Planeta małp - Co nas cieszy
Kai - 3 Sierpnia 2010, 17:29
Sklep okazał się bardzo sympatyczny, mają skubaną mieszankę sałat, co dla mnie już jest zaletą samą w sobie. No i komplet smakowych przecierów A stoisko alkoholowe "wonder of wonders, miracle of miracles..." ma OPISANE wszystkie wina. Mogłam tylko pokazać palcem, co chcę, szukanie i mozolne czytanie "s-e-m-i d-r-y - to chyba nie to, co?" nie ma miejsca. No i jutro świeże rybki z węgorzem włącznie ....
mBiko - 3 Sierpnia 2010, 20:10
merula, chwalę się:
merula - 3 Sierpnia 2010, 20:24
a mniejszego obrazka się nie dało?
ale Ok, śliczny orangutan
Anonymous - 3 Sierpnia 2010, 21:38
Bardzo mnie cieszy ten komplecik. Miałam trochę obaw przed kupnem, a tu miłe zaskoczenie.
Martva - 3 Sierpnia 2010, 22:21
O, fajny, co to za jeden?
Anonymous - 3 Sierpnia 2010, 22:45
Producent Ava, model nazywa się Latosha. Puszap, więc trochę się bałam, bo z puszapami dawno nie miałam do czynienia, w dodatku nie kupowałam wcześniej niczego tej firmy. Ale się okazało, że po wyjęciu wkładek przypomina raczej semisofta. Obwód bardzo ścisły w porównaniu z Kostarem czy Gają, i wygląda na nierozciągliwy. Ładnie zbiera, chyba najlepiej z posiadanych przeze mnie staników. Tylko fiszbiny mogły by być odrobinę dłuższe. Ale jest naprawdę ładny i starannie wykonany, czego nie widać na zdjęciach, a figi mają tył z siateczki.
rybieudka - 3 Sierpnia 2010, 23:12
Mój Ojciec dostał w robocie umowę na czas nieokreślony. Pierwszy raz od 3 lat zobaczyłem moją rodzinę spokojną. To strasznie dobra wiadomość, szczególnie 11 dni przed ślubem syna moich rodziców (tak, tak, moim )
ketyow - 3 Sierpnia 2010, 23:17
Sosnechristo, a co właściwie robisz?
Hubert - 3 Sierpnia 2010, 23:21
ketyow, to wygląda tak. Wyhaczam informacje z neta, lecę je sprawdzić, albo dostaję przykaz odgórny, żeby ogarnąć jakiś temat. No i robię to. Dziś napisałem notkę/mini-'recenzję' z Incepcji na ten przykład. Może mi to puszczą w sobotnim wydaniu Oprócz tego siedzę, dużo siedzę
rybieudka - 3 Sierpnia 2010, 23:40
Sosnechristo napisał/a | ketyow, to wygląda tak. Wyhaczam informacje z neta, lecę je sprawdzić, albo dostaję przykaz odgórny, żeby ogarnąć jakiś temat. No i robię to. Dziś napisałem notkę/mini-'recenzję' z Incepcji na ten przykład. Może mi to puszczą w sobotnim wydaniu Oprócz tego siedzę, dużo siedzę |
Jak ja Ci zazdroszczę takiej roboty... Ja robię coś dość podobnego, tylko, kurde, coś nie bardzo mi płacą
Adon - 3 Sierpnia 2010, 23:44
rybieudka napisał/a | Mój Ojciec dostał w robocie umowę na czas nieokreślony. Pierwszy raz od 3 lat zobaczyłem moją rodzinę spokojną. To strasznie dobra wiadomość, szczególnie 11 dni przed ślubem syna moich rodziców (tak, tak, moim ) |
Gratulacje!
ketyow - 3 Sierpnia 2010, 23:57
rybieudka, gratuluję. Pamiętaj, miłość to światło życia, małżeństwo to rachunek za to światło I korzystaj z ostatnich dni wolności - nie myj się, trzymaj nogi na stole i wszędzie rozrzucaj brudne skarpetki, potem może Cię to słono kosztować
rybieudka - 3 Sierpnia 2010, 23:59
ketyow napisał/a | nie myj się, trzymaj nogi na stole i wszędzie rozrzucaj brudne skarpetki, |
mi lajk it
ketyow - 4 Sierpnia 2010, 00:07
30
Ops, to z pajacyka.
