To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Gry o tron - Ogólnie o sporcie

merula - 5 Marca 2011, 16:00

:bravo Justyna
dalambert - 5 Marca 2011, 16:02

Właśnie JUSTYNA AA Aaaaaaaa :bravo :bravo
precz z mafią astmatyczek :evil: :!:

mBiko - 5 Marca 2011, 16:59

Ogromne gratulacje dla Justyny, trzy medale to naprawdę wielki sukces.

A co do Adama to cóż, cztery medale olimpijskie, sześć medali mistrzowskich, czterokrotnie zdobyta Kryształowa Kula itd, itp. Można długo wymieniać sukcesy, ale trzeba stwierdzić, że z odejściem Małysza kończy się pewien rozdział historii skoków.

jewgienij - 5 Marca 2011, 20:03

Nasza epoka.
Będziemy wspominać tak jak niektórzy Wembley i MŚ w RFN. Oglądaliśmy Małysza :bravo

mBiko - 5 Marca 2011, 21:05

Pamiętam sukcesy Weißfloga, Nykänena, Vettoriego, Bredesena i wielu innych, właściwie od początku istnienia śledziłem Puchar Świata i z prawdziwą przyjemnością mogę stwierdzić, że Małysz jest jedną z najjaśniejszych gwiazd tego sportu.
jewgienij - 5 Marca 2011, 21:11

Też pamiętam. Ale nie przyznawajmy się głośno, bo nas dołączą do dalamberta, który pamięta, jak skakali w czapkach z pomponem. :lol:
baranek - 5 Marca 2011, 21:12

http://babol.pl/kat,10254...,wiadomosc.html

Jak to 36 czerwonych kartek, skoro zawodników jest 22?

jewgienij - 5 Marca 2011, 21:14

Na ławce tez możesz dostać kartkę
baranek - 5 Marca 2011, 21:15

A to nie wiedziałem.
jewgienij - 5 Marca 2011, 21:20

Ale reset im niezły zrobił sędzia, albo się pogubił, albo chciał być w onecie
mBiko - 5 Marca 2011, 22:41

jewgienij, moja przyjaciółka twierdziła kiedyś, że pamięta jak skakali z kijkami w dłoniach.
merula - 6 Marca 2011, 17:46

Bardzo udany dzień na halowych Mistrzostwach Europy w lekkiej atletyce. Dwa złota, srebro i dwa brązy :bravo
mBiko - 6 Marca 2011, 18:17

Brawa dla naszych lekkoatletów.
Nitj'sefni - 6 Marca 2011, 20:47

merula napisał/a
Bardzo udany dzień na halowych Mistrzostwach Europy w lekkiej atletyce. Dwa złota, srebro i dwa brązy :bravo

Brawo. Przez dwa dni nic, ale jak już się trzeciego zebrali, to od razu pięć. :bravo :bravo :bravo

Fidel-F2 - 12 Marca 2011, 21:35

zadziwiające, że nikt nie zauważył dziś drugiego miejsca Justyny Kowalczyk i trzeciego drużyny polskich skoczków, Justyna była o ułaki sekund od złota a Małysz znów dał popis, gdyby to była klasyfikacja indywidualna zająłby pierwsze miejsce

ładnie było

Agi - 13 Marca 2011, 07:10

Nie miałam możliwości oglądać.
Gratuluję! :bravo

merula - 13 Marca 2011, 09:20

:bravo
niestety, wczoraj nie oglądałam żadnej relacji, ani wiadomości. szkoda.

terebka - 13 Marca 2011, 10:58

Tak. Ucieszył mnie wczoraj bardziej ten brąz, niż srebro. Budujące, że przy takiej dyspozycji Małysza i Stocha, można sobie pozwolić na mocnego średniaka Żyłę i paproszka Byrta aby zdobyć medal. I gdyby miast wspomnianego Byrta był Hula w swojej najlepszej formie, można by było powalczyć nawet - nie śmiem marzyć - z Austriakami. No, z Norwegami na pewno :o

Tak, czy inaczej, :bravo :bravo :bravo

Justynie również :bravo :bravo To klasa sama w sobie.

Dzisiaj będzie bardzo fajny dzień :D

joe_cool - 13 Marca 2011, 12:16

Konkurs drużynowy bardzo ładny! Brawa dla wszystkich czterech zawodników, bo jednak nawet Byrt i Żyła się w drugiej serii przyłożyli :bravo A Małysz pięknie! :bravo :bravo :bravo

Justyny nie oglądałam, szkoda tego milimetra, może gdyby jeszcze raz się odepchnęła, a dopiero potem wyrzuciła nogę do przodu, to może? Ale z drugiej strony gdyby babcia miała wąsy, to wszyscy wiedzą co ;) Mimo wszystko też brawa :bravo

Nitj'sefni - 14 Marca 2011, 22:15

Drużynówka na bardzo duży plus, gorzej w konkursie indywidualnym. Nie ma jednak co narzekać. Wiadomo, oddaliło się od Małysza podium końcowej klasyfikacji Pucharu Świata, ale nic nie jest jeszcze stracone. Adam będzie walczył.

A dla Justyny Kowalczyk gratulacje. Żadnej analizy nie będzie bo, jak już wspominałem, biegi to nie moja bajka. Sukces to jednak sukces.

Jeszcze raz: brawa dla Justyny i dla naszej drużyny ;P: :bravo :bravo :bravo

Nitj'sefni - 20 Marca 2011, 11:48

Tak, teraz to już pewne: druga seria odwołana, liczą się tylko wyniki z pierwszej, a więc na podium mamy dwóch Polaków, pierwszego Kamila Stocha i trzeciego Adama Małysza. Brawa. :bravo :bravo :bravo

EDIT: Adam wskoczył też na podium generalnej klasyfikacji PŚ. Piękna polska niedziela w Planicy.

Agi - 20 Marca 2011, 11:49

:bravo Kamil Stoch
:bravo :bravo :bravo Adam Małysz

Sauron - 20 Marca 2011, 12:07

Agi napisał/a

+1 :bravo

dalambert - 20 Marca 2011, 12:09

Agi napisał/a

:D + 3 :!:

Chal-Chenet - 20 Marca 2011, 12:27

:bravo Stoch, :bravo Małysz!
nimfa bagienna - 20 Marca 2011, 13:03

Chal-Chenet napisał/a
:bravo Stoch, :bravo Małysz!

Ja-huuuuuu!!!!!!!!! To się nazywa mocny akord na zakończenie!!!!!!

merula - 20 Marca 2011, 13:17

:bravo :bravo :bravo
szkoda, ze tego nie widziałam

Nitj'sefni - 20 Marca 2011, 13:49

Kolejna miła wiadomość odnośnie skoków: w Pucharze Narodów wyprzedziliśmy Niemców, i obok Austriaków oraz Norwegów stanęliśmy na podium. :bravo :bravo :bravo
Szkoda, że ten sezon już się skończył; w następnych latach bardzo ciężko będzie powtórzyć takie sukcesy.

mBiko - 20 Marca 2011, 19:53

Wspaniała wiadomość. Piękne zakończenie wspaniałej kariery i symboliczne przekazanie pałeczki.
Fidel-F2 - 20 Marca 2011, 22:37

miło, bardzo miło, w zasadzie wszystkie założenia co do tego weekendu poszły po naszej myśli plus zwycięstwo Stocha, miło, bardzo miło

Partner forum