Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
Malkav - 20 Marca 2008, 22:05
Martva, 87'
Fidel-F2 - 20 Marca 2008, 22:08
Malkav, witam Cie 227 razy bejsbolem, suka dawno świerzego mielonego nie jadła
Malkav - 20 Marca 2008, 22:23
Fidel-F2, Aż do wzruszenia a my sie znamy chyba, moze przypomnę że Sonor mam na drugie może mnie ktoś pamięta
Martva - 20 Marca 2008, 22:31
To nie biję
Malkav - 20 Marca 2008, 22:33
| Martva napisał/a |
To nie biję |
ale 87' osiemnastego wieku gwoli ścisłości
Fidel-F2 - 20 Marca 2008, 22:43
Sonor..., nic mi to nie mówi, może przybliz sie odrobinę.
Malkav - 20 Marca 2008, 22:53
No moze sie myle ale moze Pan Sonor Piwowładson coś podpowie z Plemion
Martva - 20 Marca 2008, 22:54
| Malkav napisał/a | | ale 87' osiemnastego wieku |
Nieważne, jeśli nie 84 XX wieku, to wszystko w porządku
Hubert - 21 Marca 2008, 10:54
Skoro nie Martva, to ja! <nadbiega, jego oczy błyszczą z uciechy)
Przywitaj się Malkav, z wielką łańcuchową piłą, wierną towarzyszką życia - Panią Sosnowską.
Fidel, więc obliczyłeś już, ile dokładnie potrzeba walnięć pałą, żeby człowiek przetransformował się w kotlet? Może powinieneś to opatentować, zbijesz majątek!
Malkav - 21 Marca 2008, 13:04
Sosnechristo, na kotlet to mniej razy bo jak za dużo to tylko mielone
rysiull - 21 Marca 2008, 14:26
witaj Malkav, ja zazwyczaj nie biję ale że święta idą a psy głodne to trzeba zarżnąć przysłowiowego świniaka
Malkav - 21 Marca 2008, 20:27
Dobra, myśle że dwa dni Bicia zapamiętam długo, teraz zapraszam wszystkich moich oprawców pod Zdechłego Smoka na piwko!!
Fidel-F2 - 21 Marca 2008, 22:56
| Malkav napisał/a | | No moze sie myle ale moze Pan Sonor Piwowładson coś podpowie z Plemion | teraz owszem, witaj
bebobabibuby - 31 Marca 2008, 21:57
Hej, mam na imię Robert i lubie fantastyke (-hej, Robert)
Kończe studia - stosunkie międzynarodowe:wschodznawstwo na poznańskim UAM.
Moją pasją jest literatura, szukam dzieł napisanych pięknym językiem (nawet starocie).
Interesuje się polityką, religiami, podróżami, kilkoma gatunkami muzyki (poza trancem i ekstremalnymi szarpiryjodrutami), językiem polskim (amatorskie językoznawstwo) oraz językami obcymi (rosyjski, angielski, łapie podstawy hiszpańskiego i staram się przypomnieć sobie niemiecki z liceum), filmem
Lubie sztuki walki (aikido, judo, tajski boks) i troche trenowałem, gdy będzie czas wróce do tego.
Nie lubie leni, hipokrytów, cwaniaczków i agresorów, oraz gdy ktoś udziela mi odpowiedzi w stylu "tak, bo tak".
Pozdrawiam! :}
Anonymous - 31 Marca 2008, 22:03
Witaj, nie pobiję Cię, bo ja z tych łagodnych stworzeń jestem. Ale inni wkrótce przybędą.
Witchma - 31 Marca 2008, 22:05
zrobiłabym Ci jakąś krzywdę, ale mi się nie chce, więc powiem tylko "baw się dobrze", bo tak
Adashi - 31 Marca 2008, 22:09
bebobabibuby, witam krajana, na przywitanie klepnięcie w plery
hijo - 31 Marca 2008, 22:09
bebobabibuby, na dzień dobry połamiemy cię kołem
bebobabibuby - 31 Marca 2008, 22:17
witam tey, widze wuchte wiary, skierowali mnie tu z forum konkurecji, bo ponoć tu trudniej o bambra i penera.. krajan, dzięki, też tak to odbieram ale na razie sie konspirujmy
nie chce byc złamasem, daże do awansu ze stadium golluma
Agi - 31 Marca 2008, 22:21
Witaj bebobabibuby, Pyrlandia rośnie w siłę
bebobabibuby - 31 Marca 2008, 22:27
Jak Sean Connery wierze, że moja Szkocja jeszcze za mych dni bedzie wolna no chociaż ten status autonomiczny ...łezka
Martva - 1 Kwietnia 2008, 08:00
Cześć
| bebobabibuby napisał/a | | oraz gdy ktoś udziela mi odpowiedzi w stylu tak, bo tak. |
Będzie Ci ze mną ciężko
Iwan - 1 Kwietnia 2008, 08:06
Witaj bebobabibuby, no to tak jak Adashi, klepnę Cię w plery z tym że szpikulcem do lodu baw się dobrze
dareko - 1 Kwietnia 2008, 08:35
| bebobabibuby napisał/a | | Nie lubie leni, hipokrytów, cwaniaczków i agresorów, oraz gdy ktoś udziela mi odpowiedzi w stylu tak, bo tak. |
No to zalatw sobie tabletki na nadcisnienie, u nas tego dostatek.
BTW, wezmiemy pompeczke, podlaczymy do zylki i pompujemy. Powoli, powoli, cisnienie idzie w gore. Lekki wytrzeszcz, opuchlizna, dynka drzy i rosnie. Rosnie... rosnie....rosnie.... BANG!!!!
bebobabibuby, wez sie ogarnij ze scian i bierz za spamowanie. Witaj!
Godzilla - 1 Kwietnia 2008, 08:36
bebobabibuby, ja cię też poklepię. Nawet razem z domem, czy gdzie tam w tej chwili siedzisz.
Witaj i spamuj na zdrowie.
bebobabibuby - 1 Kwietnia 2008, 08:36
Ubodźżeż, ale jak mnie zabijesz to Ci oddam
Wrogowie narodu:
1. Iwan, Radlin
2. Martva, Kraków
A tak poważnie, gdzie tu jest dział "moje ulubione książki", bo na początek to najlepszy temat?
Witam Wszystkich! :]
banshee - 1 Kwietnia 2008, 08:58
bebobabibuby witaj, nie chce mi się bić od rana, więc tak tylko kopniak w zderzak na przywitanie, spamuj dużo i na zdrowie!
bebobabibuby - 1 Kwietnia 2008, 09:00
I licz tu na wyręke.. :]
Co mi pozostaje, poszukam sobie..
Adanedhel - 1 Kwietnia 2008, 09:04
Witaj bebobabibuby, masz bardziej porąbaną ksywkę niż ja, a to już niemałe osiągnięcie. Na powitanie przyjacielskie klepnięcie w plecki, coby wszystkie zbędne zamogłoski odpadły i zostało bbbbbb. Hmmm... Spamuj zdrów.
Martva - 1 Kwietnia 2008, 09:07
| bebobabibuby napisał/a | | A tak poważnie, gdzie tu jest dział moje ulubione książki, bo na początek to najlepszy temat? |
Pogrzeb sobie w dziale 'Piknik na skraju drogi'. Gdzieś coś powinno być.
|
|
|