Planeta małp - Co nas cieszy
Godzilla - 16 Lipca 2010, 20:14
Ups, już widzę jak Częstochowa na Katowice z szalikami rusza. A może odwrotnie
Dunadan - 16 Lipca 2010, 21:00
Godzilla napisał/a | Dunadan, to Ty dziewica tatrzańska jesteś! |
Nie no, w Tatrach to juz byłem paręnaście razy ale pierwszy raz bedę się wspinać
Kai napisał/a | A to masz u nas na Jurze w wersji kieszonkowej. |
Jura jest spoko ale... OK, w Tatrach się nie wspoinałem ale to podobnoo zupełnie inna bajka... w Jurze to raczej sportowa zbawa a w tatrach... hm... no sam nie wiem, powiem jak wrócę
Martva napisał/a | Pierwsza noc w tym sezonie na tyle ciepła, |
Mutant. ja tam śpię bez niczego a i tak "rozkapuję" się
Martva - 16 Lipca 2010, 21:02
Za to jaki fajny.
Rodion - 16 Lipca 2010, 21:06
Potwierdzam!!
A co mnie cieszy? To ze tu mimo upływu czasu tak niewiele się zmieniło
Godzilla - 16 Lipca 2010, 21:12
Spam kwitnie, ten i ów rozrabia, ten i ów krawaty rozdaje
Rodion - 16 Lipca 2010, 21:16
HYmmmm.... te krawaty to jedyna nowość, paski znaczy?
Ergo jak zapiracę sobie to tez mnie czeka zwis męski ozdobny?
Kruk Siwy - 16 Lipca 2010, 21:18
Wypowiedz się zgodnie z poglądami w wątku politycznym i krawatkie masz jak w banku.
Dunadan - 16 Lipca 2010, 21:27
Martva napisał/a | Za to jaki fajny. |
Ja tam nie wiem... ale ciekawe jak kształtuje się zmienność tolerancji cieplnej wśród osobników populacji forum SFFiH
Rodion - 16 Lipca 2010, 21:32
ale ciekawe jak kształtuje się zmienność tolerancji cieplnej wśród osobników populacji forum SFFiH
Jakieś parametry? Kryteria oceny? Wartości graniczne? Czy po prostu podrywasz Martvą?
Kruk Siwy - 16 Lipca 2010, 21:37
No przecież nie od dzisiaj...
Rodion - 16 Lipca 2010, 21:39
Upppssss..... to ja przepraszam.
Kandelabr??
Kruk Siwy - 16 Lipca 2010, 21:40
Dunadan,
Rodion - 16 Lipca 2010, 21:45
Że co? On równie żwawy?
Dunadan - 16 Lipca 2010, 21:48
Rodion napisał/a | Czy po prostu podrywasz Martvą? |
Stwierdzam tylko ciekawy zakres hm... tak samo jak w autobusie bez klimy. Wchodzę do takiego i przeciekam... tak jakbym był materacem wodnym na którym położył się Edward Nożycoręki. Cieknę jak przedziurawiona puszka. Sam z siebie, bez wysiłku itp. Na sobie mam sandały, krótkie spodenki i lnianą koszulę zza Kijowa. A obok mnie stoi gościu w długich spodniach, butach i bawełnianej koszuli i nic. Nawet kropelki potu. WTF?!
Kruk Siwy napisał/a | No przecież nie od dzisiaj... |
No to ba!
Rodion napisał/a | Kandelabr?? |
A tego już nie zajarzyłem.
Kai - 16 Lipca 2010, 21:48
dzejes, mnie można znaleźć głownie w Katowicach, a to centrum Śląska.
Kruk Siwy - 16 Lipca 2010, 21:51
Rodion, wytłumacz Dunadanu sprawę kandelabra, ja nie mogę bo już mnie boki bolą od śmichu.
Kai - 16 Lipca 2010, 21:52
Godzilla napisał/a | Ups, już widzę jak Częstochowa na Katowice z szalikami rusza. A może odwrotnie | Się nie boimy
Rodion napisał/a | Ergo jak zapiracę sobie to tez mnie czeka zwis męski ozdobny? |
Raczej jeśli się do tego przyznasz.
