Park marzeń [gry] - Plemiona
mawete - 29 Marca 2008, 19:10
moje chłopaki już wracają ze zwiedzania - jak tylko dotrą to jadą zwiedzać dzikie kraje
//edit: poszły konie po betonie
znaczy "lubie te robote"
mawete - 30 Marca 2008, 01:41
Podoba mi się ten opis Plemienia
Anonimowi Alkoholicy napisał/a | NIE jesteśmy kolejną masówką.
NIE jesteśmy plagiatem!
NIE czerpiemy inspiracji z mitologii, historii starożytnej i całego tego spotykanego powszechnie na światach Plemion syfu.
NIE wcielamy się w boCHaterów starożytności, Spartan i innych buraków.
NIE ujrzysz w naszym profilu żadnych mieczy, zamków ani innych popisów graficznych.
NIE mamy w swoich sojuszach i paktach setki tysięcy plemion, które w razie czego i tak nam nie pomogą, albo wręcz się do nas nie przyznają.
NIE mamy pompatycznego systemu rang, który pozwoli ci się dowartościować, a starszyzna plemienia nie szczyci się tytułami książęcymi.
NIE posiadamy również obszernej czarnej listy, na kturej nie hcesz sie znaleść.
NIE uważamy, że Pan zesłał nas na ziemię, abyśmy siali zamęt, zniszczenie, gniew, nienawiść oraz pielili mu ogródek.
NIE jesteśmy mHroczni, anielscy ani upadli, nie mamy nic wspólnego z Ciemnością.
Ze Światłem też nie.
Z elektryką również.
NIE przeczytasz tutaj ani jednej legendy na temat naszego powstania, obowiązkowo związanego z zawiłą mitologią i potężnymi siłami.
NIE mamy żadnego długiego, skomplikowanego i równie pompatycznego kodeksu do przestrzegania.
NIE przechwalamy się swoim miejscem w rankingu ani tym, gdzie i nad czym będziemy niedługo władać.
NIE sadzimy literówek, które mogą pozwolić przypuszczać, że jesteśmy ynteligętni inaczej.
NIE musimy pouczać swoich graczy, że członków plemienia się nie atakuje, a do ataku nie używa się pik.
NIE sikamy ze strachu po nogawkach, kiedy widzimy że zbliża się do nas atak.
NIE posiadamy żadnego hymnu (no, chyba że napiszemy po pijaku).
* * *
Tak naprawdę jednak, najważniejsze jest dla nas, że...
NIE grają u nas osoby, które nie wiedzą na czym ta gra polega.
NIE idziemy tylko w punkty, stając się farmami.
NIE olewamy próśb o pomoc od współplemieńców.
Mamy natomiast pomysł na grę, poczucie humoru, umiejętność logicznego myślenia oraz dystans.
Tego niestety jeszcze nie sprzedają w supermarketach |
Fearfol - 30 Marca 2008, 12:28
zaraz chyba będzie już po mnie, sir TuTus zaraz przejmie moją wioskę, chyba że jeszcze można mnie uratować potrzebuje wsparcia w wypadku gdyby się nie udało to chociaż spróbujcie mnie pomścić ,
Godzilla - 30 Marca 2008, 15:17
To ty jesteś Koliber? Kurczę, daleko mieszkamy
mawete - 30 Marca 2008, 15:24
Skopaliśmy z Godzillą dupę chłopczykowi jednemu
Fearfol: za daleko do Ciebie mam... moje wojska 3 dni by do Ciebie nawet z rycerzem lazły... a w mojej okolicy nikogo z ich plemienia nie ma...
