To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni

Toudisław - 17 Maj 2009, 21:01

Martva napisał/a
Kurczę, że się nie da uczyć jak w 'Matrixie', puściłabym sobie przyspieszony kurs kroju i szycia :|

Będzie mi miał ko cerować skarpetki ...

Martva - 17 Maj 2009, 21:04

Dziurawe skarpetki się wyrzuca, ja mówię o Moich Ubraniach!
Jorlanda - 17 Maj 2009, 22:15

Adashi napisał/a
Tam zaraz nie wprowadzaj zmian, ani mi to na myśl nie przyszło. Ot tak podroczyć się z Tobą chciałem ;) A jak nie chcesz to sobie idę ;P:

Mięczak, mięczak! Hehe każdy by wymiękł po lekturze takiego bloga :)
Ale muszę Ci Martva powiedzieć, że to drugi w życiu blog jaki mnie wciągnął na dłużej niż przeczytanie trzech pierwszych zdań. :bravo
Dodam, że nie dyskutuję o stanikach i farbach do włosów, bo nie używam :D
No pojechani (czyt. miła odmiana jak dla mnie) jesteście i cudowne to jest.

dzejes - 17 Maj 2009, 22:16

Jorlanda napisał/a

No pojechani (czyt. miła odmiana jak dla mnie) jesteście i cudowne to jest.

Co palisz/bierzesz/pijesz?

jewgienij - 17 Maj 2009, 22:18

Odpowiedź A, jak znam życie :D
Martva - 17 Maj 2009, 22:21

Jorlanda napisał/a
Ale muszę Ci Martva powiedzieć, że to drugi w życiu blog jaki mnie wciągnął na dłużej niż przeczytanie trzech pierwszych zdań. :bravo

Nooo, to jeszcze 322 strony i nadrobisz zaległości ;)

jewgienij - 17 Maj 2009, 22:23

Chyba w Piekle trzeba będzie to czytać od pierwszej strony ;P:

Ale momentami zajmujące

Martva - 18 Maj 2009, 08:40

Pfff, ja tam przeczytałam wszystkie, czy moje życie to piekło?

Jutro 19 dzień A6W, 3x14 powtórzeń, auć. Pooglądałam sobie zdjęcia efektów i czuję się zmobilizowana, wprawdzie efekty są większe na osobach z wyjściowo większym brzuszkiem, ale co tam.

Kasiek - 18 Maj 2009, 09:01

Martva napisał/a
Kurczę, że się nie da uczyć jak w 'Matrixie', puściłabym sobie przyspieszony kurs kroju i szycia :|

Wczoraj powiedziałam, że chcę iść do szkoły jakiejś projektowania ubioru i szycia. Może się uda na V roku jakąś policealną zaliczyć?

A ja na zamienialnię chcę pójść. Też mam kupę ciuchów, które lubię, ale których już nie założę. Wyrzucić szkoda, ale oddać, zeby komuś dobrze służyło? Czemu nie?

Martva - 18 Maj 2009, 12:55

Kasiek napisał/a
Też mam kupę ciuchów, które lubię, ale których już nie założę.

Nie no, takie to puszczam dalej z czystym sumieniem :) Najgorsze są te które chcę nosić ale wymagają modyfikacji.

jewgienij - 18 Maj 2009, 13:00

Martva napisał/a
Pfff, ja tam przeczytałam wszystkie, czy moje życie to piekło?

Zapytaj diabła, czy jego życie to piekło? :wink:

dalambert - 18 Maj 2009, 14:25

jewgienij napisał/a
Zapytaj diabła, czy jego życie to piekło?

Wyłącznie ;P:

Martva - 19 Maj 2009, 14:08

jewgienij napisał/a
Zapytaj diabła, czy jego życie to piekło? :wink:

Hoho, co za porównanie. jestem pod wrażeniem :)

Odebrałam wczoraj kasę za sprzedane przedmioty, sześć par kolczyków poszło, połowę kasy natychmiast przepuściłam na koraliki (pudełko zwykłych szkiełek i spora szczypta biconów Swarovskiego, leżą sobie w woreczku, pomarańczowe, różowe, niebieskie i zielone i wyglądają obłędnie tak wymieszane). Poza tym chyba mam owulację, bo faceci przejawiają jakieś dziwne zachowania w kontaktach ze mną. I jak powąchałam pachnącą stronę z męskimi zapachami w katalogu Avonu, to mnie telepie do teraz. Niedobrze.
I boli mnie szyja, nie mogę przechylać głowy w lewo, coś sobie chyba nadwyrężyłam.

