Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
Agi - 6 Sierpnia 2009, 09:15
Dziś wszystko. Jestem przepełniona złą energią.
merula - 6 Sierpnia 2009, 09:42
a kysz zła energio, odejdź od tej kobiety...
hardgirl123 - 6 Sierpnia 2009, 09:56
ilcattivo, a co Ci do głowy wpadło żebym na forum czytelniczym męża szukała:>???
no są w suwalszyźnie kradzieje i krezusi :>
i dwóch posiadaczy Hummera :>
illianna - 6 Sierpnia 2009, 10:07
| Karl napisał/a | | Kocięta znów mi mrą, jak te przysłowiowe muchy. Dziś rano znalazłem pierwszego... | współczuję
dzejes - 6 Sierpnia 2009, 11:33
| Karl napisał/a | | Kocięta znów mi mrą, jak te przysłowiowe muchy. Dziś rano znalazłem pierwszego... |
Co się łamiesz, zaraz będą następne
Ozzborn - 6 Sierpnia 2009, 12:11
c.d. z tematu cieszącego.
Plan jest może i fajny rano, ale całkiem mi rozpierdziela stały tryb wieczornych treningów i kursu z angielskiego
ihan - 6 Sierpnia 2009, 15:01
| hardgirl123 napisał/a | ilcattivo, a co Ci do głowy wpadło żebym na forum czytelniczym męża szukała:>???
|
czyli:
a) na forum czytelniczym same fajne chłopaki i w realu dawno zajęte
b) straszne łamagi, szkoda sobie głowy zawracać
Ozzborn - 6 Sierpnia 2009, 15:20
| Cytat | b) straszne łamagi, szkoda sobie głowy zawracać
|
cholera wydało się, mimo *beep* avka...
ilcattivo13 - 6 Sierpnia 2009, 18:53
| hardgirl123 napisał/a | | ilcattivo, a co Ci do głowy wpadło żebym na forum czytelniczym męża szukała:>??? |
a, to takie tam... ciemnowidzenie
| Cytat | | i dwóch posiadaczy Hummera :> |
no, ale coś ostatnio Kowala nie widać a jak jest, to fura robi reklamę jego baru
| ihan napisał/a | b) straszne łamagi, szkoda sobie głowy zawracać
|
| Ozzborn napisał/a | | cholera wydało się, mimo *beep* avka... |
też tak o sobie pomyślałem
a dziś mnie wk...wiły nadgodziny. W dodatku okazało się, że wcale nie musiałem zostawać w pracy. Po prostu szefowa zapomniała mi o tym powiedzieć
joe_cool - 6 Sierpnia 2009, 20:51
dopiero co pracę skończyłam... mam dosyć, a jutro zapowiada się to samo
terebka - 6 Sierpnia 2009, 21:29
I znów, jak co trzy tygodnie, gdy pierwsza zmiana przechodzi gładko w trzecią, nie będę miał weekendu. Zaje(***)ście
Fidel-F2 - 7 Sierpnia 2009, 07:39
ludzie na prace narzekają, a wziąć się i zwolnić, po co ta głupia gadka?
illianna - 7 Sierpnia 2009, 07:52
irytują mnie wstrętne trole panoszące się wokół i dokuczajace bezkarnie innym
ihan - 7 Sierpnia 2009, 08:01
Eeee tam, illianna, jest sezon ogórkowy, mogłyby się panoszyć ogórki i byłoby gorzej.
Fidel, rzucić pracę? I potem mieć takie pranie mózgu jak Martva w swoim blogu i mobbing, żeby znaleźć sobie nową? To już lepiej narzekać na obecną.
illianna - 7 Sierpnia 2009, 08:32
| ihan napisał/a | | Eeee tam, illianna, jest sezon ogórkowy, mogłyby się panoszyć ogórki i byłoby gorzej. | z ogórkami sobię radzę, zjadam poczwary i tyle a trol mógłby mi na żołądek zaszkodzić
Martva - 7 Sierpnia 2009, 11:10
Stopy sobie poobcierałam, nie mam żadnych butów omijających newralgiczne miejsce
dalambert - 7 Sierpnia 2009, 11:17
Martva, no to stopy do miski z zimną woda, a Martva, grzecznie siedzi i kręci różne śliczne biżu ALE OKAZJA na coś porzytecznego i milego
hardgirl123 - 7 Sierpnia 2009, 11:47
| ilcattivo13 napisał/a | | no, ale coś ostatnio Kowala nie widać a jak jest, to fura robi reklamę jego baru | a to pierwsze sł7yszę, żeby miał bar, przyprę wujka do ściany to może mi powie co i jak :>
terebka - 7 Sierpnia 2009, 14:14
No i do czego doszło? Nawet ponarzekać nie wolno, bo się doradcy z Bożej łaski odzywają. A dlaczegóż to ja mam się zwolnić z pracy, którą lubię, a nie kierownik, który każe mi przyjść do pracy w sobotę na pierwszą zmianę i w niedzielę na trzecią? Hę, Wujcio - Dobra Rada? Bez względu na to, jak bardzo by mi się ta robota podobała, weekend mam przeznaczony na odpoczynek.
Martva - 7 Sierpnia 2009, 14:47
Tour do Pologne - jutro moja dzielnica będzie odcięta od świata, praktycznie rzecz biorąc. Bardzo się cieszę że nie mam pracy i nie będę musiała kombinować jak się stąd wydostać (i, co gorsza, jak wrócić). Nie muszę, ale chciałam. Miałam plany. Cykliści, psiakrew.
Virgo C. - 7 Sierpnia 2009, 15:15
Że niektórzy pchają się drzwiami i oknami tam, gdzie się ich nie chce
Ziuta - 7 Sierpnia 2009, 15:47
| Martva napisał/a | | Tour do Pologne - jutro moja dzielnica będzie odcięta od świata, praktycznie rzecz biorąc. |
Aż wyguglałem mapkę. Powiezcie mi, jakim cudem peleton przeciśnie się przez Studencką? Moja ukochana ulica jest wąska jak... jest wąska.
Ziemniak - 7 Sierpnia 2009, 15:58
| Ziuta napisał/a | | Moja ukochana ulica |
Chodziłeś do Piątki?
Ziuta - 7 Sierpnia 2009, 17:01
No. Ale to chyba nie pasuje do tematu irytacji.
ihan - 8 Sierpnia 2009, 09:41
Plaga mysz w stajni. Wczoraj jedną utopioną wywalałam z poidła. Mam nadzieje, że koty szybko urosną.
Karl - 8 Sierpnia 2009, 10:28
Kolejny kociak nie przeżył nosówki. Zostały dwa.
Anonymous - 8 Sierpnia 2009, 12:37
Masz na myśli tę chorobę?
dzejes - 8 Sierpnia 2009, 14:02
| Karl napisał/a | | Kolejny kociak nie przeżył nosówki. Zostały dwa. |
Ale robisz coś, żeby zapobiec, czy bawi cię odliczanie?
qbard - 8 Sierpnia 2009, 18:15
Pies ma dysplazję. W piątek operacja, a potem miesiąc w kojcu. Masakra.
gigant90 - 8 Sierpnia 2009, 18:29
wkurza mnie to ze jestem zmeczony po pracy:P a i wkurza mnie juz szukanie mieszkania..
|
|
|