To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas cieszy

Kai - 14 Lipca 2010, 12:39

ketyow, pozostaje trzymać kciuki... co niniejszym czynię.

Laba widział? Cieszę się, że będzie można teraz przez jakiś czas bezkarnie jechać po "mądralach" :D

robert70r. - 14 Lipca 2010, 12:51

ketyow, trzymam kciuki. :)
Rafał - 14 Lipca 2010, 13:05

Córka napisała sama z siebie opowiadanie - szorta właściwie - w klimacie SF. Jestem w pozytywnym szoku, bo prędzej bym syna podejrzewał o takie zacięcie. Chodzę od rana dumny jak paw :wink: :D
Godzilla - 14 Lipca 2010, 14:43

ketyow, Rafał, super! :D
Kai - 14 Lipca 2010, 14:50

Rafał, wspaniale :bravo
ketyow - 14 Lipca 2010, 16:47

Dostałem robotę. Choć nadal liczę na telefon z Euro, gdzie dostanę stówkę więcej (Media Markt zatrudnia przez workservice - taka banda złodziei - które z każdej mojej wypłaty odciąga sobie co najmniej dwie stówki jeśli dobrze policzyłem) i prowizje po pierwszym miesiącu, a nie po trzech, a praca taka sama.

Rafał, :bravo

Agi - 14 Lipca 2010, 16:53

ketyow, gratki! :D
Chal-Chenet - 14 Lipca 2010, 16:54

ketyow, gratuluję.
xan4 - 14 Lipca 2010, 16:58

Rafał, tak trzymaj, nie dziwię się, że jesteś dumny :)

ketyow, :bravo

ketyow - 14 Lipca 2010, 17:13

Czuję się trochę winny, bo było kilku kandydatów i po mojej rozmowie kwalifikacyjnej resztę odwołali bez dania im szansy ;P:
merula - 14 Lipca 2010, 17:16

chwalipięta ;P:

jeden i drugi :wink:

ketyow, gratki. będę miała dla Ciebie fuszkę, ale to na Avie pogadamy.

Witchma - 14 Lipca 2010, 17:31

ketyow, gratulacje :)
Kai - 14 Lipca 2010, 20:49

ketyow, przyznaj to na Labie się tak wyszkoliłeś :D

Gratki wielkie, cieszę się ogromnie, wreszcie ktoś kompetentny w tym molochu! :bravo

nureczka - 14 Lipca 2010, 20:58

FS zapłaciła mi za "Tajemnicę zaginionych skarpetek". To moje pierwsze honorarium za utwór literacki.
Kai - 14 Lipca 2010, 21:01

nureczka,
Ale fajnie :bravo :bravo :bravo

ketyow - 14 Lipca 2010, 21:03

Kai, przyznam szczerze, że w pewnym okresie kiedy lab był naprawdę rzetelny (w zasadzie sam portal nadal trzyma poziom, to forum jest kupskiem), sporo z niego wyniosłem. No ale może nie w tej dziedzinie, bo będę na dziale akcesoria, czyli jakieś duperele typu anteny do tv, lampki, latarki, płyty, piloty, baterie, słuchawki, transmitery fm czy przetwornice samochodowe. Wszystkiego po trochu, jakoś pójdzie. Jakby trzeba było to i z lokówkami bym sobie poradził :wink:

nureczka, super :bravo

Agi - 14 Lipca 2010, 22:01

nureczka, :bravo

Cieszy mnie popołudnie spędzone w ogrodzie, w cieniu śliwy było bardzo przyjemnie.

Witchma - 15 Lipca 2010, 07:12

Godzilla - 15 Lipca 2010, 07:15

nureczka, Brawo!

A może się Ciebie przestraszyli? 8)

Kai - 15 Lipca 2010, 07:54

ketyow napisał/a
w zasadzie sam portal nadal trzyma poziom, to forum jest kupskiem
Kiedyś Ci opowiem historię arta Vegi :P

A cieszę się, bo zakupy były cudowne, zaczęłam gubić szósty kilogram, w ogóle jest przezabawnie.

Ellaine - 15 Lipca 2010, 08:55

Cieszy mnie ciepła woda w jeziorze*, i że wczoraj mogłam się w nim kąpać. Cieszy mnie też już prawie dwutygodniowy pobyt u Lubego.

*aczkolwiek w Zatoce Gdańskiej kilka dni temu woda była cieplejsza o parę stopni. :D

Godzilla - 15 Lipca 2010, 09:01

Ponaprawiałam sobie biżuterię. Trochę dłubania z obcążkami w łapie, i wróciły moje stare naszyjniki. Nawet ten ulubiony indyjski ze słonikami, z sandałowego drewna. Dawno temu, jak go kupiłam, pięknie pachniał. Znowu mogę go nosić.
ketyow - 15 Lipca 2010, 11:16

Zadzwonili z Euro :D Dostałem drugą propozycję pracy, dziś idę ustalać z nimi warunki, nie omieszkam wspomnieć, że konkurencja też jest mną zainteresowana, więc może będzie jeszcze ciekawiej ;P: Tak czy owak już jak składałem CV oferta Euro brzmiała ciekawiej, więc chyba powiem panom z MM, że niestety dostałem lepszą ofertę :twisted:

Ale się cieszę, nie zdziwię się jak i z Saturna zadzwonią jak im się zwolni miejsce :D

Witchma - 15 Lipca 2010, 11:35

ketyow, szalejesz :D
Gwynhwar - 15 Lipca 2010, 11:59

DOTARŁ NAMIOOOOT! YEAAAH!
Chal-Chenet - 15 Lipca 2010, 12:11

ketyow, a jakie stanowisko będziesz piastował?
Arya - 15 Lipca 2010, 12:18

dalambert - 15 Lipca 2010, 12:19

nureczka, TO wielka chwila i godna zapamiętania na długo, oj długo...
Rafał - 15 Lipca 2010, 12:24

nureczka, ketyow, szczere gratulacje i ... wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :bravo :mrgreen:
ketyow - 15 Lipca 2010, 12:47

Chal-Chenet, w MM pracownik działu akcesoria, gdybym chciał pracować u nich, w Euro jeszcze nie wiem czy byłbym odpowiedzialny za jakieś konkretne sprzęty czy jak, ale przypuszczam że taki sprzedawca-doradca. Wiem, że przeważnie jest się odpowiedzialnym za jeden cały dział, a zależnie od sklepu można do podstawowej pensji dorobić na prowizjach od produktów, które sprzedano z mojego działu w moich godzinach pracy. Z tymże, w Olsztynie prowizje kumplowi naliczali od pierwszego dnia pracy, a tu w mediaczu mi powiedzieli, że po trzech (wtedy już nie będę tu pracował), natomiast w Euro jak składałem papiery gość mówił mi, że po pierwszym próbnym miesiącu. Ale dokładniej dowiem się dzisiaj. Generalnie prowizje są niewielkie, szczególnie jak się pracuje jako pracownik sklepu a nie promotor znanej marki (kumpel w MM jako przedstawiciel Sony dostawał 50 zł za każdy sprzedany egzemplarz pewnego typu odtwarzacza mp4), ale zawsze to coś.

Partner forum