To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni

Martva - 2 Maj 2009, 23:00

dalambert, a teraz nie są piękne?
merula, gratulacje :D
May, 65C jest ciężki do dostania, bo mało kto szyje, chociaż widzę że Milena ma parę modeli, tylko głównie w zapowiedziach.
Ehh, gdybym nosiła 65C... http://allegro.pl/item618...y_100_silk.html
Mój ulubiony model, nie wiedzieć czemu w 65G jest szyty tylko w kolorze jasnorózowym i ciemnoróżowym, a w innych rozmiarach bywa taki (kwi! kwi!) i ciemnofioletowy...

A jak słyszę '75AA' to budzi się we mnie agresja.

Kasiek - 3 Maj 2009, 18:18

Oj, piękny jest ten co zalinkowałaś :) Taki słodki.

Swoją drogą... zlot w Józefowie, byłam jedyną dziewczyną. Podchodzę się przywitać do chłopaków, którzy dziś przyjechali i co słyszę na dzień dobry, oprócz tego, że za każdym razem jak mnie widzą to jestem piękniejsza? "Chciałbym kupić stanik dziewczynie, a Ty ekspertką jesteś, to jaki mam wziąć jak ona ma biust co się trochę z rąk wymyka?" Potem zobaczyłąm zdjęcia i dziewczynie łatwego losu nie wróżę: to tak z 70HH mogło być...

Martva - 3 Maj 2009, 18:26

Kasiek napisał/a
Oj, piękny jest ten co zalinkowałaś

Ba ;) boski krój ma, a do tego jest zielony, co jest sporym plusem.

Kasiek napisał/a
dziewczynie łatwego losu nie wróżę: to tak z 70HH mogło być...

Ciekawe co nosi... Ale bez mierzenia się nie obejdzie, dałaś mu wszelkie linki? :)

jewgienij - 3 Maj 2009, 18:46

dalambert napisał/a
gudrun napisał/a
o ileż piękniejszy byłby świat

Świat jak świat, ale dziewczyny napewno :wink:

Dla mnie na jedno wychodzi.

Martva - 4 Maj 2009, 10:24

Dama Kier wyszła ze swoimi stanikami 70 AŻ F ;) poza Allegro.
http://tnij.org/db5a
Śliczność. Poza tym że jak patrzę na modelki w za małych puszapkach, to mnie boli co nieco ;) ale sam stanik piękny. Tylko że cały czas pamiętam ich dziko rozciągliwe obwody, ehh.
Idę sobie pooglądać Allegro, i może dziś pierwszy raz od chyba 5 tygodni ruszę jakąś biżu. Bo póki co to chyba mnie stać na farbę do sierści. Albo i nie ;)

dalambert - 4 Maj 2009, 11:14

Martva, opakowanie opakowaniem, ale zawartość :P
Godzilla - 4 Maj 2009, 13:53

Zrobiłam dwa ćwiczenia A6W (tak w przerwie między siedzeniem przy biurku), i poczułam że mam mięśnie brzucha. Tylko, olaboga, w jakim stanie! :roll:

Edit: po kilku kolejnych mięśnie też stwierdzają że są.

Martva - 4 Maj 2009, 16:19

dalambert, zawartość ślicznie wygląda z przodu - a warto się zastanowić dlaczego nie ma zdjęć z profilu ;) Poza tym zdjęcia bielizny są przeważnie wyfotoszopowane w takim stopniu, że to jest bardziej grafika komputerowa niż zdjęcie.

Godzilla, ja po ponad tygodniu A6W zauważyłam że w tej tabelce poza liczbami powtórzeń są serie ;P: Ale byłam twarda, nie zrezygnowałam i nie zaczęłam od początku, tylko robię 2 serie po osiem powtórzeń. Mięśnie brzucha zaczynam czuć tak w połowie, ale nie jakoś strasznie, więc pewnie coś znów robię źle :D

Wczoraj ojciec chichocząc z własnego dowcipu zapytał czy jak włączy kaloryfer w łazience, to mi się rozpuści 'ten mój stanik co ma miski jak wiaderka', więc z niezmąconym spokojem odpowiedziałam że gdyby nosił stanik, jego miski byłyby wielkościowo zbliżone. Się zdziwił, to go zmierzyłam, 102/112, 95C albo i 90E. Wyraz zszokowanego niedowierzania - bezcenny :twisted:

Ponieważ pogoda ma się zepsuć, wyciągnęłam mamę do miasta. Nie znalazłyśmy nic ciekawego, znaczy nabyłam jedną spódnicę na zimę i jedną asymetryczną na lato, ale poza tym nic. Zmierzyłam też jedną tunikę ze względu na fantastyczne rękawy i duży dekolt, ale raz, nie miałabym jej z czym nosić, a dwa, marszczyła się z tyłu na plecach, co moja mama uznała za objaw mojej grubości, rzecz jasna.

Wspominałam ostatnio że muszę się zabrać za biżu? Więc muszę się zabrać za biżu. Bleeee.

