To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Dzień dobry, cześć i czołem...

mawete - 11 Kwietnia 2006, 18:07

Pako: bo z wykształcenia jestem matematykiem.... :mrgreen: :mrgreen:
Pako - 11 Kwietnia 2006, 18:10

Ops... to nei trzeba było sie przyznawać :)
W ogóle sporo was tu matematyków i ścisłowców. Ja się tu do wyniku matury nei przyznam na pewno :)

Rodion - 11 Kwietnia 2006, 18:21

Lu, a to ciekawe? Czyzby jakaś pomylka Logana?
Pako - 11 Kwietnia 2006, 18:35

Dobra, ja znikam już z forum na dziś. Do zobaczenia jutro!
Aga - 11 Kwietnia 2006, 18:43

mawete, nie martw się. Moja awersja do matematyków jest zawężona li i jedynie do jednej osoby. Możesz się czuć spokojny. Poza tym, moja ciocia ukochana, z którą mieszkam, też jest z wykształcenia matematyczką i nawet uczyła w tej szkole, do której chodzę (przez 30 lat). A na nią się jakoś nie rzucam. Wręcz przeciwnie, razem pomstujemy na moją profesorkę. :twisted:
Pako - 11 Kwietnia 2006, 19:59

Hehe :) to przynajmneij masz z kim ponarzekać i ma cię kto pouczyć :)
A ja jeszcze na chwilę jestem, ale za niedługo brat mnie pewnie znowu zgoni, to posiedzę se tak, jakby mnie nie było :)

Aga - 11 Kwietnia 2006, 21:46

A ja się żegnam. I to na całe święta. Wrócę we wtorek najprawdopodobniej. Chciałabym więc życzyć wszystkim mokrego jajka i smacznego Dyngusa. Czy jakoś tak :mrgreen:
Trzymajcie się ciepło, bądźcie grzeczni i nie offtopujcie za dużo. :mrgreen:

Iscariote - 11 Kwietnia 2006, 21:46

Dobrrrrrry... po cięzkim dniu jeszcze cięzszy wieczór. Nic mi się nie chce.. Żyć mi się nie chce :?
Pako - 11 Kwietnia 2006, 21:57

Aga - ty już i na święta znikasz? To wesołych tam!
Iscariote - dobry dzionek!

Iscariote - 11 Kwietnia 2006, 21:58

Mówisz, ze dobry? Może...Czucie w palcu wróciło? bo coś czytałem, ze problemy były
Aga - 11 Kwietnia 2006, 22:01

Ano, znikam. Jutro zaraz po szkole jadę do domu, a tam neta niet :?
Trzymajcie się!

Pako - 11 Kwietnia 2006, 22:01

Ano... czucia ciągle nie ma i nie ma... aż sie boję powaznie, czy coś nie tak nie poszło. Bo powinno boleć, a nie boli. Powinno być czucie, ale jest jakieś takie... hmm... ograniczone, żę tak powiem. I się powaznie boję, czy mi doktorek czegoś nie popsuł...
Yeri - 11 Kwietnia 2006, 22:03

hejka,dzień dobry wszystkim!Aga,Tobie też mokrych i wesołych,a tak na marginesie,to jakim cudem chodziłaś 30 lat do sazkoły,skoro masz 18? :D Liczysz poprzednie wcielenia? :D
Iscariote - 11 Kwietnia 2006, 22:03

Widać biała koperta była za chuda :) Trzeba być dobrej myśli. Obudzisz się jutro i będzie jak nowe Lamborghini Diablo
Aga - 11 Kwietnia 2006, 22:05

Cytat
Aga,Tobie też mokrych i wesołych,a tak na marginesie,to jakim cudem chodziłaś 30 lat do sazkoły,skoro masz 18? :D Liczysz poprzednie wcielenia? :D

To było o mojej cioci...
Pako - nie przejmuj się. Wszystko będzie dobrze...

Pako - 11 Kwietnia 2006, 22:07

Ich habe hofnung :) czyli I hope so po naszemu :)
A najwyżej poszukam wśród nas jakiegoś adwoaka i będę walczył o odszkodowanie, bo do palca co jak co, ale przywiązany jestem :)

Yeri - 11 Kwietnia 2006, 22:07

ha,ha,Aga,no przeciez wiem,że o Twojej cioci to było,tak Cie tylko za słówko złapałem :wink:
Paco,ja widzę,że się to "c"w Twoim loginie przyjęłó :D Paznokciem sie nie przejmój,na to sie nie umiera!

Pako - 11 Kwietnia 2006, 22:28

Mi tam to c nie przeszkadza, ale po czym wnioskujesz, że się przyjęło?
A palcem się przejmUję, bo to mój palec jest :) lubię go strasznie, tyle ze mną przeszedł ;)

Lu - 11 Kwietnia 2006, 22:38

Pako:
Cytat
A palcem się przejmUję, bo to mój palec jest :) lubię go strasznie, tyle ze mną przeszedł ;)

No to teraz, dla odmiany, Ty masz z nim przejścia.... :wink:

Witam wszystkich w ten mroźny wieczór

Pako - 11 Kwietnia 2006, 22:48

Dobry wieczór, Lu. Ano, przejścia to z nim mam teraz :) Ale niech nie myśli, żę se go odpuszczę, będzie działał, bo tak chcę i tak być musi.
Iscariote - 11 Kwietnia 2006, 22:56

Dobra ja ide udusić się poduszką. Czesć wszystkim. Do jutra
Pako - 11 Kwietnia 2006, 23:00

Dobranoc, ale nie duś się. Trza mieć jakiegoś judaszka na forum przecież ;)
Pako - 11 Kwietnia 2006, 23:22

No.. to do zobaczenia jutro! Teraz już znikam naprawdę :)
Dobranoc.

Myrtille - 11 Kwietnia 2006, 23:30

Dobranoc wszystkim.Słodkich snów...
Rafał - 12 Kwietnia 2006, 09:18

Aloha!
mawete - 12 Kwietnia 2006, 09:32

Witam wszystkich :)
Pako - 12 Kwietnia 2006, 09:51

Dzień dobry wszystkim. Czucie w palcu wróciło, ale ciągle nie boli, a to dziwne jest :)
Rodion - 12 Kwietnia 2006, 09:58

Bo to juz matwica albo konował wyrwał Ci nerwy razem z pazurem. Czyli kapica! Bedziesz inwalida.
Cześć Wam!

Lu - 12 Kwietnia 2006, 09:58

Nie myśl o tym ze powinien boleć, bo zacznie. :)

Witam wszystkich userów, moderatorów, administratorów i providerów tego forum. Życzę wszystkim rychłego uporania się z pracami technicznymi.

Uzbrojona po zęby w cierpliwość oddalam sie do wieczora.... ;)

Emilia - 12 Kwietnia 2006, 10:11

C.....z.................e..........................ś.........................................ć

To nie ja. To forum się tak wczytuje. :lol:

Całuski od dzikuski.

Dzisiaj ciężki dzień. Świateczne zakupy. Lubię kupować, tylko nie lubię tego co kupiłam dźwigać. :lol:

Partner forum