To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas cieszy

Kai - 30 Sierpnia 2010, 19:08

Ozzborn, kwestia systematyczności plus parowar :)
Szkoda, że lato się kończy i nie zdążę pożreć wszystkich warzyw na rynku.

Witchma - 30 Sierpnia 2010, 22:13

Virgo C. napisał/a
ak nie, jadąc do centrum widzę z tramwaju co najmniej dwa gabinety wróżek ;P:

I studio paznokcia pewnie też ;)

Mam książeczkę, mam książeczkę, mam książeczkę :mrgreen:

I jeszcze odbyło się coś w rodzaju... Łośka 1.5 :D

mBiko - 30 Sierpnia 2010, 22:52

W sumie racja. Taki trochę mały, ale za to dobrze odżywiony. :mrgreen:

Dzięki siatce niezwykle skutecznych, tajnych współpracowników nowego Wegnera mam i ja.

ketyow - 31 Sierpnia 2010, 14:48

Dostałem pierwszą turę wypłaty i sobie za raptem 300 zł wylicytowałem zewnętrzny dysk twardy 1,5 TB. Mam nadzieję, że gość znajdzie jeszcze dziś czas i będzie można wreszcie zarchiwizować syf z laptopa ;P:

I jeszcze sobie przerobiłem zestaw słuchawkowy od Sony Ericssona na jacka 3,5 mm. Jakościowo najlepsze słuchawki jakie mam, miażdżą zwykłe Soniaki za 90 zł. Mają siedem lat, wielokrotnie urwał się kabel pod ciężarem mikrofonu i z innych wypadków, ale w życiu bym ich nie wyrzucił. Mikrofonu się pozbyłem, przydadzą się jako zwykłe słuchawki jeszcze. Te dawane do nowych Ericssonów już tak dobre nie są.

joe_cool - 31 Sierpnia 2010, 17:02

W galerii handlowej nieopodal mojego biura jest jakiś tydzień hinduski czy cuś i stoi mnóstwo straganów z hinduskimi ciuchami, biżuterią, przyprawami i innym badziewiem. Będąc na lanczu zakupiłam za niecałe 50 zeta zaje*isty kaszmirowy szal w szałowych kolorach - fuksja, fiolet, takie tam 8)
Martva - 31 Sierpnia 2010, 17:49

Cytat
Zamówienie 10/0829/1516 zostało dziś wysłane.

Tłumaczenie: nowe koraliki w drodze ^^

Kai - 31 Sierpnia 2010, 18:34

Moje z mniammniama też :D A w nim japoński nóż do wszystkiego i parę smakołyków.
mBiko - 31 Sierpnia 2010, 22:16

Potworowi już lepiej.
Kai - 31 Sierpnia 2010, 22:17

mBiko, to super. Jakaś idea, co było?
aniol - 31 Sierpnia 2010, 22:35

ha! juniorka jutro idzie pierwszy raz do przedszkola - to jak sie przejmuje jest takie zabawne, a rownoczesnie rozczulajace
Kai - 1 Wrzeœśnia 2010, 16:46

aniol, gratulacje, że się przejmuje,a nie wyje, gorączkuje i nie śpi po nocy, jak córka mojej koleżanki.

Kupilam sobie parę ciuchów, wszystko wymarzone i o rozmiar mniejsze. Najśmieszniejsze spodnie - dokładnie o rozmiar mniejsze, ale identyczne, jak te co mam i są moje ulubione. I zapinają się dokładnie tak, jak tamte na początku.

Taselchof - 1 Wrzeœśnia 2010, 18:36

no i tym razem skromniej 3 kilo mniej :mrgreen: mało ale wciąż cieszy :D (jeszcze 6 i będzie norma :P wedle tego cholerstwa BMI)
Kai - 1 Wrzeœśnia 2010, 18:42

No ja jeszcze równe kolejne 10. Przeżyjemy, byle nikt mi nie kazał jeść ziemniaków!
Taselchof - 1 Wrzeœśnia 2010, 18:43

wow :shock: jak ty to robisz :P :?: ja kiedyś jak się zawziąłem w pół roku zleciałem 43 ale to dawno temu i nie prawda ;P:
Kai - 1 Wrzeœśnia 2010, 18:55

Na MM zleciałam 23 w trzy miesiące, ale to się udaje tylko raz.
Teraz jest dieta AquaSlim (czyli wypijanie 1,5 l wody mineralnej z dodatkiem owegoż. Moja teoria jest taka - trzeba pić, a Aquaslim nas do tego zmusza) po czym śniadanie ryba (wędzone mięso, twarożek, mozzarella) plus warzywa w postaci surówki równoważące ilość "konkretów", następnie obiad - gotowane na parze mięso/ryba plus warzywa ile wlezie.

W weekend (a wlaściwie w niedzielę) jem dokładnie to co chcę. Tyle.

Taselchof - 1 Wrzeœśnia 2010, 18:59

ja piję dziennie 4,5 litra muszynianki ;) i to mnie akurat nie cieszy :D porzuciłem praktycznie całkowicie węglowodany muszę spróbować tego ASa :) może pomoże, rzeczywiście mniej się chce jeść ? coś czytałem ze słodkie to dziadostwo jest

sorka za offtopa:)

Kai - 1 Wrzeœśnia 2010, 19:02

Taselchof, na 1,5 l wody tej slodyczy nie czujesz. Inna rzecz, że forma saszetkowa jest dziadowska, żeby wszystko wycisnąć, odlewam pół szklanki wody, rozcinam saszetkę wzdłuż i MYJĘ! Potem tę wodę dolewam z powrotem do butelki.
Nie wiem, co działa, jod w wodzie, AS czy co innego, ważne, że działa, a już myślałam, że zostanę jak ten Jabba na 90 kg.

Martva - 1 Wrzeœśnia 2010, 19:09

Słodkie by było jakbyś wysysał płyn z saszetki, po rozpuszczeniu w wodzie tego prawie nie czuć.
Ellaine - 1 Wrzeœśnia 2010, 19:20

Słońce! Ono jednak istnieje! xD
Znaczy się, po dwóch dniach deszczu non stop, właśnie przestało padać i wyszło troszkę słońca. Teraz pada w Sosnowcu.

Chal-Chenet - 1 Wrzeœśnia 2010, 21:33

Wagi w domu nie mam i jestem szczęśliwszym człowiekiem. ;P:
Taselchof - 1 Wrzeœśnia 2010, 21:36

w pewnej chwili lustro już starcza za wagę :mrgreen:
Kai - 1 Wrzeœśnia 2010, 22:30

A potem to każdy ciuch...
Ozzborn - 1 Wrzeœśnia 2010, 23:24

Kurde a myślałem, że te spodnie to mi się kurczą ze starości :P

Nie chciałbym zapeszać... ale długo se chyba nie pobyłem na bezrobociu :P Kolejną propozycję dostałem o 8.15 rano 1 dnia bez umowy :mrgreen:
Szczegóły jak wypali.

Witchma - 2 Wrzeœśnia 2010, 09:08

Ozzborn, trzymam kciuki :)
Kai - 2 Wrzeœśnia 2010, 09:24

Ozzborn, gratulacje i do roboty, no! :mrgreen:
merula - 2 Wrzeœśnia 2010, 11:23

Ozzborn, trzymam kciuki.
Nina Wum - 2 Wrzeœśnia 2010, 12:12

Ozzborn, powodzenia .:)
ilcattivo13 - 2 Wrzeœśnia 2010, 12:16

Ozzborn :D
Chal-Chenet - 2 Wrzeœśnia 2010, 12:19