To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

hardgirl123 - 3 Sierpnia 2009, 09:41

i pewnie planujesz jakich słów użyjesz aby mu wyrazić swoje uczucia:>
Nic mu nie powiesz, odbierzesz grzecznie wóz i odjedziesz, wiem z autopsji :>

dzejes - 3 Sierpnia 2009, 09:43

Nie mam śladów po otwieraniu czaszki, ani po cięciu kołnierzowym. Marna ta autopsja była.
A samochodu nie odbiorę, jadę przyspieszyć naprawę.

hardgirl123 - 3 Sierpnia 2009, 09:52

jeżeli przyspieszyć naprawę to się nie dziwię, mój tata miał odebrać samochód 6 lipca, zadzwonił a tam powiedzieli że się wkrótce odezwą. i co się okazało, zadzwoniły !@##$$%^&&& jedne 30 lipca i kazali przyjechać 1 sierpnia.
no )(*&^%$#@!(*&^%$#@! po prostu://

Fidel-F2 - 3 Sierpnia 2009, 09:59

I tak czekał przez prawie 4 tygodnie bez zainteresowania tym co się dzieje? dziwny czlowiek
hardgirl123 - 3 Sierpnia 2009, 10:02

interesował się co kilka dni a te (*&^%$#W mówiły żeby zadzwonił później:/
ihan - 3 Sierpnia 2009, 16:43

Bycie lubianym jest miłym uczuciem. Bycie kochanym jeszcze milszym, Ale gdyby praca mnie troszkę mniej kochała, gdybym miała szansę na urlop dłuższy niż piątki, w porywach czasem z czwartkami byłoby naprawdę dużo, dużo milej. O, a gdyby deadline'y różne nie były na koniec sierpnia/początek września to już w ogóle byłoby niewyobrażalnie miło. Choć z drugiej strony zbyt wiele przyjemności może zabić.
hardgirl123 - 4 Sierpnia 2009, 09:59

wkurzają mnie ceny HTC (*&^%$#@!
dareko - 4 Sierpnia 2009, 10:03

hardgirl123, tym, ze sa?
hardgirl123 - 4 Sierpnia 2009, 10:12

nie, tym że są zbyt wysokie jak na moje możliwości finansowe :<
dareko - 4 Sierpnia 2009, 10:51

hardgirl123, to Ty musisz byc baaardzo nerwowa :)
ilcattivo13 - 4 Sierpnia 2009, 10:56

wyniki odpłatnych testów alergicznych z krwi na za tydzień :evil:
Do tego brodawka na kolanie, która mimo zapewnień lekarzy i wielokrotnego mrożenia nie złazi :evil:
Do tego dermatolog dał mi dożywotni zakaz opalania się :evil: I jeszcze stwierdził, że mam odsłoneczne zapalenie skóry (na moje pytanie: "Czy to znaczy, że przy 30'C mam zakładać kalesony pod spodnie i golf pod waciak?" tylko wzruszył ramionami) :evil:
Do tego nie mogę od 7 dni obejrzeć żadnego filmu, bo od razu przyłażą różne takie Francmany, siadają jeden po lewej a drugi po prawej i zaczynają między sobą rozmawiać po francmańsku. Głośno rozmawiać :evil: Tak samo jest, gdy chcę sobie przeczytać książkę przed spaniem. Siedemset dziewięćdziesiąt trzy razy przyłażą i się ciągle o jakieś kretynizmy pytają, a wychodząc zawsze walą drzwiami :evil:
Do tego własny wujek (niewiele brakuje, a mówiąc do niego zmienię "w" na inne literki :twisted: ), który już drugi raz mnie zakapował :evil:
A na domiar złego, w antkach-wariatach zaczął się na dobre sezon podręcznikowy i kupienie czegokolwiek normalnego graniczy z cudem (w lipcu wyskrobałem 2 książki z 3 antków-wariatów, przy normalnej średniej 5-6 książek tygodniowo) :evil: :evil: :evil:
A jeszcze na drugi domiar złego wystartował lewy górny ząb mądrości i teraz muszę zbierać kasę na operację. I wobec tego może zabraknąć dieniek na Polcon. AAAARGH! Ktoś mnie chyba z Hiobem pomylił :evil:

Agi - 4 Sierpnia 2009, 11:20

ilcattivo13, przytulić?
ilcattivo13 - 4 Sierpnia 2009, 11:26

wolałbym "znieczulić" ;P:
Agi - 4 Sierpnia 2009, 11:28

znieczul się sam ;P:
ihan - 4 Sierpnia 2009, 11:29

Trzymaj się chłopie. Pamiętaj, że zawsze może być jeszcze gorzej.
ilcattivo13 - 4 Sierpnia 2009, 11:53

Agi, takoż dziś wieczorem zrobię. Jak tylko wrócę od ostatniego lekarza :| Bo i pewnie dojdzie kolejny powód albo i dwa...

ihan - dzięki, ramy się będę trzymał :wink:

A nowy powód już jest - szlag trafił wianek przy rowerowym sterze. Rower wędruje na 3 godziny do naprawy i kolejne 20 pln dołączy do dzisiejszych 400pln wydanych na leki i lekarzy :evil: Dobrze, że zawczasu zrobiłem zapas niepasteryzowanego browarka, bo bym pewnie nie miał za co się znieczulać.