Dunadan napisał/a | A obok mnie stoi gościu w długich spodniach, butach i bawełnianej koszuli i nic. Nawet kropelki potu. WTF?! | Bierze PerspiBlock? Ja też do wczoraj chodziłam w kurtce.
ihan - 16 Lipca 2010, 21:53
Hmm, kandelabr z kawału o Hrabim i Janie?
Dunadan - 16 Lipca 2010, 21:54
Kruk Siwy,
Cytat | ja nie mogę bo już mnie boki bolą od śmichu. |
Do usług lubię poprawiac ludziom humory
Kai,
Co to za "syf"?
Cytat | Ja też do wczoraj chodziłam w kurtce. |
Kruk Siwy - 16 Lipca 2010, 21:55
ihan, on ci!
Kai - 16 Lipca 2010, 21:56
Dunadan napisał/a | Kruk Siwy,
Kai,
Co to za syf?
|
Nie wiem ale reklamują go za pomocą faceta, który wygląda idealnie jak ilustracja do Twojego opisu. Od razu mówię, że wg mnie niezdrowy, ale co robić, czasem trzeba. Też się muszę suszyć suszarką jak z łazienki wychodzę.
Dunadan napisał/a | Kruk Siwy,
Cytat | Ja też do wczoraj chodziłam w kurtce. |
|
Nie mam innego ciucha z taką ilością kieszeni
Dunadan - 16 Lipca 2010, 22:00
ihan napisał/a | Hmm, kandelabr z kawału o Hrabim i Janie? |
Wygooglałem... nie widzę związku. Albo mamy inne poczucie humoru
Kai,
Kai napisał/a | reklamują go za pomocą faceta, który wygląda idealnie jak ilustracja do Twojego opisu. |
Ale takich ludzi jest wiecej... czasem mam wrażneie że to ja jestem chory a reszta świata zdrowa, ale to pewnie tylko ułuda
Kai - 16 Lipca 2010, 22:02
Dunadan, ja mówię o tym, że gość wygląda jak fontanna. Ale raczej skłaniałabym się ku naturalnym, ziołowym lekom, bo jakoś nie wyobrażam sobie całkiem się nie pocić.
ihan - 16 Lipca 2010, 22:03
Mutant bezpotowy, mój Śmierdziel tak ma. A pije dwa razy więcej od innych koni. Dziwne.
edit: Dunadan, to chyba nie inne poczucie humoru, raczej zastępnik: patrz, podziwiaj i ucz się. Przynajmniej tak Kruka odczytuję
Rodion - 16 Lipca 2010, 22:04
Pewnie ze tak! Jest na odwrót!
No i Kruku zostaliśmy sami na ugorze
Dunadan - 16 Lipca 2010, 22:05
Kai, a sorry nie zrozumiałem. Taki mam po prostu metabolizm, szybko się przegrzewam. W zimę za to mam fajnie dlatego zima rządzi
Kai - 16 Lipca 2010, 22:08
Dunadan, to ja się cieszę, że co wysiada, to wysiada, ale termostat w miarę działa. Zimę też lubię.
Kiedyś i ja bezpotowcem byłam... a potem kazali pić więcej niż szklankę wody dziennie i się skończyło
Dunadan - 16 Lipca 2010, 22:12
Kai, czyli spisek...
Kai - 16 Lipca 2010, 22:14
Dunadan, kolejny, nic nowego... człowiek się przyzwyczaja
Matrim - 16 Lipca 2010, 22:40
Dunadan napisał/a | A obok mnie stoi gościu w długich spodniach, butach i bawełnianej koszuli i nic. Nawet kropelki potu. WTF?! |
Ja bym się zastanowił, czy te spodnie nie kryją strug, które się zbierają w butach... Czyli - mistyfikacja!
Kai, ja to już od jakiegoś czasu podejrzewałem, że ty nie hanys, tylko prawdziwa gorolka
|
|
|