podatki w Europie
dyktator ma jedną zagwozdkę jak zdobyć władze potrzebny byłby prawdziwy kryzys a na taki poczekamy jeszcze parę ładnych lat dopóki fundusze emerytalne na świecie nie pobankrutują wtedy może się cały porządek w tym naszym (jak to mówią Chińczycy) mało znaczącym półwyspie sypnąć.
NURS - 4 Maj 2009, 11:27
jesienią poprawią wirusa świńskiej grypy i wytnie w pień lud ciemny i oświecony. Wtedy przyjdzie czas na wielkich wodzów.
Easy - 4 Maj 2009, 11:31
NURS napisał/a | Wtedy przyjdzie czas na wielkich wodzów. |
Naturalizują i koronują Beenhakkera.
Choć nie, on ostatnio nie jest w łasce kibiców...
Taselchof - 4 Maj 2009, 16:45
PZPN przejmie władze w kraju przeżyli komunę przeżyli sądy wrocławskie zarazę też przetrzymają
NURS - 6 Maj 2009, 22:46
Mam nadzieje, ze sie wyświetli
http://img245.imageshack.us/my.php?image=pis.jpg
NURS - 10 Maj 2009, 11:41
dalamberciku złoty, znowu nie zajarzyłeś - pisałem o zacietrzewieniu prawicy, czego ty jesteś żywym dowodem, a dlaczego? bo widzisz wszystko, jako atak na swoich - co udowodniłeś IMO tamtym postem, wycinając kawałek zdania.
http://img245.imageshack.us/my.php?image=pis.jpg
dalambert - 10 Maj 2009, 21:24
NURS, wybacz Szanowny, ale Moffiss tak pięknego trolla obok puścil, że jak jeno na forum wrócilem tom się tym zajął. Jutro Ci się jakoś odpsztyknę co by nudno nie bylo
NURS - 10 Maj 2009, 22:22
bij trolla, bij, ja poczekam, pobruszę, co by poczywać.
NURS - 11 Maj 2009, 12:31
Cytat | dalambert napisał gdzie indziej: ejże -co znajdziesz równoważnego na :
300 000 wymordowanych przez Rewolujcię francuską / mordy sądowe, bez sądowe, Wandea/
10 000 000 pomordowanych przez niemiecki narodowy socjalizm
100 000 000 pomordowanych przez socjalizm po rosyjsku
4 000 000 ofiar Pol Pota / wychowanka Sorbony i francuskiego lewactwa/
Naród Koreii Północnej zagładzany przez dynastie lewicowych tyranów
kudy nam prawicowcom do tych wiekopomych osiągnięć w służbie Dobra Ludzkości Całej i Postępu Nieustającego uczynionych |
1 000 000 w Ruandzie - przy czynnej współpracy kleru.
I inni multimilionerzy
- wykorzenienie ludności prekolumbijskiej w Ameryce Południowej
- wojny kolonialne.
- Podróże pana Napoleona w kółko europy
itp, itd.
BTW cześć tego, co zaliczasz w poczet lewactwa, tak naprawdę jest bliskie dzisiejszej prawicy - patrz Giertychy - faszyzm.
BTW2 - aktualne wojny o ropę też juz do miliona ofiar dochodza, a są dzielem klanu jastzębi modlących się a nie komuchów.
dalambert - 11 Maj 2009, 18:58
NURS napisał/a | 1 000 000 w Ruandzie - przy czynnej współpracy kleru.
I inni multimilionerzy |
jakiego kleru - toż koscioły ratowały ludzi, arżnietka była fakt narodowo plemienna + muslimy
Jacy mutomilionerzy ?
NURS napisał/a | wykorzenienie ludności prekolumbijskiej w Ameryce Południowej |
jakie wykorzenienie toż wredne katoliki przerwaly rzeź na słonecznych oltarzykach, ludnosc prekolumbijska sama mordowala się ślicznie, a może i to prawicy przypiszesz!
Zas jeżeli nie widzisz różnicy między poległymi w wojnach napoleońskich, a mordami w sowieckich i niemieckich lagrach, no cóż .....
demagogia, dla samej demagogii byle moje na wierzchu bylo jest urocza
NURS - 11 Maj 2009, 21:44
tak ratowały, że zakonnice i księża trafili pod sąd. za podjudzanie.
dalambert, twierdzisz, ze biali uratowali resztki indian przed wzajemnym wymordowaniem się na ołtarzykach?
Jedyna róznica między wojnami napoleonskimi a współczesnymi jest taka, ze tamte były tak dawno, ze nie masz do nich stosunku emocjonalnego. a rzeźnia była taka sama.
demagogia jest udawanie, że Pinochet był zbawcą narodu a Jaruzel mordercą. Oszołomstwo ma to do siebie, ze kazdą zbrodnie usprawiedliwi, byle swojacy wygrali.
daruj, ale jak LPR był potrzebny do rzadzenia, to był prawica, teraz, jak widać jak na dłoni co to za robactwo, to nagle lewakami zostali. oj, dalambercie, miałbyś robotę w ministerstwie głupich kroków, czy jak to sie tam u orwella nazywało
dalambert - 12 Maj 2009, 08:22
NURS napisał/a | Jedyna róznica między wojnami napoleonskimi a współczesnymi jest taka, ze tamte były tak dawno, ze nie masz do nich stosunku emocjonalnego. a rzeźnia była taka sama. |
to znaczy, ze pierwszą zbrodnią ludzkosci była bitwa pod jaskinią o udo mamuta nieświerze miedzy hordą LupyPuppy, a hordą Siuppy Kuppy.
