Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
kali - 8 Kwietnia 2008, 14:34
Oo, Gwynhwar, to było bardzo miłe, dziękuję za jedno z nielicznych pozytywnych przywitań
mad - 8 Kwietnia 2008, 14:35
Oddaję Cię, pod opiekę, kali, Twojej bogini. "Sympatyczna" Kali sprawi, że pożałujesz, iż kiedykolwiek Jej imię napisałeś z małej litery
kali - 8 Kwietnia 2008, 14:40
hehe, zapewniam, że nie jestem tą Kali, ksywa raczej pochodzi od mojego nazwiska, choć również od karnacji, zwłaszcza w lipcu nie ukrywam jednak, że jest ona moją stryjeczną ciotką i zawołam ją jak poczuje się za bardzo bity
Martva - 8 Kwietnia 2008, 14:46
86, powiadasz? No to się nie łapiesz na przemoc, chyba że lubisz/bardzo Ci zależy
Pisz dużo, baw sie dobrze, nie pisz posta pod postem bo przyjdzie gorat i połamie Ci palce
Rafał - 8 Kwietnia 2008, 15:25
A jak się narazisz Martvej to cię udusi stanikiem
Martva - 8 Kwietnia 2008, 15:27
Pfffff.
kali - 8 Kwietnia 2008, 15:33
Na taką przemoc moge się ewentualnie zgodzić
Ale mimo wszystko zostawmy maczugi, staniki, łamanie palców i inne drobne przyjemności
Martva - 8 Kwietnia 2008, 15:34
Ja nie chcę zostawiać staników, lubię je.
kali - 8 Kwietnia 2008, 15:43
To mi się nie udał fortel
Adashi - 8 Kwietnia 2008, 18:06
kali, witaj na forum i baw się dobrze
Agi - 8 Kwietnia 2008, 18:11
kali, widzę, że już się zadomowiłeś
Baw się dobrze, pisz dużo i na temat.
Hubert - 11 Kwietnia 2008, 15:54
kali, to ja Cię jeszcze piłą łańcuchową przywitam. Skoro stanika Martvej nie chciałeś...
Octigen - 12 Kwietnia 2008, 19:13
Witam wszystkich dostalem ochrzan ze sie nie przedstawilem a wiec mam na imie Bartosz nik Octigen mam 19 lat (skonczone ) i jestem tegorocznym maturzysta ktory zbagatelizowal Science-Fiction uznajac ze to prosty i latwy temat na prezentacje.A teraz im wiecej probuje sie dowiedziec o tym gatunku to mniej wiem i coraz bardziej nie kumam na czym to juz polega.
Witchma - 12 Kwietnia 2008, 19:24
Octigen, gratuluję samokrytyki, złożyłeś ją we właściwym miejscu a teraz zamiast bicia proponuję czytanie wszystkich dzieł Lema, masz czas do północy, a potem egzamin
Octigen - 12 Kwietnia 2008, 19:59
Hahahahah nie nie nie tylko nie Lem !!!! ja wariowac zaczynalem jak przegladalem Fantastyke i Futurologie ja normalnie myslalem ze sie zaplacze nad nia a zarazem ja podre.
Nie mogl napisac odrazu co ma na mysli tylko uzywac jezyka ktory widzialem pierwszy raz na oczy i w dodatku uzywajac co zdanie to inna przenosnie.
Adashi - 12 Kwietnia 2008, 21:32
Octigen, witaj na forum
Chal-Chenet - 13 Kwietnia 2008, 08:03
Octigen, witaj. Na początek Cię nie pobiję, tylko wzorem akcji za "Szklanej Pułapki 3" wyślę do Harlemu z koszulką "Nienawidzę Czarnuchów".
Baw się dobrze na forum!
Octigen - 13 Kwietnia 2008, 16:42
hahahaha no co wy ja nie pragnienie!!! Chal-Chenet, bez bicia ale z zabijaniem zatlukli by mnie maczugami w 10 sec. ;P
A tak a poza tym to kto wpadl na pomysl aby bic??? a nie kulturalnie i milo moze nawet czasem przyjemnie sie przywitac
Post zedytowany
Witchma - 13 Kwietnia 2008, 16:49
pewnie ktoś, komu przeszkadzają nieedytowane posty
Adanedhel - 13 Kwietnia 2008, 16:50
Octigen, witaj i spamuj zdrów
A poza tym - nie wysyłaj dwóch postów pod rząd, edytuj wcześniejszy jeśli możesz. To taka dobra rada, zanim zielono-pomarańczowa władza pogoni.
Octigen - 13 Kwietnia 2008, 16:55
Wiem przepraszam ale mi zawsze zaswita po fakcie
A co do zielono-pomaranczowej wladzy to jak sa oznaczeni tutaj moderatorzy?
Adanedhel - 13 Kwietnia 2008, 16:58
U dołu strony głównej forum masz wszystko ślicznie, kolorowo opisane
Witchma - 13 Kwietnia 2008, 17:00
| Octigen napisał/a | | jak sa oznaczeni tutaj moderatorzy? |
no mają takie wielkie zęby, rogi, zieją ogniem i zakładają tematy, w których można się znęcać nad szeregowymi użytkownikami
Octigen - 13 Kwietnia 2008, 17:12
Hahahahah to istne demony z waszych opowiesci jakie to szczescie ze nie ma tu samych moderatorow
Witchma,hahaha ze Zgierza jestes bylem na praktyce z kilkoma kafelkarzami od was hmm tyle co oni nalewek wypili to ja chyba w monopolowym na oczy nie widzialem
Agi - 13 Kwietnia 2008, 17:26
Octigen, nie obiję Cię, mimo iż jestem podobno potworem z piekła rodem i na dodatek zielonym.
Witaj na Forum
Witchma - 13 Kwietnia 2008, 17:27
wiesz, Octigen, sami dobrzy ludzie tu mieszkają
edit:
| Agi napisał/a | jestem podobno potworem z piekła rodem i na dodatek zielonym. |
znaczy się smoczyca
Fidel-F2 - 13 Kwietnia 2008, 17:29
właśnie
Agi - 13 Kwietnia 2008, 17:31
| Witchma napisał/a | wiesz, Octigen, sami dobrzy ludzie tu mieszkają
edit:
| Agi napisał/a | jestem podobno potworem z piekła rodem i na dodatek zielonym. |
znaczy się smoczyca |
Nie, moderator
Octigen - 13 Kwietnia 2008, 17:31
Agi, dziekuje wiem ze nie jestes taka straszna jak pisza z tego wzgledu ze sie za mna wstawilas za co dziekuje a co do tego zielonego hmm kolorek "zycia"
Witchma,wiem zauwazylem i ciesze sie ze tutaj trafilem choc przyznam ze przypadkiem tutaj trafilem
Fidel-F2 - 13 Kwietnia 2008, 17:34
zejde
|
|
|