Planeta małp - Co nas cieszy
Kai - 2 Września 2010, 14:05
Spuścili mi na pendrivie jeszcze 10 zł i obiecują, że w granicach rozsądku zrobią mi modyfikacje w gotowym zestawie bez zmiany ceny. Dysk sami zaproponowali dwa razy większy, a ja jestem gotowa coś dopłacić, żeby zasilacz był markowy.
Adon - 2 Września 2010, 14:26
Kai, na zasilaczu nie oszczędzaj, prędzej na dysku. Byle jaki zasilacz może Ci zjarać cały komputer, a dobry, wiadomo. I rachunki za prąd będą pewnie niższe.
Kai - 2 Września 2010, 14:41
Adon, wiem o tym, właśnie dlatego korzystam z tego, żeby nieco wytargować na zasilaczu w zamian za odpuszczenie czego innego, bo dysków swoich mam sporo, zresztą to zawsze można dokupić i dołożyć, obudowę na zewnętrzny jakby co też mam. Zrezygnowałam tylko ze składania, musiałabym najpierw zainwestować w parę rzeczy w domu, przede wszystkim w osobny pokój. A o tej firmie wiem, że mnie w konia nie zrobią, co sobie zażyczę, to mi dadzą i rozliczą się z każdego kabelka.
hrabek - 2 Września 2010, 15:56
Zamówiłem opony. W internecie. Mógłbym w firmie, ale w cenie jednej opony wg naszego katalogu tam mam prawie komplet. Nawet 50% zniżki plus dodatkowy bonus od prezesa nie zrekompensuje różnicy. Taką to firma łaskę robi, a jak człowiek ślepo nie zawierzy i zacznie w internecie szukać, to się okazuje, że dostępność od ręki (w magazynie firmowym oczywiście nie ma i nie wiadomo kiedy i czy w ogóle będzie) a cena zrywa beret.
ketyow - 3 Września 2010, 12:39
Nie ma wody a ja właśnie wyszedłem z łazienki i się zdążyłem umyć Szczegół, że łazienkę zajmowały dziewczyny od 9.00, ale jedna teraz wyklina w niebogłosy, bo się jeszcze nie umyła Pierwszy raz spotkało mnie szczęście w Warszawie, do pracy będę mógł iść świeży, a niewiele rzeczy tak mnie drażni jak konieczność wyjścia z domu, bez uprzedniego prysznica.
Kai - 3 Września 2010, 19:21
Byłam u fryzjera i czuję się o 10 lat młodsza i parę kilo lżejsza
Rafał - 3 Września 2010, 23:35
Hobbystycznie sobie kreślę, zaniosłem dzisiaj rzut parteru i dwie elewacje klientowi, wszystko mu się podobało, kazał tylko dodać wieżyczkę
Fidel-F2 - 4 Września 2010, 00:10
pod jaki kaliber?
Rafał - 4 Września 2010, 00:17
fi 155 mm
Fidel-F2 - 4 Września 2010, 00:26
no to na 15km nie podchodź
Kruk Siwy - 4 Września 2010, 00:54
Long Tom jak nic. Spora rzecz a cieszyła.
mBiko - 4 Września 2010, 15:36
Potwór , ma za sobą pierwsze trzy dni w żłobku. Jak na razie skutkuje to śmiechem, dobrym samopoczuciem i tonami energii przynoszonymi do domu.
Kai - 4 Września 2010, 16:01
Cudnie!!!!
A u mnie - nareszcie spokojny wieczór.
merula - 4 Września 2010, 17:27
mądry Potwór
Witchma - 4 Września 2010, 18:56
mBiko, a macie jakieś wieści, czy w żłobku cieszą się tak samo?
robert70r. - 4 Września 2010, 19:55
mBiko, no to stresa Potwór nie ma, przystosował się.
A mnie cieszy świeży umysł. Odkorkowałem się przez te dwa tygodnie.
A, byłbym zapomniał, zrobiłem krewetki według przepisu Agi. Wyszły znakomicie: znajomi nie mogli się najeść. Agi, dięki ogroomne!
Agi - 4 Września 2010, 21:20
Bardzo się cieszę.
Poza tym cieszą mnie coraz dłuższe spacery z Kamą i to, że dziś udało się nam Drivera wyciągnąć z domu.
dzejes - 4 Września 2010, 21:22
Cieszy mnie udane wesele, na którym się wczoraj bawiłem Szkot w kilcie grający skoczne melodie i motyw z Indiany Jonesa przygrywający młodej parze sięminajbardziej.
ihan - 5 Września 2010, 11:41
Ozzborn napisał/a | Kurde a myślałem, że te spodnie to mi się kurczą ze starości
|
Czyjej starości? Bo to jednak różnica, czy twojej czy spodni.
Ozzborn - 5 Września 2010, 13:30
Nie no spodni oczywiście, ja jeszcze starości nie planuję... co najmniej przez najbliższe 80 lat.
Adon - 6 Września 2010, 11:51
Zainstalowałem monstrualnego Thermalright IFX-14 na procesorze. Temperatury spadły drastycznie. Szkoda, że mi temperatura zaczyna dla odmiany rosnąć.
Kai - 6 Września 2010, 11:56
Adon, obejrzałam sobie, faktycznie monstrum. To się mieści do obudowy?
Szkoda, że nie przewidziano takiego chłodzenia dla ludzi.
Jeszcze tylko 3 godziny
Adon - 6 Września 2010, 12:14
Z trudem, ale mieści. Do tych węższych obudów na pewno by nie weszło.
No, dla ludzi też by się czasem przydało, ale nie na mojej szerokości geograficznej.
3 godziny do czego? Urlop? To jeszcze 2:40 Ci zostały.
Kai - 6 Września 2010, 12:47
Do końca dniówki, gdzie tam urlop. Stagnacja się zrobiła, aż z wyprzedzeniem zaczęłam ofertę robić.
Ja mam Antec-a. I tak się właśnie zaczęłam zastanawiać, ale na razie temperatury w normie.
I moje azjatyckie noże wreszcie przyszły
Gwynhwar - 6 Września 2010, 12:58
Nie powiem! Nie powiem co mnie tak szalenie cieszy, żeby nie zapeszyć!
Ale ma brązowe oczy i metr osiemdziesiąt wzrostu!
dzejes - 6 Września 2010, 13:11
Gwynhwar napisał/a | Ale ma brązowe oczy i metr osiemdziesiąt wzrostu! |
Niemożliwe, nawet wilczarze takie duże nie rosną.
ihan - 6 Września 2010, 13:47
To zależy czy w kłębie, czy jak wilczarz stanie na tylnych łapach.
Martva - 6 Września 2010, 13:55
Może koń
Kai - 6 Września 2010, 14:17
Struś?
dalambert - 6 Września 2010, 14:24
Chrapłak kretorogi
a może wręcz Ględatek niepospolity
|
|
|