To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Dzień dobry, cześć i czołem...

Kruk Siwy - 26 Listopada 2006, 13:43

Hej,
powróciłem ze spaceru. Fajną siekierkę kupiłem przy okazji, niewielka - kilo dwadzieścia a jaka poręczna! Niejedno nią można przerąbać..

Ixolite - 26 Listopada 2006, 13:56

Gdzie ty chadzasz na spacery? Do Auchana? :shock:
Kruk Siwy - 26 Listopada 2006, 14:03

Leroy. Ileż tam zabawek dla prawdziwego męczyzny. Myślę nad nabyciem młota udarowego. A w snach błyszczy mi wizja piły łańcuchowej...
hjeniu - 26 Listopada 2006, 14:20

Wczoraj bylem z ojcem w BricoMarche - stoimy przed półką i ojciec mówi do mnie - Przydałby się nam agregat. - pytam - Na co? :shock: - Nie wiem, ale zobacz jaki fajny. :mrgreen:
Kruk Siwy - 26 Listopada 2006, 14:22

hjeniu, Twój Ojciec jest prawdziwym męczyznom. Metroseksualni mutanci nas nie zrozumieją... nie mówiąc o ukrytych kobietach i kobietach właściwych.
Ziuta - 26 Listopada 2006, 14:27

Cześć wsjem.
Ixolite - 26 Listopada 2006, 14:43

Stojąc w kolejce w OBIm nie raz myślałem o tym, że na stojakach przy kasach powinni mieć piły łancuchowe w promocji... :D

Ale na spacery to ja raczej do lasu wolę iść, niż do sklepu.

Kruk Siwy - 26 Listopada 2006, 14:56

Ech i nic nie zrozumiał... a ja po drodze do Leroya mam i staw i pola i łąki i jakiś zagajniczek się znajdzie... to jak to tak bez siekierki podróżować. A jak mnie wściekły ŁABĄDŹ napadnie? Alibo co gorsza Rozpustny Czerwony Kapturek? No? Hm.
Adashi - 26 Listopada 2006, 16:25

Witam i o zdrowie pytam.
Albion - 26 Listopada 2006, 17:48

Zdrastfujcie rebjata!!!!
Pako - 26 Listopada 2006, 17:51

Jestem głupi, jestem głupi, jestem głupi, jestem głupi....
Dunadan - 26 Listopada 2006, 18:21

Pako - nie tylko ty ;) nie przejmuj się.
Aga - 26 Listopada 2006, 18:27

Cześć!
Rany, aleście naspamowali...
Pako, skąd taka myśl?

Pako - 26 Listopada 2006, 18:56

Bo pisaliśmy w czwartek karktówkę z programowania. I wszystko popaprałem, 0% dostałem. I żeby to jeszcze z trudnego tematu jakeigoś. Nie. Z pierdół, które normalnie robię z palcem w nosie i zamkniętymi oczami, na ślepo błądząc stopami po klawiaturze. A tam widać wszystko pochrzaniłem :/ Głupi jestem, głupi, głupi.....
Udało mi się wywalczyć 0,25 pkt, czyli 25% mam. I nic to nei zmienia, żę jestem tępak do potęgi n, gdzie n należy do liczb naturalnych dodatnich, większych od jeden.

Dunadan - 26 Listopada 2006, 19:19

Pako...! obudźź się! PAKO! PAKO!!!!
Uwaga-uwaga! Achtung-Achtung! Wnimanje!
!!ALARM CZERWONY!!

Galareta atakuje! Pako został zasymilowany przez galaeretę... nie... to już nie Pako... Kod czerwony, powtarzam, KOD CZERWONY!

Trzeba wyplenić galaretę z umysłu Pako! :twisted:

Nie opowiadaj gópot. Stres z człowiekiem może zrobić wszystko - wkróce nauczysz się go opanowywać ;) i nie poddawaj się, tylko idź do przodu, idź pod prąd! Elendil!!! :twisted:

:oops: hehe, sory, berserk się odezwał :roll: .
I jak, Pako, galarety juz nie ma?

Alatar - 26 Listopada 2006, 19:28

Paradoksalnie PAKO powinni porwać teraz kosmici. Tylko ONI posiadają technologię umożliwiającą wyplenienie z głowy galarety. :twisted:
Dunadan - 26 Listopada 2006, 19:37

twierdzisz że nie damy rady?! :evil: :P
hjeniu - 26 Listopada 2006, 19:46

Parę odpowiednio umiejscowionych kopów i sama zacznie wypływać uszami :mrgreen:
Kruk Siwy - 26 Listopada 2006, 20:05

Coś ostatnio ataki galarety powtarzają się zbyt często... To wysoce podejrzane. Widać forum zostało uznane za pierwszą linię obrony Ziemi. Za przedmurze ludzkości.
Znaczy nie nadarmo zakupiłem dzisiaj całkiem grzeczną siekierkę.

Studnia - 26 Listopada 2006, 20:19

Witajcie. Ja znowu na nocnej zmianie... Zaczynam powoli się przystosowywać do nocnego trybu życia. Kruku, to ja wyciągam z piwnicy moją piłę spalinową. Razem wyciągniemy tą galarete z naszego biednego Pako... :twisted:
Kruk Siwy - 26 Listopada 2006, 20:23

Tak Studnia, musimy być twardzi jak Roman Bratny. Wyciągniemy ją choćbyśmy mieli Pako porąbać/pociąć na plasterki. Walka z Galaretą wymaga ofiar.
Pako! Nie wychodź z domu nie będziemy Cię przecież szukać po całym Śląsku...

Gwynhwar - 26 Listopada 2006, 20:34

Witam!
Studnia - 26 Listopada 2006, 20:44

Spokojnie Pako, nie wiem jak Kruk, ale ja będe delikatny... *uważnie ostrzy łańcuch piły*
Pako - 26 Listopada 2006, 20:55

Dobra.. ja już sie kładę na kozetce, tnicjcie, róbcie co chcecie, tylko nie kastrujcie. Reszta jest do waszej dyspozycji, bylem był człowiek, a nie głupia galareta.
gorat - 26 Listopada 2006, 21:34

Obawiam się, że jak Cię porąbią i posiekają, to będzie jeszcze większa galareta :P :mrgreen:
Indy - 26 Listopada 2006, 21:47

Ehhh.... ja już musz spadać.
Dobranoc :) Do jutra :)

Adashi - 26 Listopada 2006, 22:07

Cześć, właśnie jem popcorn z serem, co to za wynalazek jest, mówię wam.
Agi - 26 Listopada 2006, 22:11

Dobranoc :)
elam - 26 Listopada 2006, 22:13

fuj!!!
przez ciebie sobie ide . :mrgreen:
spac .
branoc

Aga - 26 Listopada 2006, 22:31

Popcorn z serem? :shock: A myślałam, że to ja mam dziwne upodobania kulinarne...
Ja też idę spać.

Partner forum