Ludzie z tamtej strony świata - Łukasz Orbitowski
Orbitoski - 27 Października 2007, 10:49
Dziekuję
Słowik - 27 Października 2007, 13:04
To ja, żeby było symetrycznie, życzę dzisiaj.
Wszystkiego dobrego Orbit
Fidel-F2 - 27 Października 2007, 17:52
rośnij duży, okrąglutki
mBiko - 27 Października 2007, 19:22
Wczoraj byłem zupełnie out of service, więc składam życzenia dziś: wszystkiego dobrego, oraz wielu sukcesów, zarówno solowych jak, i zespołowych.
gorim1 - 27 Października 2007, 23:58
Łukasz strasznie spóźnione wszystkiego najlepszego
Orbitoski - 11 Listopada 2007, 19:50
Właśnie uświadomiłem sobie, że moje bajki o kotach nie tylko mają mniej więcej rok, ale właściwie to przestały być bajkami i trudno powiedzieć o czym są. Przynajmniej ja nie do końca nie wiedziałem, jak robiłem remanent na blogu. Cóż, kiedy zaczynałem nie myślałem, że ktoś będzie tam zaglądał, a przede wszystkim, że wytrwam w ich pisaniu. Póki co, koty są zdrowe i wesołe, przed nimi jeszcze trochę przygód. Poza tym coraz mocniej łamię się i teraz wydaje mi się, że wydanie tych tekstów w formie książkowej byłoby dobrym pomysłem. Zobaczymy. Na razie tylko przypominam adres bloga: prezesikreska.blox.pl W związku z pierwszymi urodzinami proszę o intensywne linkowani
Fidel-F2 - 11 Listopada 2007, 20:13
wydawaj wydawaj bo ja juz miałem sobie prywatnie drukowac, kazda na osobnej stronie i leciec do introligatora
syn mi podrasta i niedługo będą jak znalazł
Ziuta - 11 Listopada 2007, 20:24
Tylko z ilustracjami.
A te refleksje, to chyba listopadowa melancholia, czy coś.
Orbitoski - 11 Listopada 2007, 20:54
Myślałem o ilustracjach i to bardzo specjalnych. ale to tajemnica
Martva - 11 Listopada 2007, 20:58
No jasne że wydaj, nie wszyscy czytają blogi, a poza tym blogi się wydaje drukiem i jest to całkowicie normalne.
Ilustracje koniecznie.
A bajki, nie bajki, wszystko jedno, fajne są strasznie.
Fidel-F2 - 11 Listopada 2007, 21:08
wydaj pięknie w twardej oprawie z pieknymi ilustracjami
masz jak w banku, że kupię
i nawet dobrowolnie się zobowiązuję nieuwalniać
Tequilla - 11 Listopada 2007, 22:12
Ja też kupię. Jak już pisałem puść może jedno, czy dwa w "Kocich sprawach". Kociarze kupią bajki bez mrugnięcia okiem
corpse bride - 12 Listopada 2007, 01:37
daj reklamę do czasopisma 'kot'
Aga - 13 Listopada 2007, 11:18
To jest moim zdaniem bardzo dobry pomysł. Na pewno bym kupiła.
Orbitoski - 13 Listopada 2007, 13:00
No to *beep*. Pięciu kupców juz mam, znajdę do tego trzy zera i wydajemy
Gwynhwar - 13 Listopada 2007, 13:04
Szósta!
Kuba - 13 Listopada 2007, 13:50
Siódmy
corpse bride - 13 Listopada 2007, 14:26
to ja podbiję - mogłabym nawet kupić dwie - dla siebie i na prezent
Martva - 13 Listopada 2007, 17:05
Ja poza sobą mam koleżanki-biżuteryjki-kociary, w liczbie 1-3 które też pewnie by chciały
May - 13 Listopada 2007, 17:52
Ja tez bylabym chetna
A Tequilla i corpse bride maja racje - jak puscisz ze dwa opowiadanka w "kociej" prasie jako zajawke to ilosc odbiorcow ci znacznie wzrosnie!!!
Orbitoski - 13 Listopada 2007, 18:46
Ha! Róbcie listę! Pokażę wydawcy!
May to taka real fryzura na zimne dni? Ghotic, pani kochana!
May - 14 Listopada 2007, 18:36
heh, to hallowenowa peruka mojej corki
Fajna, nie?
Martva - 14 Listopada 2007, 20:42
Na Twojej córce wygląda na dłuższą, myślałam ze to woja własna
May - 14 Listopada 2007, 22:49
e nie, bo corki zdjecia byly w innej peruce (ma dwie wiec jedna pozyczam )
Kasiek - 18 Listopada 2007, 16:48
Dzięki Orbit za piatkową imprezę i za autograf w AD XIII Wszystkim się strasznie podobał Zaraz jak tylko rozpakuję się po falkonie, biorę się do czytania
Orbitoski - 26 Listopada 2007, 10:21
Przypominam o bajkach na blogu. wcozraj dodałem kolejna.
bajki sa co tydzień a książki duzo rzadziej, więc informuję z radością, że w piątego, 30-go jets premiera POWIEŚCI o Psie i Klesze, pt. "Przeciwko wszystkim".
corpse bride - 8 Grudnia 2007, 19:47
mam psa i klechę, jestem jakoś za połową. pomagacie mi z urbaniukiem niesamowicie w niepisaniu pracy mag.
May - 8 Grudnia 2007, 22:02
A ja mam nadzieje, ze dostane Psa i Kleche na Gwiazdke. Do tej pory powinnam sie uporac z Lynchem...
satx666 - 11 Grudnia 2007, 14:17
Pierwszy raz w tym wątku więc troszkę z innej beczki - przeczytałem "tracę ciepło" i naszła mnie ochota na komentarz...
Spodziewałem się po opiniach znajomych powieści grozy ala stephen king, a dostałem książkę, w której najmocniej uderzyły mnie momenty nostalgiczno-historyczne (wątek ojca, obraz krk z roku zero) i miłosne (świetnie napisana opowieść o niemcu i dziewczynie). Miałem wrażenie, że te fragmenty są o wiele bardziej przesycone emocjami niż pozostałe. Poza tym kilka razy dość głośno się roześmiałem i, generalnie, naprawdę nieźle bawiłem. Najmniej przekonujący w tym wszystkim wydał mi się wątek anielski - chyba ze względu na język, który kojarzył się miejscami bardziej z komiksami o Wilq superbohaterze niż z grozą-z-aniołami-w-tle.
W każdym razie - książka naprawdę uprzyjemniła mi kilka wieczorów, gratuluję i dziękuję za wrażenia
deSAD - 12 Grudnia 2007, 22:21
Witam.
Przeczytałem właśnie Psa i Klechę. Powiem uczciwie jestem pod wrażeniem. Osobiście spodziewałem się czegoś w stylu Archiwum X w polskim wydaniu, składającego się z wielu osobnych epizodów. Bardzo miłym zaskoczeniem był dla mnie fakt, że jest to nie dość, że powieść do tego, delikatnie mówiąc, Bardzo zajmująca i frapująca. Przeczytałem ją jednym tchem jak to się mawia.
Polecam.
|
|
|