Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
mawete - 2 Maj 2008, 17:00
Obi: wyslij Im ze 4k lekkiej na wioche - przejdą Im głupie pomysły
mBiko - 2 Maj 2008, 18:37
A mnie się dziś nie chce, więc nie biję. Witaj Obi i obiś się tutaj dobrze bawił.
Marcinex - 3 Maj 2008, 20:11
Witam, jetsem Marcinex a tak nieoficjalnie to siostrzeniec Martvej i syn May Jestem poczatkujacym milosnikiem fantastyki, wiec prosze o wyrozumialosc Jestem rowniez gotowy na powitalne pobicie
Adashi - 3 Maj 2008, 20:22
Marcinex, synu May i siostrzeńcu cioteczki Martviczki witaj na forum
Witchma - 3 Maj 2008, 20:24
cześć Marcinex, to może niech Cię rodzina leje baw się dobrze
Fidel-F2 - 3 Maj 2008, 20:28
Marcinex, witaj, niejednego się o cioci dowiesz, świat już nie będzie taki sam
May - 3 Maj 2008, 20:45
Marcinex, synu, lagodnie Cie witaja... Na razie poki ciocia Martva z conu nie wroci
Chal-Chenet - 3 Maj 2008, 21:35
Marcinex, myślałeś, że tym wyznaniem zapewnisz sobie taryfę ulgową? Byłeś w błędzie!
Na miłe powitanie zafunduję Ci obcinanie paluszków tępymi nożyczkami. Oczywiście ku chwale forum, by wolniej Ci szło pisanie i coby ludzie nie narzekali, że pojawił się nowy spamer.
Baw się dobrze i spamuj zdrów!
Selithira - 3 Maj 2008, 22:36
Siostrzeńcowi Martvej krzywdę zrobić, toż to by bluźnierstwo było
Witaj, Marcinex, i spamuj zdrów
Fidel-F2 - 3 Maj 2008, 23:39
| Selithira napisał/a | | Siostrzeńcowi Martvej krzywdę zrobić, toż to by bluźnierstwo było | racja, wystarczy, że los go ciotką pokrzywdził
Selithira - 3 Maj 2008, 23:54
| Cytat | | racja, wystarczy, że los go ciotką pokrzywdził |
Masz coś do ciotki? Ja nie mam, zanim zaczęła prowadzić bloga, nigdy nie znalazłam w jednym miejscu tyle wiedzy o kotach i stanikach...
Marcinex - 4 Maj 2008, 00:12
ehh ja tam do ciotki nic nie mam, uważam że Martviak jest super. A pozatym dziekuje za cieple powitanie
mawete - 4 Maj 2008, 08:54
Marcinex: cześć - w plemionach zaproszenie już dostałeś
mBiko - 4 Maj 2008, 10:33
Ło matko, ale się ta martvica rozplenia. Najpierw Martva, potem May, teraz Marcinex. Normalnie noc żywych trupów. No ale żeby nie było zbyt pięknie to masz Marcinex patelnią przez łeb i baw się dobrze.
Martva - 5 Maj 2008, 11:16
O Boże...
Człowiek wraca z konwentu, wysypia się a potem widzi takie coś... No to chlast pazurami po twarzyczce, siostrzeńcze drogi - dziewczyny lecą na blizny. Podobno. Baw sie tu dobrze i nie sadź błędów, bo Cię wyrzucą
EDIT: mBiko, Martva jest tylko jedna :>
Hubert - 5 Maj 2008, 11:50
| Cytat | Siostrzeńcowi Martvej krzywdę zrobić, toż to by bluźnierstwo było |
Toż tu jeden przez drugiego bluźniercą jest. Specyfiki forum nie znasz czy co?
Z tej okazji Marcinex dostanie ode mnie full-serwis!
Najpierw przypiekamy ręce na wolnym ogniu, później robimy nakłucia na wszelkich znamionach. Teraz czas na oskalpowanie. O, wybacz, piła łańcuchowa - sławetna Pani Sosnowska - nie jest zbyt precyzyjnym narzędziem i trochę za dużo się ucięło. Skoro tak, to nie pozostaje mi nic innego, jak przerobić Cię - NA PLASTERKI!
Te zaś przysmażymy miotaczem ognia.
Suka Fidela ma dziś dla odmiany pieczeń
Duma - 5 Maj 2008, 16:40
Ło matko... Najpierw każą kulturalnie się przywitać, a potem straszą pobiciem! Taka Próba Ognia, czy jak? Chętnych do spełniania owej groźby ostrzegam, że znam karate, kung-fu, aikido... i parę innych słów zza wschodniej granicy! Wszystkich witam, skoro kazali
(Mamusiu, będzie bolało?)