Godzilla - 4 Maj 2009, 16:21

Martva napisał/a
Wczoraj ojciec chichocząc z własnego dowcipu zapytał czy jak włączy kaloryfer w łazience, to mi się rozpuści 'ten mój stanik co ma miski jak wiaderka', więc z niezmąconym spokojem odpowiedziałam że gdyby nosił stanik, jego miski byłyby wielkościowo zbliżone. Się zdziwił, to go zmierzyłam, 102/112, 95C albo i 90E. Wyraz zszokowanego niedowierzania - bezcenny

:mrgreen: dobre

dalambert - 4 Maj 2009, 18:40

Martva napisał/a
że to jest bardziej grafika komputerowa niż zdjęcie.

ależ z tego to ja sobie doskonale zdaję sprawę, toż to czysta reklamowa etetyka, a nie rzeczywista erotyka - ot oszustwo damsko reklamowe - jak w życiu ;P:

Martva - 5 Maj 2009, 09:26

Piszę w trakcie przerwy w gimnastyce: 3x8, a właściwie dla urozmaicenia 2x12 już boli ;P: mam uzasadnione podejrzenie że za jakieś 2-3 dni będzie gorzej z powodów zupełnie innych niż zmęczenie czy zakwasy, nie wiem co robić, jeść no-spę na pusty żołądek przed ćwiczeniami? Jak przerwę to przerwę na stałe, znając mnie :/
Kruk Siwy - 5 Maj 2009, 10:10

Hihi. W długi łykend nureczka trenowała sztuki walki. Od samego patrzenia mnie bolało.
Ja też trenowałem. Podnoszenie literatki. Ramię mi wysiadło i w gardle zaschło.

dalambert - 5 Maj 2009, 10:24

Kruk Siwy, ha , zawsze mówiłem, że podnoszenie ciężarów to szlachetna dyscyplina - tych 50 gramowych szczególnie, ale można trenować i 100 gramowe - to dla ambitnych i herosów :P
Kruk Siwy - 5 Maj 2009, 10:27

750 stało na stole. Ale co tam z mistrzem R. K. nie damy rady? Daliśmy. Drobne rozbiegówki jak pifo i burgund trenowaliśmy poza konkurencją. A na bóle wszelakie pyralgina dobra bo w reakcje z ankoholem nie wchodzi.
gorbash - 5 Maj 2009, 10:28

Nie ma się co śmiać. Kiedyś miałem zakwasy po kuflu od piwa (taki kamionkowy o pojemności litra poprzedniego dnia dźwigałem).
dalambert - 5 Maj 2009, 10:41

gorbash, właśnie , a Martva, to zamiast gimnastyk mogła by trenować roznoszenie kufli typu oktoberfest i ćwiczenie poważne i jaki wspaniały zawód w poszukiwanej specjalizacji :lol:
Martva - 5 Maj 2009, 10:56

dalambert, nie chcę sobie jeszcze bardziej rozbudowywać ramion i tak już mi się wydają za szerokie (trzymam się z daleka od wszystkich ćwiczeń na ramiona, pompek i różnych takich).
Musiałabym nosić te kufle stopami, ale chyba sobie nie wyobrażam technicznie tego ;P:

Kruk Siwy - 5 Maj 2009, 11:04

Widziałem jedną panią co nosiła litrowe kufle hm... wypełniaczami staników. Może tak?
Knajpa miałaby powodzenie. A Ty ćwiczeń i radości moc(z).

Martva - 5 Maj 2009, 11:24

Chyba nie chcę, chociaż do oktoberfestowych ubranek mam słabość ;)
Martva - 5 Maj 2009, 18:42

Mam zły dzień, właściwie pół dnia. Albo PMSa. Za chwilę kogoś ugryzę, zacznę krzyczeć, wybuchnę.

Mógłby spaść deszcz.

dalambert - 5 Maj 2009, 19:31

Martva, nie marudź przecie tak ladnie prztykasz się ze mną po sąsiedzku w "Kaszaneczce', ze powinnaś sie odstresować :D
Martva - 5 Maj 2009, 19:40

dalambert, wręcz przeciwnie, jestem coraz bardziej wściekła, jak mi się zepsuje cera to będzie przez Ciebie :evil:
dalambert - 5 Maj 2009, 19:53

Martva, wiecej dystansu Miła i wszystko będzie dobrze :lol:
a na cere znakomicie robia plasterki ogórka na buzię i nie tylko/ byle nie kiszonego/ :)

May - 6 Maj 2009, 19:05

tutaj jest facebookowa grupa biusciastych, zalozona przez babke, ktora postanowila zaprotestowac przeciwko wyzszym cenom stanikow produkowanych przez M&S z miseczka DD+
Martva - 6 Maj 2009, 19:08

Nie założę sobie konta na facebooku, no.
A oglądałam dziś stronę M&S i nie było na niej ani jednego stanika 30G, to u nich normalne?

May - 6 Maj 2009, 19:18

Sa dwa, sprawdzalam. W tym jeden sportowy.
Martva - 6 Maj 2009, 19:19

Przestali produkować, czy co?
May - 6 Maj 2009, 19:36

Raczej sa out of stock, model1 , model2 , lepsze to niz nic...
A ja od niedawna celuje w 30G, bo jeszcze pare miesiecy temu 30F bylo OK

Martva - 6 Maj 2009, 19:43

Na e-bay jest większy wybór, pojawiło sie takie czarne satynowe - tylko nie wiem czy jest skrojone jak moje half-cupy, czy jak balkonik...
Martva - 7 Maj 2009, 09:50

Nie zrobiłam przedśniadaniowych ćwiczeń :(

Partner forum