Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.
Martva - 5 Listopada 2008, 09:40
E, co z niego za Murzyn, mam kolegów którzy miewają ciemniejszą karnację.
Witchma - 5 Listopada 2008, 09:44
Jak ja bym wolała mieć takiego pseudomurzyna zamiast tego pseudopolityka....
edit:
literówka
Martva - 5 Listopada 2008, 09:44
Och, kto by nie wolał
Dabliu - 5 Listopada 2008, 10:09
Agi napisał/a | Barack Obama wygrał wybory. |
Stety dla świata, niestety dla nas
NURS - 5 Listopada 2008, 10:10
Mógłbyś rozwinąc mysl?
Piech - 5 Listopada 2008, 10:30
Martva napisał/a | E, co z niego za Murzyn, mam kolegów którzy miewają ciemniejszą karnację. |
To prawda, lecz Amerykanie północni nie stosują pojęcia Mulat. Tam "Black" jest każdy, kto jest choćby tylko śladowo negroidalny.
Dabliu - 5 Listopada 2008, 11:22
NURS napisał/a | Mógłbyś rozwinąc mysl? |
Stety dla świata, ponieważ ten odetchnie.
Niestety dla nas, ponieważ już wdepnęliśmy w *beep*, zgadzając się na tarczę, jeżdżąc na misje itp. Teraz zostaliśmy ze złośliwie uśmiechniętymi Putinjugend za ścianą, o złośliwie uśmiechniętych BinLadenjugend na podwórku nie wspominając. Jeśli ci chłopcy zechcą - a mogą za parę lat zechcieć - kopnąć nas w jądra, Obama uda, że nie zauważył faulu. Później się zreflektuje, uprzejmie powie, że to było nieładne, ale my już pozostaniemy bezpłodni.
To takie moje obawy...
BTW, jeszcze jedno - Nostradamus -> czarny "papież" -> rok 2012...
NURS - 5 Listopada 2008, 11:42
od prezia do papieża daleka droga
Agi - 5 Listopada 2008, 11:48
Dabliu napisał/a | jeszcze jedno - Nostradamus -> czarny papież -> rok 2012... |
A później już koniec świata?
Virgo C. - 5 Listopada 2008, 16:08
Może i daleka ale np. niektórzy twierdzą że Mickiewiczowskie "a imię jego czterdzieści i cztery" odnosi się właśnie do Obamy (44. prezydent USA).
Dabliu - 5 Listopada 2008, 18:08
Agi napisał/a | Dabliu napisał/a | jeszcze jedno - Nostradamus -> czarny papież -> rok 2012... |
A później już koniec świata? |
Niestety.
Zostanie tylko Droga...
Dabliu - 6 Listopada 2008, 00:29
Długo nie musieliśmy czekać na pierwsze uszczypnięcie w jajeczko
Edit: Cytat | Ogłoszenie wyników wyborów w USA zbiegło się z decyzją rozmieszczenia na granicy Rosji z krajami NATO pocisków ziemia- ziemia, na których da się zainstalować głowice nuklearne. Jest to pierwszy tego rodzaju przypadek od zakończenia zimnej wojny |
Rafał - 6 Listopada 2008, 14:22
Prezydent zdementował jakoby był przeciwnikiem związków homoseksualnych, ponieważ jak twierdzi nie ma w ogóle poglądów na ten temat, a imputacje jakoby cokolwiek na ten temat myślał lub wiedział to mit. JE Prezydent napisał/a | Doceniając wagę rodziny, jako związku jednej kobiety i jednego mężczyzny (...), to ja nie czynię z problemów innych par swoich poglądów. To jest mit dotyczący mnie i mojego brata - dodał prezydent. | Ktoś wie o co chodzi?
Godzilla - 6 Listopada 2008, 14:40
Nieciekawie to wygląda. Bardzo liczyłam na to, że Obama jednak się na stołek nie dostanie.
Adashi - 6 Listopada 2008, 14:55
Dlaczego? Od chaty wuja Toma do Białego Domu - oto amerykański sen.
Godzilla - 6 Listopada 2008, 14:59
Widzisz, mnie mało obchodzi kolor jego facjaty. Może być nawet niebieski. Po prostu boję się do czego może doprowadzić ktoś niezdecydowany w kontaktach z Ruskimi. Własna skóra mnie obchodzi mianowicie.
