To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

Kruk Siwy - 8 Wrzeœśnia 2009, 16:29

Takie darowizny przyjmuję w setkach. Picie z "gwinta" jest umiejętnością dla mnie magiczną. Chodził mi oczywiście o białe wino o mocy powyżej 40 volt.
Memento - 8 Wrzeœśnia 2009, 18:05

Ja myślę że kluczem do powodzenia tej sztuczki jest mocne schłodzenie tegoż białego wina. Nie wiem na pewno, nie sprawdzałem - też wolę w setkach - może ktoś potwierdzić?

W temacie - mój brat to straszna fleja. :roll:

ilcattivo13 - 8 Wrzeœśnia 2009, 18:46

może się powtarzam, ale wk...wia mnie mój nowy pracownik. Ale przynajmniej dziś sobie ulżyłem, bo tak go zj...echałem za niszczenie towaru, że nie właził mi do końca szychty w oczy :twisted:
May - 8 Wrzeœśnia 2009, 20:28

Wkurza mnie, ze musialam wywalic 60 funtow za wymiane szyby w volvo, ktora wybil mi w srodku nocy jakis nawalony sk....syn :evil: :evil: :evil:
Agi - 8 Wrzeœśnia 2009, 22:01

Okropnie bolą mnie ręce, stawy mi spuchły.
ilcattivo13 - 8 Wrzeœśnia 2009, 22:02

zdrówka, Agi! Spróbuj je rozgrzać. Od zewnątrz i wewnątrz. Np. Amolem.
Agi - 8 Wrzeœśnia 2009, 22:06

Nie mam amolu, a od wewnątrz pifkiem pszenicznym się znieczulam.
Za dużo ostatnio w wodzie grzebię, domowa przetwórnia owoców stawami mi wychodzi.

qbard - 9 Wrzeœśnia 2009, 08:12

kur... grypa zaatakowała. Jeszcze tak mi się w głowie nie kręciło. Jakbym wypił.
Virgo C. - 9 Wrzeœśnia 2009, 10:55

Technomuł z bloku obok, który właśnie zaczął chyba w kółko słuchać techcoveru Zombie. Za takie masakrowanie klasyki powinno się samego coverującego masakrować :evil:
Chal-Chenet - 9 Wrzeœśnia 2009, 11:11

Widać brak kreatywności twórców... :|
mawete - 9 Wrzeœśnia 2009, 12:25

Wojna domowa. Powoli zaczyna mnie wkurzać.
joe_cool - 9 Wrzeœśnia 2009, 13:05

robota. i to, że na urlop idę dopiero w listopadzie. i coś mnie gardło boli do tego.
dalambert - 9 Wrzeœśnia 2009, 13:38

joe_cool, Czyżby...
Wzywa Personalny Malinowskiego;
- Malinowski lubicie ciepłą wódkę?
- Ja.. no wiePan!!!
- A spocone dziewczyny ?
- No NIE !!!!
- O własnie to ucieszy Was, ze urlop w listpadzie macie :!:

Znaczy dalej się sprawdza ;
joe_cool, Lubisz spoconych chłopców :mrgreen: :?:

dzejes - 9 Wrzeœśnia 2009, 13:38

Sam nie wiem co, ale coś mnie dziś strasznie w****wia.
Martva - 9 Wrzeœśnia 2009, 16:27

Znalazłam płytę z Heroes: Kroniki, którą dostałam od siostrzeńca kiedyś i nigdy nie otworzyłam pudełka, teraz mnie strasznie wzięło i okazało się że nie chodzą pod Vistą :( :evil:
Martva - 9 Wrzeœśnia 2009, 17:04

Rozładowały mi się baterie w aparacie i żaden z trzech (!) zapasowych kompletów nie działa. To spisek.
hardgirl123 - 9 Wrzeœśnia 2009, 17:21

zapomniałam kupić baterie
nie wycenili książek w antykwie

gudrun - 9 Wrzeœśnia 2009, 17:49

:cry: Zapłacę jakiś straszny mandat. Postawiłam samochód (nieprawidłowo) na takiej małej uliczce po której nikt nigdy nie jeździ i poszłam na 10 min do księgarni. Okazało się, że w międzyczasie chciał tamtędy przejechać nie 1 autobus, ale 3 i wszystkie mnie sfotografowały...
:cry: :cry: :cry: Nawet nie powiem co do mnie krzyczeli...