Martva - 5 Maj 2008, 16:51
No cze
Baw się dobrze i pisz dużo, albo odwrotnie
Gwynhwar - 5 Maj 2008, 16:55
<łyczy> Masz z bacika
Witchma - 5 Maj 2008, 17:59
cześć Duma, podejdę do Cię bez uprzedzeń... ale Tygrys to by się czymś nowym pobawił, on naprawdę nie jest groźny, no chyba, że głodny... UPS
baw się dobrze
Hubert - 5 Maj 2008, 18:06
| Duma napisał/a | Ło matko... Najpierw każą kulturalnie się przywitać, a potem straszą pobiciem! Taka Próba Ognia, czy jak? Chętnych do spełniania owej groźby ostrzegam, że znam karate, kung-fu, aikido... i parę innych słów zza wschodniej granicy! Wszystkich witam, skoro kazali
(Mamusiu, będzie bolało?) |
Nawet, jeśli to słowa - przywitam Cię z dystansu, minigunem. <TRATATATATA RRRRATATATA>
Baw się dobrze
mBiko - 5 Maj 2008, 19:55
Dumał, nie Dumał Carom nie budiesz, ale baw się dobrze.
Chal-Chenet - 5 Maj 2008, 20:09
Duma, witaj. Lekki klapsik i na dzisiaj wsio. Nie mam najgorszego nastroju, to Ci sie trochę upiekło.
Baw się dobrze na forum.
Selithira - 5 Maj 2008, 21:39
| Duma napisał/a | Ło matko... Najpierw każą kulturalnie się przywitać, a potem straszą pobiciem! Taka Próba Ognia, czy jak? Chętnych do spełniania owej groźby ostrzegam, że znam karate, kung-fu, aikido... i parę innych słów zza wschodniej granicy! Wszystkich witam, skoro kazali
(Mamusiu, będzie bolało?) |
Ależ skąd. Sosnechristo, pożyczysz na moment piłę?
...ojej... faktycznie, nieprecyzyjna... Nie martw się, Duma, masz jeszcze jedną rękę do pisania Tak czy inaczej, baw się dobrze!
Adashi - 5 Maj 2008, 22:05
Witaj na forum Duma
merula - 6 Maj 2008, 06:41
To ja niewitanych w klimatach Chalowych powitam.
Krępowanko i podwieszamy towarzystwo na dłuższą chwilę w jakiejś zimnej piwniczce.
Ups... chyba zapomniałam o Was. Ale cóż drogie szkieleciki, za to wyszła niezła kuracja odchudzająca.
Bawcie się dobrze i żadną miarą nie spamujcie
Duma - 7 Maj 2008, 14:30
OK, no ale gdzi moja qltura?! Toz wy bidy nic o mnie nie wiecie! Otóż fantastą jestem od zawsze, po części przez rodziców, przede wszystkim z własnej woli! Można powiedzieć, że już w berbecieństwie zasmakowałam w książkach (wszystkie były poobgryzane A że na nikogo kto by czytał fantastykę wszelkich odmian (bagatela! kto by COKOLWIEK czytał) jakoś na swojej drodze życiowej spotkać nie mogę, pomyślałam, że nie będę czekać, aż góra do mnie przyjdzie i w pełni świadoma zarzucanych mi czynów się na Was napatoczę A, no i jeszcze dwie sprawy, pierwsze primo: zaznaczam, że fantastą początkującym nie jestem, aczkolwiek wiosen za mną mniej niż 20; drugie primo: choć bardzo bym chciała, często raczej pisać nie będę, jak to na świecie bywa- a także i u mnie- z kasą krucho, i wbrew zdrowemu rozsądkowi muszę korzystać z internetu publicznego- własnego nie mam. A że ze szkoły nie wypada się urywać tuż przed końcem roku szkolnego, będę regularnie, choć nie codziennie.
Wszystkim dziękuję za tak gorące powitanie (tzn. TRATATATA RRRATATATA i tym podobne maszyny spalinowe). Zawsze parę kilo mniej, ale nikt mi nie chce tej ręki przyszyć spowrotem- ta dzisiejsza służba zdrowia...
Kruk Siwy - 7 Maj 2008, 14:37
Duma, ładnie się przedstawiłaś, więc dziobać nie będę. Taka ciekawość mnie sparłą : jaką pierwszą książkę SF przeczytałaś i jaka jest Twoja ulubiona?
I szybko mi odpowiadać, bez namysłu bom nerwowy!
Ups... chyba zbiegła...
Duma - 7 Maj 2008, 14:43
Jestem, jestem, Kruku Siwy, ale na prawdę myślisz, że pamiętam książkę sprzed dobrych paru lat? Ulubionej też raczej nie mam... Mogę się za to pochwalić, że jestem na bieżąco z NF i SFFiH oraz klasykami. A, no i ostatnio połknęłam bez popijania "Zawód- Wiedźma" Olgi Gromyko
* łyknij tabletkę na uspokojenie, bo ja się za szybko z klawiaturą nie dogaduję, najpierw bym musiała mieć jakowąś w domu.
Kruk Siwy - 7 Maj 2008, 14:47
No Duma odpowiem Ci jak zasłużony starzec - ja pamiętam lektury sprzed lat czterdziestu.
A Ty nie pamiętasz sprzed lat kilku? O tempora o mores! O bachores!
Dobrze trafiłaś tu maniaków sporo, a Wiedźmę tłumaczyła moja serdeczna kumpela, że się tak pochwalę...
Baw się dobrze i bywaj często.
|
|
|