Fearfol - 30 Marca 2008, 15:32
trudno napiszcie lepiej czy warto kontynuować grę na tym świecie. Bo po zajęciu osady mogę wybudować nową.
mawete - 30 Marca 2008, 15:33
jak koło mnie to zapraszam
Fearfol - 30 Marca 2008, 18:28
mógłby jednak ktoś napisać do plemienia W*T*55 aby wspomogło mnie. Bo na moje apele nie odpowiadają.
mawete - 30 Marca 2008, 21:41
Fearfol: Napisałem.
mawete - 30 Marca 2008, 21:58
Profesor13 dziś o 22:50
kazdy moze liczyc na pomoc a z tego co widze to on juz jest przejęty ;/
trzeba było wczesniej pisac bysmy zaizterweniowali
Fearfol - 31 Marca 2008, 05:39
Jasne, skoro Elendil Smukły zdążył przyjść z pomocą to klienci z plemienia W*T*55 tym bardziej. Po prostu dupe boją o własne wioski, a koleś się z tego śmieje im prosto w twarz.
Taselchof - 31 Marca 2008, 07:59
a możecie pożyczyć parę k drewna i gliny ?
Rafał - 31 Marca 2008, 08:02
Gdzie ty jesteś?
Taselchof - 31 Marca 2008, 08:28
827/655 taselchof
gorat - 31 Marca 2008, 09:16
Który świat?
Znalazłem - znowu morze od pozostałych...
Taselchof - 31 Marca 2008, 09:38
szesnasty
i co robić tam przeniosło na razie jadę kulturalnie sąsiadów i powoli myślę że role mogą sie nie długo odwrócić
Rafał - 31 Marca 2008, 10:51
Plemiona napisał/a | Nieograniczone wysyłanie surowców będzie możliwe dopiero 19.06.2008 o 17:22
|
O co chodzi?
Godzilla - 31 Marca 2008, 11:00
Zwalniam tempo, w pracy siedzę. Może wieczorem coś splądruję.
gorat - 31 Marca 2008, 11:59
Rafał: zabezpieczenie przed wymuszaniem haraczy czy grą na kilku kontach, przy czym główne "ssie" surowce z pozostałych.
Godzilla - 31 Marca 2008, 12:04
Ech, aż żal. W mojej okolicy ma wioskę niejaki k**wison. Zablokowali go. A tak się dobrze go zwiedzało.
gorat - 31 Marca 2008, 12:14
Pomyśleć, że jeśli kogoś odwiedzę, to ten traci wioskę
Nie wytrzymam, robię trzeciego (zliczając przejęte) szlachcica - ten jeden, którego mam, normalnie nie daje rady, za daleko.
Fearfol - 31 Marca 2008, 13:27
mam pytanie zasadnicze czy mam jakiekolwiek szanse na przetrwanie na 16 jeżeli uchodźcy z poprzednie wioski założą nową?
joe_cool - 31 Marca 2008, 13:38
czemu nie - ja tak zrobiłam na 13-tce i teraz jestem w top25 kontynentu
Adanedhel - 31 Marca 2008, 18:36
Cytat | Poszukujemy osób z dobrą znajomością języka koreańskiego do obsługi naszej koreańskiej wersji. podania proszę kierowac na korea@innogames.de w języku polskim, niemieckim bądź angielskim |
Hmm... Ktoś chętny?
Taselchof - 31 Marca 2008, 18:52
pewnie każdy to jak jest szansa na to drewno
mawete - 31 Marca 2008, 23:10
Taselchof: Już cie szukam
//edit: znalazłem... to jest zadupie jeszcze gorsze niż moje kupcy bedą leźli ponad 60 godzin... odezwij sie do mnie na plemionach
Godzilla - 1 Kwietnia 2008, 08:50
Po raz kolejny sprawdziłam, że ode mnie z pracy Plemiona są nieosiągalne
Trudno, zostają domowe podboje. Coś tam się wczoraj złupiło.
