Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.
GAndrel - 25 Lipca 2008, 13:05
Gołdap znowu na ustach polityków. Jako miejsce zsyłki dla prokuratorów. Problem w tym, że w Gołdapi nie ma prokuratury. :/
Rafał - 25 Lipca 2008, 13:07
Może przy okazji jaką wam wybudują?
GAndrel - 25 Lipca 2008, 13:13
Myślisz? Razem z sądem rejonowym?
NURS - 25 Lipca 2008, 13:52
Jest prokuratura wojskowa.
GAndrel - 25 Lipca 2008, 14:12
Też nie ma.
NURS - 25 Lipca 2008, 14:23
No to sobie założą, w czym problem
dalambert - 27 Lipca 2008, 16:22
Drogi NURS, narazie mam fazę łagodnego nastawienia do świata i ludzi wiec nie bardzo mi sie chce w burdy i polemiki wdawać, a poza tym uwazam, że ostatnio
PiS znakomicie broni się sam, w czym mu walnie pomaga PO ze Stefkiem Burczymuchą na czele, ze o wytwórcy palikotówki nie wspomnę, aż miło posłuchać kolejnych enuncjacji tych dwu tuzów kultury i wdzięku / o mądrości nie wspominam bo nie ma o czym/
Easy - 27 Lipca 2008, 16:45
dalambert napisał/a | PiS znakomicie broni się sam |
Niby jak? Niby czym?
NURS - 27 Lipca 2008, 16:46
A ja tam swoje wiem, jak ci się podoba mezalians Lechutka z LSD?
Najpierw im córkę jedyna oddał, apnisko, teraz sam pupcie nadstawia.
dalambert - 27 Lipca 2008, 18:35
Easy, ulubione przez Po sądy nastrojowe cóś ostatnio jaby już tak POpicerów nie kochaja
NURS, a Co Cię obchodzi pochodnio tolerancji prywatne życie czyjejs córki
A już zagłądania w cudze pupcie to powinieneś się poprostu wstydzić - zazdrość jakaś czy co
Kruk Siwy - 27 Lipca 2008, 18:41
dalambert, mizianie się Pisiaków z LSD masz za w porzo? Swoją drogą Nurs może jest amatorem - proktologiem...
dalambert - 27 Lipca 2008, 18:56
Kruk Siwy, *beep* sie POwiaków z Lewusimi masz za wporzo, a rozpaczliwy pisk Czareczka Bułeckiego o przepiciu veta przez pana Napieralskiego za okrzyki Katona - sesse tuskuś praesidentam esse
Adanedhel - 27 Lipca 2008, 19:02
dalambert napisał/a | Easy, ulubione przez Po sądy nastrojowe cóś ostatnio jaby już tak POpicerów nie kochaja |
Jeden sąd nastrojowy. W pozostałych, jak pamiętam, PO nadal pałęta się gdzieś koło 50%.
PO nie jest wybitne. Ale PiS tego nie wykorzystuje i nie wykorzysta. Kaczory i sp. są za głupi, sami zrażają ludzi do siebie żałosnymi zagrywkami na poziomie Samo-brony. Dopóki PO czegoś konkursowo nie spieprzy PiS będzie nieźle dawało sobie radę - z utrzymywaniem wysokich notowań Tuska.
Easy - 27 Lipca 2008, 19:08
dalambert napisał/a | Easy, ulubione przez Po sądy nastrojowe cóś ostatnio jaby już tak POpicerów nie kochaja |
To PO spada, a PiSowi co?
Ale nie odpowiedziałeś: w jaki cudowny sposób PiS się broni? Jakież to szlachetne uczynki za nimi stoją w tej kadencji?
A układ z komuszkami żadnej partii chwały nie przyniesie, bo to zwykły handel, a nie merytoryczna dyskusja nad ustawą medialną.
Cytat | PO nie jest wybitne. Ale PiS tego nie wykorzystuje i nie wykorzysta. Kaczory i sp. są za głupi, sami zrażają ludzi do siebie żałosnymi zagrywkami na poziomie Samobrony. Dopóki PO czegoś konkursowo nie spieprzy PiS będzie nieźle dawało sobie radę - z utrzymywaniem wysokich notowań Tuska. |
PO jeszcze może z milion lat rządzić. PiS do władzy wróci jedynie wtedy, gdy zniechęceni ludzie po prostu następne wybory zignorują.
W ogóle słabo jest. No nie masz panie na kogo głosu oddać. Jeśli w którejś z dwóch głównych partii nie nastąpi rozłam, to przyjdzie nam niestety wybierać znowu między dżumą a cholerą (bo czerwonych i ludowców koniec końców wymiecie ze sceny politycznej).
dalambert - 27 Lipca 2008, 19:35
Easy napisał/a | No nie masz panie na kogo głosu oddać |
Zawsze jeszcze można głosowac na gorączkę plamistą Gór Skalistych jak propagują ulotki do antybiotyków doczepiane
NURS - 27 Lipca 2008, 19:45
Na wszystkich, byle nia na PiS. Się chyba jaką cholerą zarazili od Samoobrony, tak wrzeszczą
Ale dobrzejest, jak amwia el dalamberto, sondaże pokazują, że ludziska ze strachu przed rydzykownymi rzadami PiSu będa głosować na PO albo co to tam wyrośnie. No i dalambecie, nie odpowiedziałeś, pupy się wolałeś czepić żeby tylko nie przyznać, że się ciumkacie z LSD!
A to znaczy, że pipcyliśta o tym, że z komuchami wam nie po drodze.
dalambert - 27 Lipca 2008, 20:01
NURS, co znaczy popres lista , że z komuchami im nie podrodze - lewusy robią za partie obrotową w sejmie jak kiedyś PSL i matematyki nie zmienisz , a głosuj sobie na gorączkę plamistą .
