To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

kali - 8 Kwietnia 2008, 14:34

Oo, Gwynhwar, to było bardzo miłe, dziękuję za jedno z nielicznych pozytywnych przywitań ;P:
mad - 8 Kwietnia 2008, 14:35

Oddaję Cię, pod opiekę, kali, Twojej bogini. "Sympatyczna" Kali sprawi, że pożałujesz, iż kiedykolwiek Jej imię napisałeś z małej litery :evil: :wink:
kali - 8 Kwietnia 2008, 14:40

hehe, zapewniam, że nie jestem tą Kali, ksywa raczej pochodzi od mojego nazwiska, choć również od karnacji, zwłaszcza w lipcu ;P: nie ukrywam jednak, że jest ona moją stryjeczną ciotką i zawołam ją jak poczuje się za bardzo bity :wink:
Martva - 8 Kwietnia 2008, 14:46

86, powiadasz? No to się nie łapiesz na przemoc, chyba że lubisz/bardzo Ci zależy ;P:
Pisz dużo, baw sie dobrze, nie pisz posta pod postem bo przyjdzie gorat i połamie Ci palce :D

Rafał - 8 Kwietnia 2008, 15:25

A jak się narazisz Martvej to cię udusi stanikiem :wink:
Martva - 8 Kwietnia 2008, 15:27

Pfffff.
kali - 8 Kwietnia 2008, 15:33

Na taką przemoc moge się ewentualnie zgodzić :wink:
Ale mimo wszystko zostawmy maczugi, staniki, łamanie palców i inne drobne przyjemności :)

Martva - 8 Kwietnia 2008, 15:34

Ja nie chcę zostawiać staników, lubię je.
kali - 8 Kwietnia 2008, 15:43

To mi się nie udał fortel :wink:
Adashi - 8 Kwietnia 2008, 18:06

kali, witaj na forum i baw się dobrze :)
Agi - 8 Kwietnia 2008, 18:11

kali, widzę, że już się zadomowiłeś :D
Baw się dobrze, pisz dużo i na temat.

Hubert - 11 Kwietnia 2008, 15:54

kali, to ja Cię jeszcze piłą łańcuchową przywitam. Skoro stanika Martvej nie chciałeś...
Octigen - 12 Kwietnia 2008, 19:13

Witam wszystkich dostalem ochrzan ze sie nie przedstawilem a wiec mam na imie Bartosz nik Octigen mam 19 lat (skonczone :P ) i jestem tegorocznym maturzysta ktory zbagatelizowal Science-Fiction uznajac ze to prosty i latwy temat na prezentacje.A teraz im wiecej probuje sie dowiedziec o tym gatunku to mniej wiem i coraz bardziej nie kumam na czym to juz polega.
Witchma - 12 Kwietnia 2008, 19:24

Octigen, gratuluję samokrytyki, złożyłeś ją we właściwym miejscu :) a teraz zamiast bicia proponuję czytanie wszystkich dzieł Lema, masz czas do północy, a potem egzamin :D
Octigen - 12 Kwietnia 2008, 19:59

Hahahahah nie nie nie tylko nie Lem !!!! ja wariowac zaczynalem jak przegladalem Fantastyke i Futurologie ja normalnie myslalem ze sie zaplacze nad nia a zarazem ja podre.
Nie mogl napisac odrazu co ma na mysli tylko uzywac jezyka ktory widzialem pierwszy raz na oczy i w dodatku uzywajac co zdanie to inna przenosnie.

Adashi - 12 Kwietnia 2008, 21:32

Octigen, witaj na forum :)
Chal-Chenet - 13 Kwietnia 2008, 08:03

Octigen, witaj. Na początek Cię nie pobiję, tylko wzorem akcji za "Szklanej Pułapki 3" wyślę do Harlemu z koszulką "Nienawidzę Czarnuchów". ;)
Baw się dobrze na forum! :D

Octigen - 13 Kwietnia 2008, 16:42

hahahaha no co wy ja nie pragnienie!!! Chal-Chenet, bez bicia ale z zabijaniem zatlukli by mnie maczugami w 10 sec. ;P

A tak a poza tym to kto wpadl na pomysl aby bic??? a nie kulturalnie i milo moze nawet czasem przyjemnie sie przywitac :P

Post zedytowany

Witchma - 13 Kwietnia 2008, 16:49

pewnie ktoś, komu przeszkadzają nieedytowane posty :twisted:
Adanedhel - 13 Kwietnia 2008, 16:50

Octigen, witaj i spamuj zdrów :)
A poza tym - nie wysyłaj dwóch postów pod rząd, edytuj wcześniejszy jeśli możesz. To taka dobra rada, zanim zielono-pomarańczowa władza pogoni.

Octigen - 13 Kwietnia 2008, 16:55

Wiem przepraszam ale mi zawsze zaswita po fakcie :(
A co do zielono-pomaranczowej wladzy to jak sa oznaczeni tutaj moderatorzy?

Adanedhel - 13 Kwietnia 2008, 16:58

U dołu strony głównej forum masz wszystko ślicznie, kolorowo opisane ;)
Witchma - 13 Kwietnia 2008, 17:00

Octigen napisał/a
jak sa oznaczeni tutaj moderatorzy?

no mają takie wielkie zęby, rogi, zieją ogniem i zakładają tematy, w których można się znęcać nad szeregowymi użytkownikami :mrgreen:

Octigen - 13 Kwietnia 2008, 17:12

Hahahahah to istne demony z waszych opowiesci jakie to szczescie ze nie ma tu samych moderatorow :P :P :P
Witchma,hahaha ze Zgierza jestes bylem na praktyce z kilkoma kafelkarzami od was hmm tyle co oni nalewek wypili to ja chyba w monopolowym na oczy nie widzialem :P :P :P

Agi - 13 Kwietnia 2008, 17:26

Octigen, nie obiję Cię, mimo iż jestem podobno potworem z piekła rodem :wink: i na dodatek zielonym.
Witaj na Forum :D

Witchma - 13 Kwietnia 2008, 17:27

wiesz, Octigen, sami dobrzy ludzie tu mieszkają ;)

edit:

Agi napisał/a
jestem podobno potworem z piekła rodem :wink: i na dodatek zielonym.

znaczy się smoczyca :D

Fidel-F2 - 13 Kwietnia 2008, 17:29

właśnie
Agi - 13 Kwietnia 2008, 17:31

Witchma napisał/a
wiesz, Octigen, sami dobrzy ludzie tu mieszkają ;)

edit:

Agi napisał/a
jestem podobno potworem z piekła rodem :wink: i na dodatek zielonym.

znaczy się smoczyca :D

Nie, moderator :twisted:

Octigen - 13 Kwietnia 2008, 17:31

Agi, dziekuje wiem ze nie jestes taka straszna jak pisza z tego wzgledu ze sie za mna wstawilas za co dziekuje :wink: a co do tego zielonego hmm kolorek "zycia" :P

Witchma,wiem zauwazylem i ciesze sie ze tutaj trafilem :P :P :P choc przyznam ze przypadkiem tutaj trafilem :oops:

Fidel-F2 - 13 Kwietnia 2008, 17:34

zejde

Partner forum