Adon - 4 Sierpnia 2010, 00:19
A mnie cieszy lato, którego, mam nadzieję, jeszcze skosztuję przez najblizsze 3 tygodnie w Londynie - oby pogoda się utrzymała, choć po Aberdeen chyba wszystko będzie lepsze.
Martva - 4 Sierpnia 2010, 10:00
Miria, o, to moja niegdyś ulubiona firma. Zapytam o niego jeszcze za miesiąc Rozmiar misek regularny, bo kiedyś zaniżali?
Kai - 4 Sierpnia 2010, 10:22
Hmmm, całkiem znienacka wpłynęła na moje konto premia za II kwartał. Lubię takie znienacki
czamataja - 4 Sierpnia 2010, 10:45
Kai, proszę, zagłosuj i promuj miasto
www.candidatecities.com
Anonymous - 4 Sierpnia 2010, 10:52
Martva, trochę zaniżony, z wkładkami mam buły jak się patrzy i fiszbiny mogłyby troszkę dalej sięgać, a niby F (u mnie raz E raz F pasuje, chociaż ostatnio raczej F jednak). Plusem jest to, że jest znacznie bardziej wycięty niż inne moje staniki i można do dużego dekoltu zakładać.
Martva - 4 Sierpnia 2010, 11:37
Czyli dalej mają zepsutą tabelkę Szkoda bo rozmiarówka się powoli robi niby sensowna, 65 wprowadzili, a wzornictwo jak było śliczne tak jest śliczne. Zmierzę jak coś trafię stacjonarnie, ale marnie to widzę. Może się ścisłego 70G ichniejszego doczekam kiedyś
Cieszy mnie perspektywa pierogów borówkowych, chociaż w sumie nie lubię słodkich obiadów. Ale dla pierogów borówkowych (i wiśniowych) i knedli ze śliwkami robię wyjątek
Witchma - 4 Sierpnia 2010, 11:42
Nowe perspektywy
xan4 - 4 Sierpnia 2010, 12:28
Wygrałem Prince of Persia w prenumeracie Zagram sobie i spróbuję czy bedę umiał. Pamiętam, że w latach '90 grałem w jej chyba pierwszą wersję. Wtedy umiałem. Teraz muszę sprawdzić jak dostanę.
hrabek - 4 Sierpnia 2010, 12:35
Teraz możesz być zaskoczony wyglądem gry
xan4 - 4 Sierpnia 2010, 12:53
Pamiętam, że to był taki mały ludzik, chodzący po komnatach i coś tam miał znaleźć, czy kogoś. No, nie pamiętam jednak za dużo
Rodion - 4 Sierpnia 2010, 14:49
Wywalone gały urzędniczki w ZUSie i jej zmieszanie, gdy wściekły już wiking wyłuszczył sprawę w jakiej przyszedł
Anonymous - 4 Sierpnia 2010, 16:28
Cieszy mnie, że od dziś jestem nauczycielem dyplomowanym i tym samym zakończyłam ścieżkę awansu zawodowego. Komplet punktów zdobyty, teraz zasłużony wypoczyn.
merula - 4 Sierpnia 2010, 16:29
a emerytura kiedy?
Witchma - 4 Sierpnia 2010, 16:31
Miria, gratulacje
Anonymous - 4 Sierpnia 2010, 16:53
Dzięki. Do emerytury niestety daleko, nie wiem, co ja będę robiła w międzyczasie.
Fidel-F2 - 4 Sierpnia 2010, 17:00
urodzisz bliźniaki a potem jakoś pójdzie
|
|
|