Ja Cię pytałem o zbrodnie popełniane w imię "naprawy ludzkości', a Ty jedziesz po propagandowych kawałkach wyciąganych z różnych szafek.
Prawica, konserwatysci czy jak ich tam nazwiesz NIGDY nie usiłowali stworzyć nowego czlowieka, lepszego modelu ludzkości czy rasy - to własnie jest domena wszelkiego lewactwa które każdą zbrdnię popełni dziś w imię "szczęścia" przyszlych pokoleń.
Fidel-F2 - 12 Maj 2009, 08:26
przecież obaj wiecie, że spór jest bez sensu, świat jest pełen sk...synów a to jak się akurat określą to jedynie efekt chwilowych okoliczności i wszystkie sztandary pod którymi występują to zwykłe szmaty
Panowie, po co ta gadka?
dalambert - 12 Maj 2009, 08:40
Fidel-F2 napisał/a | przecież obaj wiecie, że spór jest bez sensu |
Ależ oczywiscie, ze wiemy, ale Tak miło jest podemagogizować sobie od czasu do czasu
MOFFISS - 12 Maj 2009, 08:56
dalambert napisał/a | jakie wykorzenienie toż wredne katoliki przerwaly rzeź na słonecznych oltarzykach, ludnosc prekolumbijska sama mordowala się ślicznie, a może i to prawicy przypiszesz!
Zas jeżeli nie widzisz różnicy między poległymi w wojnach napoleońskich, a mordami w sowieckich i niemieckich lagrach, no cóż .....
demagogia, dla samej demagogii byle moje na wierzchu bylo jest urocza |
Kompletnie wymieszałeś fakty, jak misiowe żelki, zapakowane w plastikową torebkę, ściągnięte gumką recepturką, wyrobioną zapewne z kolumbijskich kauczukowców.
Albo rzucasz ludzkim mięchem w łagrach, dowodząc o systemie rządzenia albo robisz wrzuty.pl o toczonych wojnach na przestrzeni kilkuset lat. I dodatkowo nagradzadzasz wszystkich onanizowaniem się humanitaryzmem w konfliktach zbrojnych, w których nie tylko żołnierze, ale również cywile stawali sie ofiarami ludzkich wypaczeń.
edit: lit.
Fidel-F2 - 12 Maj 2009, 08:59
dalambert, jak Ty się po powyższym ciosie pozbierasz to ja nie wiem
dalambert - 12 Maj 2009, 09:01
Fidel-F2, Druzgoczące uderzenie przetrzymam jakoś do końca roboty i idę na pyfko / prawicowe oczywiście /
Gustaw G.Garuga - 12 Maj 2009, 10:13
Cytat | dalambert napisał gdzie indziej: ejże -co znajdziesz równoważnego na :
10 000 000 pomordowanych przez niemiecki narodowy socjalizm
|
Prawicowcom bardzo wygodnie powoływać się na ten "socjalizm" i twierdzić, że faszyści to tak naprawdę komuniści, zbrodnie nazistowskie są tak naprawdę komunistyczne, a prawica w przeciwieństwie do lewicy jest czysta jak łza. Taki mechanizm psychologiczny, by własnego gniazda nie skalać
Trzeba jednak przyznać, że prawicowym dyktaturom jakoś łatwiej przejść do demokracji, niż lewicowym. Przykłady azjatyckie - w Chinach i Korei Północnej wciąż autorytarnie rządzą komuniści, zaś w Korei Południowej i na Tajwanie prawicowe dyktatury z czasem się zdemokratyzowały.
Nie zmienia to faktu, że poziom prawicowej obłudy dorównuje lewicowej
dalambert - 12 Maj 2009, 10:22
Gustaw G.Garuga, to że internacjonalny socjalizm walczył z narodowym socjalizmem i oba siebie były warte / choć internacjonalnemu łatwiej do dziś jest ludziom we łbach mieszac bo o dobro "Calej" ldzkości smędzą/ nie oznacza, że oba nie były SOCLALIZMAMI i w programie zawsze miały zmianę na swą modłę ludzkiego myślenie.
Dla postępu oczywiscie i czemu ten fakt ma być jakimś dowodem na prawicowa obłudę?
NURS - 12 Maj 2009, 10:46
dalambert tobie się naprawdę wszystko pomyliło z Krzyżakami. Chłopie niemiecki socjalizm był tak daleko od ruskiego, jak dzisiaj Rydzyk od Urbana. Reżim hitlerowski urzeczywistniał idee dzisiejszej prawicy, sprawdź jego hasła, sprawdź kto przed wojną był gorącym orędownikiem tamtej władzy, tu u nas. Czy to nie te same organizacje, które podówczas były ostoja prawicy?
Fajnie jest wrzucać swoje zbuki do cudzego koszyczka, ale to tylko ciemny lud kupi, mój złoty
Hitler jest na twojej połowie boiska.
A co do eksperymentów z poprawianiem świata. Buszyści są ultraprawicowi, a wywołali w ostatnich latach kilka ogólnoświatowych konfliktów. Popraw mnie, jeśli się mylę - gdzie ta broń masowej zagłady w Iraku?
dalambert - 12 Maj 2009, 11:22
NURS, buszysci kierowali samolotami 11 IX, wiem ,wiem pamiętam poświęciłeś propagowaniu tej bajdy cały wątek
A hitler nie jest na poletku prawicy jeno go tam różne lewaki wpychają, ale szkoda gadac
|
|
|