To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.

GAndrel - 25 Lipca 2008, 13:05

Gołdap znowu na ustach polityków. Jako miejsce zsyłki dla prokuratorów. Problem w tym, że w Gołdapi nie ma prokuratury. :/
Rafał - 25 Lipca 2008, 13:07

Może przy okazji jaką wam wybudują? :wink:
GAndrel - 25 Lipca 2008, 13:13

Myślisz? Razem z sądem rejonowym?
NURS - 25 Lipca 2008, 13:52

Jest prokuratura wojskowa.
GAndrel - 25 Lipca 2008, 14:12

Też nie ma.
NURS - 25 Lipca 2008, 14:23

No to sobie założą, w czym problem :-)
dalambert - 27 Lipca 2008, 16:22

Drogi NURS, narazie mam fazę łagodnego nastawienia do świata i ludzi wiec nie bardzo mi sie chce w burdy i polemiki wdawać, a poza tym uwazam, że ostatnio
PiS znakomicie broni się sam, w czym mu walnie pomaga PO ze Stefkiem Burczymuchą na czele, ze o wytwórcy palikotówki nie wspomnę, aż miło posłuchać kolejnych enuncjacji tych dwu tuzów kultury i wdzięku / o mądrości nie wspominam bo nie ma o czym/ ;P:

Easy - 27 Lipca 2008, 16:45

dalambert napisał/a
PiS znakomicie broni się sam

Niby jak? Niby czym?

NURS - 27 Lipca 2008, 16:46

A ja tam swoje wiem, jak ci się podoba mezalians Lechutka z LSD? :-)
Najpierw im córkę jedyna oddał, apnisko, teraz sam pupcie nadstawia.

dalambert - 27 Lipca 2008, 18:35

Easy, ulubione przez Po sądy nastrojowe cóś ostatnio jaby już tak POpicerów nie kochaja :mrgreen:
NURS, a Co Cię obchodzi pochodnio tolerancji prywatne życie czyjejs córki :twisted:
A już zagłądania w cudze pupcie to powinieneś się poprostu wstydzić - zazdrość jakaś czy co :?:

Kruk Siwy - 27 Lipca 2008, 18:41

dalambert, mizianie się Pisiaków z LSD masz za w porzo? Swoją drogą Nurs może jest amatorem - proktologiem...
dalambert - 27 Lipca 2008, 18:56

Kruk Siwy, *beep* sie POwiaków z Lewusimi masz za wporzo, a rozpaczliwy pisk Czareczka Bułeckiego o przepiciu veta przez pana Napieralskiego za okrzyki Katona - sesse tuskuś praesidentam esse :twisted:
Adanedhel - 27 Lipca 2008, 19:02

dalambert napisał/a
Easy, ulubione przez Po sądy nastrojowe cóś ostatnio jaby już tak POpicerów nie kochaja

Jeden sąd nastrojowy. W pozostałych, jak pamiętam, PO nadal pałęta się gdzieś koło 50%.
PO nie jest wybitne. Ale PiS tego nie wykorzystuje i nie wykorzysta. Kaczory i sp. są za głupi, sami zrażają ludzi do siebie żałosnymi zagrywkami na poziomie Samo-brony. Dopóki PO czegoś konkursowo nie spieprzy PiS będzie nieźle dawało sobie radę - z utrzymywaniem wysokich notowań Tuska.

Easy - 27 Lipca 2008, 19:08

dalambert napisał/a
Easy, ulubione przez Po sądy nastrojowe cóś ostatnio jaby już tak POpicerów nie kochaja :mrgreen:

To PO spada, a PiSowi co?

Ale nie odpowiedziałeś: w jaki cudowny sposób PiS się broni? Jakież to szlachetne uczynki za nimi stoją w tej kadencji?

A układ z komuszkami żadnej partii chwały nie przyniesie, bo to zwykły handel, a nie merytoryczna dyskusja nad ustawą medialną.