gorat - 1 Kwietnia 2008, 10:11
Godzilla: hihi, widać, że popularne
Jackhal uparł się potracić ofa o mnie. Pierwszą wioskę "wziął" z zaskoczenia, stąd aż połowa strat w obronie. W pozostałych postaram się lepiej bronić
Godzilla - 1 Kwietnia 2008, 10:12
Myślę, że są blokowane przez serwer, choć fakt że nie ma typowego komunikatu. Nie będę z tym walczyć, własna skóra cenniejsza
gorat - 1 Kwietnia 2008, 13:20
Ten tekst znalazłem przypadkiem, przeglądając nowych sąsiadów ze statystyk broniących się na pl13 - rozbawił i przeraził. Tylu szlachciców stracić, no... Fakt, sam ubiłem dwunastu jednemu graczowi, ale do tego "potrzebowałem" coś ponad miesiąca chyba. A, jestem obecnie 106 w tym rankingu.
CIANTOS napisał/a | NAJSŁABSZY NAJŚMIESZNIEJSZY POPROSTU
FLIMEK GRACZ KTÓRY MNIE ATAKOWAŁ
Palermo & gandalf0307
14.03.2008r ponad tydzień przejmuje mi wioskę
STRACIŁ JUŻ 5-GRUBASÓW
BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAH
POLECAM TEGO MIETKA JAKO GOSCIA JAK SIE TAK BRONI JAK ATAKUJE TO AŻ MIŁO SIE PRZEJMUJE TAKIE SLAMSY JAK JEGO PAN JEST PO PROSTU WIELKI NIKT MNIE NA PLEMIONACH NIE ROZBAWIŁ TAK JAK ON DO ŁEZ
OJ W DNIU DZISIEJSZYM 15.03.2008 TZN 8 DZIEN ATAKU NA POMOC
NASZEMU DZIELNEMU Palermo
RUSZA KOLEJNY BOHATER KTÓRY BOI SIE O WŁASNE SLAMSY MIANOWICIE gandalf0307
OJ TO JUŻ ZMASOWANY ATAK NA MOJE WIOSKI CZYZBY KOLEJNY WIELKI GRACZ INTELIGENCJI I STRATEGII GRACZA Palermo NO I PO ATAKACH PIEĆ KOLEJNYCH ATAKÓW ROZBITYCH W TYM JEDEN SZLACHCIC SUPER WSPANIAŁEGO GRACZA gandalf0307 CO ZA DZIECIOKI ZERO STARTEGI ZERO W OGÓLE ZERO )))
DZIŚ 16.03.2008 niby gracz gandalf0307traci kolejnego grubasa o jak mi przykro ale co za NOOBY!!!
W sumie po 7 dzisiejszych atakach graczaPalermo 4 rozbite doszczetnie i kolejna strata 4 grubasów.
18.03.2008 kolejne dwa grubasy umarły hihihihi
wiem komu to zawdzieczam i chylę czoła dzieki wielkie tajemniczy nieznajomy ;0) no i kolejny grubasek poszedł do piachu ała panie Palermo ale pan dziwny a jaki uparty a jaki gł.....
Dziś 18.03.2008 wioska została stracona po prawie dwóch tygodniach walki ale Palermo stracił 12 szlachciców i tysiące wojska innym graczem który wyczyścił mi wioski z wojska jest gracz mums, który naprwdę wykazał się wielką strategią a swoimi atakami rozbił moje wojska pozwalając takiemu graczowi
Palermo w przejeciu mojej wioski
nie mam do gracza mums żadnego żalu ponieważ okazał się graczem godnym walki czego nie można powiedzieć o NOOBIE Palermo ale mimo wszystko gratuluje mu przejecia wioski )))))
Oj gdy myślałem że pan Noob Palermo odbierze mi wioske tymczasem traci kolejnego szlachcica oj jakie starty ))
Gratuluje graczowi mums przejecia
wioski ponieważ trafiła w rece które wiedzą jak grac i co robić w plemionach ))
PODSUMOWANIE:
STRATY SZLACHCICÓW
Palermo - 13szt
gandalf0307 - 2szt
Arcycys - 1szt + 2 sam sobie )
przy pomocy i zgraniu z Palermo
inni gracze - razem 4szt |
|
|
|