Planeta małp - Co nas cieszy
merula - 26 Czerwca 2010, 19:33
impreza rodziców po zakończeniu roku szkolnego dziatek. dawno się tak nie wybawiłam. spacer koło trzeciej w nocy też był fajny.
mBiko - 26 Czerwca 2010, 23:06
Właściwie skończyłem już pakowanie.
rybieudka - 27 Czerwca 2010, 14:30
Bardzo udane wesele wczoraj + dobre samopoczucie rano:) do tego fakt, że wczoraj trafiłem oba wyniki (choć same mecze mnie ominęły), no i perspektywa równie ciekawych zmagań piłkarskich dziś:)
Ellaine - 27 Czerwca 2010, 18:09
Cieszy mnie ładna pogoda za oknem. Cieszy mnie fakt, że będę mieć praktyki przez ten tydzień w miłym otoczeniu (druga część obowiązkowych praktyk - tj. trzy tygodnie - dopiero w październiku xD ). I cieszy mnie fakt, że jutro UM jest otwarty do 17stej, czyli bez problemu będę mogła pójść po zaświadczenie o prawie głosowania w wyborach. (Po przejrzeniu rozkładu jazdy PKP stwierdziłam, że w niedzielę w pociągu relacji Przemyśl-Gdynia może być (nie musi, ale jednak) trochę (za) tłoczno, więc pojadę wcześniejszym i zagłosuję już na wyjeździe. :) )
joe_cool - 27 Czerwca 2010, 22:46
Jednak udało mi się zwalczyć wewnętrznego lenia i dojechałam na zamek Impreza na parkingu hotelowym była faaajnaaa
aniol - 28 Czerwca 2010, 08:45
strasznie ciesza mnei miny wszystkich ciotek i babc kiedy moja córka zadaje im wszystkim pytanie, nurtujace ja od kilku dni:
po co chlopaki maja siusiaki?
rewelacja jak sie ciotki i babcie probuja wykrecic od odpowiedzi...
ketyow - 28 Czerwca 2010, 08:52
aniol, jakiż to ja byłem zaskoczony jak zobaczyłem przewijanie kilkumiesięcznej siostry ciotecznej (sam miałem ze 3 lata) i w szoku pytam mamy "a gdzie ona ma siusiaka? " Niewiele raczej pamiętam sprzed piątego roku życia, ale tą sytuację doskonale - wszak wywarło to na mnie niemałą traumę, biedne dziewczyny siusiaków nie mają
Kai - 28 Czerwca 2010, 08:55
aniol napisał/a | po co chlopaki maja siusiaki? | Przecież to proste, żeby nie zdejmować spodni do siusiania
Martva - 28 Czerwca 2010, 19:33
Stać mnie na Avangardę. Nawet po zakupieniu biletu miesięcznego
Tylko powinnam chyba fundusz spakować do koperty, a kopertę zamknąć na klucz, co by nie wydać.
Ozzborn - 28 Czerwca 2010, 19:42
Spakuj spakuj, to nie będę musiał do Krk jechać żeby ci książkę oddać
Martva - 28 Czerwca 2010, 19:54
Jakie toto sprytne. To po co w takim razie przyjedziesz?
Ozzborn - 28 Czerwca 2010, 19:56
No chyba będziesz musiała wymyślić coś ciekawego
Ellaine - 28 Czerwca 2010, 21:07
Mam taką fajną kartkę z UM, że mogłabym głosować nawet i na Madagaskarze, gdyby tam był jakiś lokalik wyborczy :))
Godzilla - 29 Czerwca 2010, 11:57
Zjazd plemienny w Katowickiem w ostatni weekend. Nie, nie w kopalni, nad jeziorkiem. Gra tu jeszcze ktoś w Plemiona? To była impreza!
Kai - 29 Czerwca 2010, 12:24
Mam ochotę ukręcić nosa światu i to jest nastrój, który mi odpowiada.
Ozzborn - 29 Czerwca 2010, 14:32
Chyba jednak mnie nie wywalą - prawdopodobnie będę musiał zapitalać trochę z aparatem na imprezy - ale zawsze te parę złotych więcej
edit: w sensie, że więcej niż wcale, bo zapitalanie nie oznacza większej pensji tylko utrzymanie posady ;]
dalambert - 29 Czerwca 2010, 14:42
Ozzborn napisał/a | w sensie, że więcej niż wcale, bo zapitalanie nie oznacza większej pensji tylko utrzymanie posady ;] |
Niech żyje wolny rynek
Ozzborn - 29 Czerwca 2010, 14:49
baaardzo śmieszne
ketyow - 30 Czerwca 2010, 13:44
Cieszy mnie week (a faktycznie, poniedziałek-środa to już nie week ) pod namiotem. A z mniej cieszących rzeczy to jak dwie laski naraz mają okres i huśtawki nastrojów, nawet alkohol nie był w stanie załagodzić wybuchów niekontrolowanych zachowań
ketyow - 30 Czerwca 2010, 18:33
Może do pełnej satysfakcji brakuje jeszcze wiele, ale różnica w graniu po przesiadce na stery od Della 1555 jest po prostu przeogromna. Laptopowe głośniki to nadal dno, ale przyjemnie wreszcie posłuchać muzyki na zewnętrznych.
Swoją drogą obrzydliwe ze strony Della jest to, że mój model 1537 ma stery tylko pod Vistę, ale już 1555 ma i pod XP i pod siódemkę. Trafiłem na model eksperymentalny o którym firma zapomniała?
Memento - 30 Czerwca 2010, 18:34
Może i matura to bzdura, ale cieszę się że zdałem.
Kai - 30 Czerwca 2010, 20:19
Memento, gratki, moje Młode za dwa lata... echh.
Ziuta - 30 Czerwca 2010, 22:25
Ja cztery temu. Też były mistrzostwa. Gratulacje maturzystom.
cieszy mnie, że skończyłem pisać projekt. Gdyby nie trzyosobowa grupa, śmiałbym nazwać projekt solidnym kawałkiem magisterki.
Najśmieszniejsze jest to, że zarąbiście trudna praca dała oczywiste wyniki. Takie, których udzielić można strzelając. Studia...
joe_cool - 30 Czerwca 2010, 22:36
Memento, gratulacje!
rybieudka - 1 Lipca 2010, 00:47
Ja osiem lat temu... Też był mundial:) Anyway, GRATULACJE
ketyow - 1 Lipca 2010, 10:29
Ja miałem na EURO
Ozzborn - 2 Lipca 2010, 03:15
Świeżo rozpoczęty intensywny kurs portugalskiego - w tym fakt że grupa jest mała jak na standardy UW, lektor jest sympatyczny i chyba dosyć ogarnięty, i to że sobotnie zajęcia będą jednak nie od 16.30 do 20.30 tylko od 9.45 do 13.45
czamataja - 2 Lipca 2010, 08:56
Memento,
Gratuluję !
Ja się cieszę. Tak.
merula - 2 Lipca 2010, 10:23
pomimo zapowiedzi męczącego weekendu, cieszy mnie, ze dzieci zaczną wyjazdową część wakacji.
Ellaine - 2 Lipca 2010, 23:05
Cieszę się, że zasada do trzech razy sztuka poskutkowała i udało mi się ostatecznie zapakować. Poza tym wielce cieszy mnie fakt, że wyjeżdżam I, że szwagier pożyczył mi na ten czas aparat fotograficzny.
|
|
|