Adashi - 6 Listopada 2008, 15:04
E tam, a Dabliu Bush był zdecydowany w kontaktach z Ruskimi? No co Ty? Od tego prezydent ma doradców, żeby mu naświetlili sytuację. Trzeba dać szansę Barackowi, niech się wykaże.
Godzilla - 6 Listopada 2008, 15:11
Trzymam za nich palce.
Witchma - 6 Listopada 2008, 15:15
Godzilla napisał/a | Może być nawet niebieski |
Ja tez uważam, że najlepszy na to stanowisko byłby Ciasteczkowy Potwór
Dabliu - 6 Listopada 2008, 15:19
Rafał napisał/a | Prezydent zdementował jakoby był przeciwnikiem związków homoseksualnych |
Nic dziwnego. Wszak musiałby sprzeciwić się bratu własnemu
Godzilla napisał/a | Nieciekawie to wygląda. Bardzo liczyłam na to, że Obama jednak się na stołek nie dostanie. |
Nie mów hop - ilość potencjalnych zamachowców może mu jeszcze skutecznie ów stołek przewrócić.
Gustaw G.Garuga - 9 Listopada 2008, 09:21
Nie wytrzymam. Już na starcie Kaczyński zarobił u nowego prezydenta USA na minusa, podając informację, jakoby Obama zapowiedział kontynuację budowy tarczy rakietowej. Informacja została od razu zdementowana przez współpracowników Obamy - wg nich Obama nadal uważa, że najpierw należy udowodnić, że tarcza działa. Kto tu nawalił? Tłumacze? Sam Kaczyński, który 'wszystko rozumie' po angielsku? I kto wstawił to kretyńskie zdjęcie na stronie kancelarii? http://www.prezydent.pl/x...ventId=23527913 Wynika z niego, że a) Prezydent rozmawiał z Obamą osobiście, b) rozmawiając z Obamą stał na baczność. Kiedyż to się skończy??
(Zdjęcie w "logo" jest niewiele lepsze - pofałdowana marynarka, niewiadomoco na głowie, lubieżna mina... Tak to jest jak się zatrudnia lada kogo, byle z TWA.
Adashi - 9 Listopada 2008, 10:56
Rozwalił mnie poseł Górski z PiSu swym stwierdzeniem:
Cytat | Obama - czarny mesjasz nowej lewicy |
Nie wiem śmiać się czy płakać...
NURS - 9 Listopada 2008, 11:35
No, to koniec ery bialego człowieka. na szczęście bóg dał nam solaria
Adanedhel - 9 Listopada 2008, 12:16
I samoopalacze
Ostatnio prezydent ma trochę przerąbane. Najpierw PO ładnie załatwiło go emeryturami (podpisze - związki go znielubią, nie podpisze, jeszcze gorzej, bo wszyscy go znielubią), potem dobiła wysłaniem do Brukseli z instrukcjami, zgodnie z którymi sam musiał siebie przekonywać do przyjęcia euro, a teraz sam przebił wszystko tą piękną puentą
Dabliu - 9 Listopada 2008, 12:39
Bill the Butcher pewnie przewraca się w grobie
Fidel-F2 - 25 Listopada 2008, 12:29
W Gruzji mało nam prezydenta nie odstrzelili. Czasem i ruscy się do czegoś przydają. Choćby niechcący lub przypadkiem.
dalambert - 25 Listopada 2008, 12:35
Fidel-F2, he, he ale cudny dowcipas
dareko - 25 Listopada 2008, 13:00
Fakt smieszne nie jest. Ciekaw jestem do czego jeszcze posunie sie nasz prezydent w parciu do kreowania polskiej polityki zagranicznej. Myslalem juz, ze bardziej nie moze nas osmieszyc, a sie okazuje, ze moze znacznie bardziej.
dalambert - 25 Listopada 2008, 13:23
dareko, opowiedz łaskawie jak to w/g Ciebie powinna byc nasza polityka zagraniczna ? ciekawm bardzo !
Ziemniak - 25 Listopada 2008, 13:25
dareko, tak jak w tym starym dowcipie: "Wałęsa udowodnił, że każdy idiota może być prezydentem - Kaczyński udowodnił, że jednak nie każdy...."
|
|
|