Adashi - 9 Wrzeœśnia 2009, 17:59

Jebani motocykliści, nie to nawet nie są "motocykliści", to są konkretni debile na motorach. Pałam żądzą mordu :evil:
Ozzborn - 9 Wrzeœśnia 2009, 20:23

Obawiam się, że motocykliści mogą mieć podobne zdanie na Twój temat ;)

Mnie wkurza USOS - ledwie się zaczęły zapisy na oguny i już ni cholery się dostać do serwisu. A ja tylko chciałem przejrzeć lektoraty, bo oguny mi i tak przepiszą pewnie z pierwszych studiów. Jazda z USOSem to było z pewnością to czego mi najbardziej brakowało na SGGW :roll:

Adashi - 9 Wrzeœśnia 2009, 20:35

Ozzy, mam na myśli konkretnych, nie wszystkich.
Ozzborn - 9 Wrzeœśnia 2009, 20:41

Ano chiba, że tak.

Udało się dostać do USOSa, ale tylko ku większej irytacji, bo nie dość, że wszystkie miejsca na portugalskim zajęli w I turze (która nie dotyczyła pierwszorocznych) to jeszcze żadna z 2 grup by mi nie pasowała :evil:

edzia: w ogóle klasycznie prawie nic ciekawego nie pasuje do planu ;]

Agi - 10 Wrzeœśnia 2009, 15:34

Wydzieliłam posty na temat rodzicielstwa do odrębnego wątku, który umieściłam w Powrocie z gwiazd.
ihan - 10 Wrzeœśnia 2009, 20:37

Tak, tak, wszyscy narzekają na USOS. Był to chyba system, który był stworzony z ambitnym założeniem początkowym, by wkurzał wszystkich. I pierwszym, który sprostał założeniom początkowym. Nie ostatnim bynajmniej, bo: niech żyje SAP. Osoba nienarzekająca na USOS będzie obwożona w cyrku jako ewenement.
mBiko - 10 Wrzeœśnia 2009, 22:11

Moje plecy. Jest dokładnie jak w piosence zespołu "Kaczki z nowej paczki":

Cytat
Nie mogę wyjść ani przyjść ani się położyć
Nie mogę wstać ani spać ani siku zrobić

qbard - 11 Wrzeœśnia 2009, 09:03

Z powodu poszerzenia strefy płatnej (dzisiaj pierwszy dzień), na małym podwórku pod pracą zmieściło sie więcej samochodów niż to możliwe. W tym mój. Wygląda jak parking u mechanika. A ulica pusta. :D
hardgirl123 - 11 Wrzeœśnia 2009, 09:59

niekorzystny biomet dzisiaj
Chiisai Neko - 11 Wrzeœśnia 2009, 10:25

Ostatni dzień urlopu. Jest jeszcze co prawda weekend... ale.. to już nie to.
Kruk Siwy - 11 Wrzeœśnia 2009, 10:26

To się nie powinno nazywać urlop a przerwa w karze.
Nutzz - 11 Wrzeœśnia 2009, 10:28

Nieeeeee, Kurrr***a

1500 stron maszynopisu do skserowania, następnie, postawić na tym 3000 pieczątek stwierdzających o zgodności z oryginałem, umieścić 3000 wpisów na pieczątkach odnośnie dat, walnąć jeszcze do tego 3000 stempli z godłem gminy no i na koniec poprosić wójta o złożenie 3000 podpisów...
Cały dzień roboty a na dodatek...
Jak to przedłożę wójtowi do podpisania to mnie chłop zabije :?

E: Dodam tylko jeszcze że ksero jest tylko i wyłącznie jednostronne :|

Mówiłem już, że nienawidzę przetargów?

Partner forum