BTW. Czy ktoś wie ile kosztuje badanie krwi pod kontem alergii pokarmowych (panel = 20 alergenów). Pytam, bo różnice w cenach są spore: Suwałki 170 pln, Sejny 120. Co mnie dodatkowo wk...wia :|

Agi - 4 Sierpnia 2009, 12:16

Wczoraj zostawiłam w aptece 250 zeta. Ile książek możnaby za to kupić!
hardgirl123 - 4 Sierpnia 2009, 12:39

dareko, może i jestem nerwowa, ale co ja na to poradzę.

ilcatttivo mój suwalski przyjacielu a gdzie Ty pracujesz,???

illianna - 4 Sierpnia 2009, 12:57

cały tydzień pracy przeciętnie od 5 rano (pobudka) do 20 :x
stan ogólnego rozdrażnienia i pretensji do całego świata z powodu powyższego
czyli lepiej sie do mnie nie zbliżać

mawete - 4 Sierpnia 2009, 14:06

illianna: to Sebastian ma ciepło... :twisted:
dareko - 4 Sierpnia 2009, 14:11

hardgirl123, a kto inny moze poradzic?
hardgirl123 - 4 Sierpnia 2009, 14:39

jakaś przyjazna dusza, dareko :>
dareko - 4 Sierpnia 2009, 15:11

hardgirl123, nie mam sie :)
nikt, poza Toba, nie ma na to wplywu

ilcattivo13 - 4 Sierpnia 2009, 19:50

hardgirl123 napisał/a
ilcatttivo mój suwalski przyjacielu a gdzie Ty pracujesz,???

w pierwszej pracy w hurtowni z mat. drzewno-budowlanymi, w drugiej pracy w wielobranżowej spółce i jeszcze na boku sobie chałturuję. I nie. Nie mam samochodu za 400 tyś. pln ani nie jeżdżę na trzymiesięczne wakacje na Hawaje. Wszystko idzie na książki :mrgreen: A czemu pytasz?

EDIT ontopiczny: darowałem sobie wizytę u czwartego lekarza, więc teraz nie jestem tak wk...wiony, jak mógłbym być :|

qbard - 4 Sierpnia 2009, 21:31

praca, remont, praca, remont.... mam dość.
illianna - 5 Sierpnia 2009, 07:10

mawete napisał/a
to Sebastian ma ciepło...
chyba zimno, bo nie ma kto ciepłej strawy przyrządzić ;P:
hardgirl123 - 5 Sierpnia 2009, 11:33

illactivo, a czemu piszesz że nie masz megadrogiej bryki i że nie balujesz na Hawajach:>????
a jakby to wyglądało gdyby facet z Suwalszyzny się bujał takową brynią i balował na Hawajach :>???
cieszę się że kupujesz masę książek :>
a spytałam tak z ciekawości, przez sentymernt :>

ilcattivo13 - 5 Sierpnia 2009, 17:44

hardgirl123 napisał/a
...a czemu piszesz że nie masz...

tak na zapas :)

hardgirl123 napisał/a
...a jakby to wyglądało gdyby facet z Suwalszyzny się bujał takową brynią i balował na Hawajach :>???

paru by się takich gości w Suwałkach znalazło, ale ci których znam, to buce (i/lub kradzieje) :twisted: . Poza tym nie wiem, czy jeszcze umieją czytać coś oprócz przepisów. A ja z nieczytającymi się nie zadaję.

hardgirl123 napisał/a
a spytałam tak z ciekawości, przez sentymernt :>

a to mi ulżyło, bo już myślałem, że męża w sieci szukasz ;P: :mrgreen:

Saligia - 5 Sierpnia 2009, 19:46

panowie stolarze, którzy spac nie mogą i do pracy zamiast na 8, to na 7:20 przychodzą :evil:
Karl - 6 Sierpnia 2009, 08:03

Kocięta znów mi mrą, jak te przysłowiowe muchy. Dziś rano znalazłem pierwszego...

Partner forum