Wrzask p. C.Ch wyraźnie świadczy, że numer przekupienia lewusow PO nie wyszedł, to za Katona robi i o flaszkach wina pierniczy, posłuchaj sobie Stefcia Burczymuchy - taki wściekły to był ostatnio gdy pewnego pana wyzywał od "gowniarzy z gdańska" za czasów kiedy pod panem Chrzanowskim w ZCHN slużył, a na sali w czasie posiedzenia sławetnego to najgłośniej powarkiwał wlaśnie ów cud demokracji stosowanej.
Zas co do meritum wniosku to nawet GW pisze co to pic na laptop i naciaganie prawa
NURS - 27 Lipca 2008, 20:19
Nie ściemniaj, to PiS stwierdził, że komuchy są fuj i ich nigdy nie dotknie - kłamali, kłamali i to jest dopiero afera, że teraz Putra putrzy o potrzebie istnienia partii lewicowej, choć jakiś czas temu twoerdził, ze powino się ją spalić i zakopać
Gdzieś mam stefka, inna sprawa, ze ta afera sopocka jakas taka deta z lekka, jak i ten laptop i inne sprawki, które tylko służą dla hucpy i opluwania - BTW dotknąłeś wybiórczej? nie pójdziesz do nieba za to! .
ale jak panowie z wyrokami za kłamstwa zaczynają wystepować jako orędownicy prawdy, to wybacz... w pisie nie ma jednego nie umoczonego?
Fidel-F2 - 27 Lipca 2008, 20:22
bedzie deszcz siarkowy?
dalambert - 27 Lipca 2008, 22:04
NURS, a komu to w PiS sąd przydzielil wyrok za kłamstwa? rozumiem Twoją nienawiść / cóż stadium chorobowe, ale nie martw się da sie z tym żyć/.
A prównanie picu laptopowego z sopockimi szwindlami, cóz będzie deszcz siarkowy padal aTy powiesz , że to lody z nieba lecą.
NURS napisał/a | Gdzieś mam stefka, | no nieładnie toż to vicemarszalek Sejmu RP z ramienia PO za swe wiekopomne wypowiedzi tam umieszczony, by naród widział tego Meża Stanu jak błyszczy i bon motami sypie, jedynie słuszną linię wspierajac.
Na tym kończę faktycznie, że beze mnie to nudno Wam w tym wątku. Cóz taka POagitka się tu zrobila, jeno z szafy co i raz jakiś trup wyskoczy i głupio się robi.
DO nastepnego razu hej
Kostucha Drang - 27 Lipca 2008, 23:11
NURS napisał/a | Nie ściemniaj, to PiS stwierdził, że komuchy są fuj i ich nigdy nie dotknie |
Jak to ? Przecież w samym PiS-e pełno komuchów ze sku..synem Kryże na czele.
NURS - 27 Lipca 2008, 23:14
dalambert napisał/a | NURS, a komu to w PiS sąd przydzielil wyrok za kłamstwa? rozumiem Twoją nienawiść / cóż stadium chorobowe, ale nie martw się da sie z tym żyć/.
: |
Kurski, Kurski, Kurski Łuk!
Za dziadka, za bilbordy,
za kłamliwe darcie mordy.
I wiesz, z tym naprawdę da się żyć,
Fidel-F2 - 27 Lipca 2008, 23:24
wyluzujcie chlopaki, bo to przedszkolne 'a nie, bo ty jesteś gupi', zaczyna przypominać
Kruk Siwy - 28 Lipca 2008, 00:14
Fidel-F2, jesteś gupi.
Toć nie widzisz, że NURS i dalambert są totalnie wyluzowani? Zupełnie jak kaczki... tfu.
Chodziło mi o drób.
NURS - 28 Lipca 2008, 00:25
Musimy uświadamiać reszcie ludzkości
gdzie jest luz, a gdzie leżą z niego kości
dalambert - 28 Lipca 2008, 09:26
kto tutaj pyskuje
ten sie lepiej czuje
dyskusje o polityce
zaróżowiają nam lice
Fidel-F2 - 28 Lipca 2008, 09:38
NURS napisał/a | gdzie jest luz, a gdzie leżą z niego kości | to jest przednie
o polityce nie wiem w zasadzie nic (z kaczkami było troche inaczej bo te pchały się drzwiami i oknami, niemal codzień, z czymś fajnym), w zasadzie moja wiedza kończy się na informacjach z tego forum ale i tak wszystkich nie ogarniam
prosto, uważam, ze to same szmaty, pieniacze, durnie i złodzieje i analizowanie ich postępowania mija sie z celem
a że nie wszystko ogarniam to zapytam? czemu lewica jest be skoro 'komuchów' można znaleźć w każdej partii a za dziesięć lat nie bedzie ich w żadnej?
Kruku, a ty jesteś gupi
Kruk Siwy - 28 Lipca 2008, 09:50
Fidel-F2, gupota gupotą a działania tych Fidel-F2 napisał/a | same szmaty, pieniacze, durnie i złodzieje | niestety wpływa na nasze życie.
No i w zasadzie masz rację Fidel-F2, jestem gupi. Tyle, ż ja o tym wiem. Hehe.
Fidel-F2 - 28 Lipca 2008, 09:56
no wplywa, ale co za róznica czy umrzesz od topora czy od cepa?
Zerowiec - 28 Lipca 2008, 10:05
Cytat | przyjdzie nam niestety wybierać znowu między dżumą a cholerą |
Jeśli już to raczej przedszkolem a kabaretem. Dżuma i cholera są w stanie wytrwać pięć minut bez kompromitowania się.
|
|
|