Cytat
PO nie jest wybitne. Ale PiS tego nie wykorzystuje i nie wykorzysta. Kaczory i sp. są za głupi, sami zrażają ludzi do siebie żałosnymi zagrywkami na poziomie Samobrony. Dopóki PO czegoś konkursowo nie spieprzy PiS będzie nieźle dawało sobie radę - z utrzymywaniem wysokich notowań Tuska.

PO jeszcze może z milion lat rządzić. PiS do władzy wróci jedynie wtedy, gdy zniechęceni ludzie po prostu następne wybory zignorują.

W ogóle słabo jest. No nie masz panie na kogo głosu oddać. Jeśli w którejś z dwóch głównych partii nie nastąpi rozłam, to przyjdzie nam niestety wybierać znowu między dżumą a cholerą (bo czerwonych i ludowców koniec końców wymiecie ze sceny politycznej).

dalambert - 27 Lipca 2008, 19:35

Easy napisał/a
No nie masz panie na kogo głosu oddać

Zawsze jeszcze można głosowac na gorączkę plamistą Gór Skalistych jak propagują ulotki do antybiotyków doczepiane ;P:

NURS - 27 Lipca 2008, 19:45

Na wszystkich, byle nia na PiS. Się chyba jaką cholerą zarazili od Samoobrony, tak wrzeszczą :-)
Ale dobrzejest, jak amwia el dalamberto, sondaże pokazują, że ludziska ze strachu przed rydzykownymi rzadami PiSu będa głosować na PO albo co to tam wyrośnie. No i dalambecie, nie odpowiedziałeś, pupy się wolałeś czepić żeby tylko nie przyznać, że się ciumkacie z LSD!
A to znaczy, że pipcyliśta o tym, że z komuchami wam nie po drodze.

dalambert - 27 Lipca 2008, 20:01

NURS, co znaczy popres lista , że z komuchami im nie podrodze - lewusy robią za partie obrotową w sejmie jak kiedyś PSL i matematyki nie zmienisz , a głosuj sobie na gorączkę plamistą .
Wrzask p. C.Ch wyraźnie świadczy, że numer przekupienia lewusow PO nie wyszedł, to za Katona robi i o flaszkach wina pierniczy, posłuchaj sobie Stefcia Burczymuchy - taki wściekły to był ostatnio gdy pewnego pana wyzywał od "gowniarzy z gdańska" za czasów kiedy pod panem Chrzanowskim w ZCHN slużył, a na sali w czasie posiedzenia sławetnego to najgłośniej powarkiwał wlaśnie ów cud demokracji stosowanej. ;P:
Zas co do meritum wniosku to nawet GW pisze co to pic na laptop i naciaganie prawa :mrgreen:

NURS - 27 Lipca 2008, 20:19

Nie ściemniaj, to PiS stwierdził, że komuchy są fuj i ich nigdy nie dotknie - kłamali, kłamali i to jest dopiero afera, że teraz Putra putrzy o potrzebie istnienia partii lewicowej, choć jakiś czas temu twoerdził, ze powino się ją spalić i zakopać :-)
Gdzieś mam stefka, inna sprawa, ze ta afera sopocka jakas taka deta z lekka, jak i ten laptop i inne sprawki, które tylko służą dla hucpy i opluwania - BTW dotknąłeś wybiórczej? :shock: nie pójdziesz do nieba za to! :twisted: .

ale jak panowie z wyrokami za kłamstwa zaczynają wystepować jako orędownicy prawdy, to wybacz... w pisie nie ma jednego nie umoczonego?