Agi - 19 Maj 2009, 14:14

Chyba nie zdobyłabym się na taką szczerość
Martva - 19 Maj 2009, 14:21

Miewam fazy czysto biologicznego humanizmu, to pewnie jest to :| Jestem człowiekiem i nic co ludzkie nie jest mi obce. Pewnie fajniejsze są niedopowiedzenia, romantyczność, i śpiewy słowików w bzach, ale bzy przekwitają, deszcz pada i nic z tego...
Agi - 19 Maj 2009, 14:26

Nie przejmuj się, to była autorefleksja
ihan - 19 Maj 2009, 19:51

Martva napisał/a
I boli mnie szyja, nie mogę przechylać głowy w lewo, coś sobie chyba nadwyrężyłam.

Wszystko jasne. AW6.

Martva - 19 Maj 2009, 19:59

Hmm, chyba nie, bo bolało mnie zanim zaczęłam robić poranny zestaw. I nie w trakcie. Ojciec mówi że może krzywo spałam.

A6W właziło mi w lędźwiowy odcinek kręgosłupa, ale przestało odkąd robię pierwsze 4 ćwiczenia z ugiętymi nogami, a nie z prostymi.

Martva - 20 Maj 2009, 09:08

Szyja boli mnie nadal. Zrobiłam sobie gorący okład z takiej żelowej maski na oczy, może trochę pomogło bo nie boli mnie zawsze kiedy odwracam głowę w lewo, tylko jak przechylam.
Obejrzałam Pitch Black i Kroniki Riddicka prawie ze ślinotokiem, bo uznałam głównego bohatera za szalenie pociągającego.
I przez dobre cztery godziny plotłam naszyjnik z bursztynów, żeby się pod koniec przekonać że wzięłam za krótkie nici. Grrrr.

Lynx - 20 Maj 2009, 09:11

Martva, czy Ty aby nie zafundowałaś sobie kręczu?
Martva - 20 Maj 2009, 09:15

Czego? :shock:
Lynx - 20 Maj 2009, 09:17

Taki nieprzyjemny przykurcz mięśni szyi-karku- częste u dzieci.
Ziemniak - 20 Maj 2009, 09:18

Martva, obejrzyj sobie jeszcze dark fury - łączy wątki pitch black z kronikami - animowany.
Martva - 20 Maj 2009, 09:24

Lynx, czuję się odmłodzona :D ale to nie jest kark, tylko szyja, i nawet nie wiem czy mięśnie. Dziwne toto. Będę musiała ojcu pomarudzić, może coś wymyśli.

Ziemniak, eeee, animowany to nie to samo ;P:

Ziemniak - 20 Maj 2009, 09:29

Ale dubbing aktorski z Dieslem w roli głównej :mrgreen:
hrabek - 20 Maj 2009, 09:30

Fanom Diesela polecam zagrać w Wheelmana. Gra jak gra, ale on tam ciągle gada... Tym swoim głosem... :D
Martva - 20 Maj 2009, 09:32

Ale tu nie chodzi o głos, tylko o ogólną podłą zimną draniowatość. Chyba. Mrrr.
ihan - 20 Maj 2009, 10:00

Głos jak głos, ale buty zawsze ma fajne. W tym filmie o matce zbawiciela ludzkości miał re-we-la-cyj-ne. Choć brzuchem trochę za tłusty jest, no ale na szczęście nie chodzi cały film z gołym.
dalambert - 20 Maj 2009, 10:01

Martva napisał/a
plotłam naszyjnik z bursztynów, żeby się pod koniec przekonać że wzięłam za krótkie nici. Grrr

Przemodeluj na bransoletkę :)

Martva - 20 Maj 2009, 10:02

Cholera, nie zwróciłam uwagi ani na buty, ani na brzuch, za to przez połowę filmu miałam zjeżone włoski na karku i drgające chrapki ;P: Inne szczegóły pominę.

dalambert, nie mogę, to zamówienie było :(

Partner forum