Fidel-F2 - 27 Lipca 2008, 20:22

bedzie deszcz siarkowy?
dalambert - 27 Lipca 2008, 22:04

NURS, a komu to w PiS sąd przydzielil wyrok za kłamstwa? rozumiem Twoją nienawiść / cóż stadium chorobowe, ale nie martw się da sie z tym żyć/.
A prównanie picu laptopowego z sopockimi szwindlami, cóz będzie deszcz siarkowy padal aTy powiesz , że to lody z nieba lecą.
NURS napisał/a
Gdzieś mam stefka,
no nieładnie toż to vicemarszalek Sejmu RP z ramienia PO za swe wiekopomne wypowiedzi tam umieszczony, by naród widział tego Meża Stanu jak błyszczy i bon motami sypie, jedynie słuszną linię wspierajac. :D
Na tym kończę faktycznie, że beze mnie to nudno Wam w tym wątku. Cóz taka POagitka się tu zrobila, jeno z szafy co i raz jakiś trup wyskoczy i głupio się robi.
DO nastepnego razu hej :wink:

Kostucha Drang - 27 Lipca 2008, 23:11

NURS napisał/a
Nie ściemniaj, to PiS stwierdził, że komuchy są fuj i ich nigdy nie dotknie

Jak to ? Przecież w samym PiS-e pełno komuchów ze sku..synem Kryże na czele.

NURS - 27 Lipca 2008, 23:14

dalambert napisał/a
NURS, a komu to w PiS sąd przydzielil wyrok za kłamstwa? rozumiem Twoją nienawiść / cóż stadium chorobowe, ale nie martw się da sie z tym żyć/.
:

Kurski, Kurski, Kurski Łuk!
Za dziadka, za bilbordy,
za kłamliwe darcie mordy.

I wiesz, z tym naprawdę da się żyć, :twisted:

Fidel-F2 - 27 Lipca 2008, 23:24

wyluzujcie chlopaki, bo to przedszkolne 'a nie, bo ty jesteś gupi', zaczyna przypominać
Kruk Siwy - 28 Lipca 2008, 00:14

Fidel-F2, jesteś gupi.
Toć nie widzisz, że NURS i dalambert są totalnie wyluzowani? Zupełnie jak kaczki... tfu.
Chodziło mi o drób.

NURS - 28 Lipca 2008, 00:25

Musimy uświadamiać reszcie ludzkości
gdzie jest luz, a gdzie leżą z niego kości :-)

dalambert - 28 Lipca 2008, 09:26

kto tutaj pyskuje
ten sie lepiej czuje
dyskusje o polityce
zaróżowiają nam lice :)

Fidel-F2 - 28 Lipca 2008, 09:38

NURS napisał/a
gdzie jest luz, a gdzie leżą z niego kości
to jest przednie

o polityce nie wiem w zasadzie nic (z kaczkami było troche inaczej bo te pchały się drzwiami i oknami, niemal codzień, z czymś fajnym), w zasadzie moja wiedza kończy się na informacjach z tego forum ale i tak wszystkich nie ogarniam
prosto, uważam, ze to same szmaty, pieniacze, durnie i złodzieje i analizowanie ich postępowania mija sie z celem

a że nie wszystko ogarniam to zapytam? czemu lewica jest be skoro 'komuchów' można znaleźć w każdej partii a za dziesięć lat nie bedzie ich w żadnej?

Kruku, a ty jesteś gupi

Kruk Siwy - 28 Lipca 2008, 09:50

Fidel-F2, gupota gupotą a działania tych
Fidel-F2 napisał/a
same szmaty, pieniacze, durnie i złodzieje
niestety wpływa na nasze życie.

No i w zasadzie masz rację Fidel-F2, jestem gupi. Tyle, ż ja o tym wiem. Hehe.

Fidel-F2 - 28 Lipca 2008, 09:56

no wplywa, ale co za róznica czy umrzesz od topora czy od cepa?
Zerowiec - 28 Lipca 2008, 10:05

Cytat
przyjdzie nam niestety wybierać znowu między dżumą a cholerą

Jeśli już to raczej przedszkolem a kabaretem. Dżuma i cholera są w stanie wytrwać pięć minut bez kompromitowania się.

Partner forum