To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Dzień dobry, cześć i czołem...

Adanedhel - 14 Listopada 2006, 16:41

Dobra gorimie. Skoro tak to do jutra. Teraz też na chwilę tylko wpadłem i zaraz kończę.
Anonymous - 14 Listopada 2006, 16:42

:evil:
dobry wieczór
A co w nim dobrego? :evil:

gorim1 - 14 Listopada 2006, 16:43

to uciekaj i nie marudź pewnie wykład jakiś czeka co ?
siemka krisu

Adanedhel - 14 Listopada 2006, 16:44

Nie, do domu spadam dzisiaj. Głodny i zmęczony jestem. A jak Polak głodny jest to i bardzo zły :evil: :evil: :evil:
gorim1 - 14 Listopada 2006, 16:47

to już uciekaj bo zaraz zaczniesz się na mnie wyżywać
a ja muszę się doprowadzić do stanu używalnosći

Nattfiarill - 14 Listopada 2006, 18:00

Dobry. Chyba jestem jedna z niewielu osób, którym się podobał :wink:
Dunadan - 14 Listopada 2006, 18:06

Na to wychodzi... ale mnie też się podobał - dziś odwiedziłem największą fabrykę harvesterów i forwarderów w Europie i siedziałem w największym harvesterze Johna Deer'a :D fajnie było, prawie jak mech z japońskiej anime.
Ziuta - 14 Listopada 2006, 19:05

Czołem ludzie.
gorat - 14 Listopada 2006, 19:32

Dun, gdzie Cię posadzili? Farma mecharolników to była?
Dunadan - 14 Listopada 2006, 19:42

Tak jakby, niestety Maszyn Kroczących nie mieli ( są w innym mieście ) chyba że mi nie chcieli pokazać :roll:
A posadzili mnie tu: http://www.deere.com/en_U...0d_general.html

Maszyna kosztowała 400 000euro :twisted:

Pako - 14 Listopada 2006, 19:57

Cześć ludkowie.
Dopiero teraz dorwałem się do kompa, za godzinę kolejna kartkówka, za tydzień koło z fizyki. Innymi słowy życie usilnie stara sie popsuć mi ogólnie nie najgorszy nastrój. :)

Dunadan - 14 Listopada 2006, 20:00

eee... Pako... teraz jest 20... a ty masz ciągle kartkówki?! :shock: czy twoją uczelnię kiedyś zamykają? :D
gorat - 14 Listopada 2006, 20:05

Kosztowała? :shock:
Pako, nie wnerrrwiaj nas...

Ixolite - 14 Listopada 2006, 20:12

Pako? Według jakiego czasu ty funkcjonujesz? :shock:
elam - 14 Listopada 2006, 20:32

dobry wieczor.
jutro mam ciekawy dzien; 3 spotkania w sprawie pracy, szkolenie i fryzjer :shock: i to wszystko w ciagu 6 godzin... :shock: :roll:

Pako - 14 Listopada 2006, 20:39

Ja wg normalnego.. kartkówki na necie piszemy, bo tak E^$%&%*%$@%#&$%&$# wykłądowca se ustalił. Szlag mnie od tego trafia, ale co zrobię, nie napiszę, dostane zero :/ a tak chociaż 1 zgarnę pkt.
gorat - 14 Listopada 2006, 20:54

To za uczestnictwo przyznają punkty :shock:
Pako - 14 Listopada 2006, 21:02

nmie.. jak napiszę cokolwiek dobhrze, to może pkt dostanę. Jak nie napiszę, to tak jakby mnei nei było ;)
hijo - 14 Listopada 2006, 21:15

wieczór.... (nie wiem czy dobry czy zły ech taki nijaki)

Dun za jedwabiste urządzonko, a dali ci tym się pobawić czy tylko sobie w tym siedziałes? Fajne na Gollumy hehehe :mrgreen:

Dunadan - 14 Listopada 2006, 21:20

Nie no... :roll: tylko siedziałem :| nawet nie wiesz jak chciałbym się przejechać takim... w sumie nie wiem czemu nie dali :D normalnie jak harvester jest już użytkowany to nie ma czasu na takie zabawy jak dawanie studentom się pobawić ( harvester pracuje prawie 24h/dobę ). Ale to była fabryka, maszyna i tak stała i miałą jeszcze trochę postać więc :roll: no, ale może kiedy indziej? tyle że kokpit to prawie jak w odrzutowcu tam jest :shock: nawet nie wiedziałbym gdzie nacisnąć ( poza pedałem gazu i hamulcem )
PS - szkoelenie na 'kierowcę' tej maszyny trwa kilka lat... ale za to płacą bajońsko dużo ;)

hijo - 14 Listopada 2006, 21:38

No nie ma co fajna fucha jeździć takim czymś

tak się przyjrzałem tym potworkom, mają jedną wadę:
Cytat
The harvester comes fully equipped with a John Deere processing head combined with a powerful PC/Windows® based measuring and control system.
:mrgreen:
Pako - 14 Listopada 2006, 21:40

Nieźle.. znowu 1pkt. To już chyba tradycja, że 1 pkt zgarniam.
DO tego skype zaczął się krzaczyć, wypluwać mnie bez powodu... a może to kumpla wypluwał, nie wiem nawet. Jest cool... :/

Dunadan - 14 Listopada 2006, 21:44

Pako?... o czym ty móisz? przejmujesz się jakimiś *beep* PUNKTAMI? tylko pomyśl jak to brzmi... olej to. Staraj się jak możesz i to wystarczy, nie ma sensu za dużo myśleć na PUNKTAMI...
A po co ci Skype? masz nas :mrgreen:

hijo - 14 Listopada 2006, 21:47

Pako, ziarnko do ziarnka - będzie dobrze (Przypominają mi się moje wyczyny z matmy i statystyki ech)
Pako - 14 Listopada 2006, 21:48

Skype, żęby ładnie mi inni mogli odp podawać ;) a każdy pkt to jedno zadanie do przeliczenia mniej na koniec semestru. Czyli wymiernie całkiem sporo, bo na razie czekia mnie tych zadań około 30 ;)
No i po prostu nienawidzę niewiedzieć czegoś, co wiedzieć powinienem.

Edit:
Hijo, kończyułeś polibudę, co nie? Byłeś od początku mądry z tego wszystkeigo, czy głupi jak (bez obrazy) ja, a jakoś się wybroniłeś? :twisted:

hijo - 14 Listopada 2006, 22:02

Pako, w życiu bym polibudy nie skończył, miałem problemy zacząć (wstępny ponoć zdałem ale nie jest to pewne) :mrgreen:
Na akademii ekonomicznej mnie męczyli (z matmy szwagier Balcerowicza, a ze statystyki legendarny na śląsku krwawy Leon - zaczął wykłądać jak miał 23 lata, czyli jakieś 53 lata temu i nadal uczy :twisted: ), co zabawne jestem mgr ekonomii i smiac mi się z tego chce, bo skonczylem specjalność Public Relations i dziś jush nie interesują mnie dziwne wzorki, koniunktury i inne księgowościowe cuda dziwy)

Pako - 14 Listopada 2006, 22:20

Ah... mnie tam rodzice słąli, bo idź, bo brat tam jest... bla bla bla.. jak mnie wywalą z poli, idę na uś. jak z uśa idę na ae. Jak z Ae... idę pod most albo do niemiec. :) Jest git, zawsze to możliwości..
hijo - 14 Listopada 2006, 22:27

U mnie było coś jakby na odwrót - ojciec mnie słał na Polibudę, ale całe szczęście tam nie poszedłem.....o dziwo po ae szybko znajduję pracę... bo obecna to już w sumie moja trzecia robota od czasu kiedy zacząłem kończyć studia (no i co zabawwniejsze pracuję w swoim zawodzie hihihi :mrgreen: )
Pako - 14 Listopada 2006, 22:33

Heh... to mam nadzieję, że brat jak skończy też załapie robotę, bo miło by było, gdyby w razie czego groszem mógł wspomóc... chociaz... nie.. nie wspomoże ;)
Po poli też podobno łątwo pracę w zawodzie znaleźć, zawodzie informatyka też. Tylko strasznie ciężko papierki z poli dostać z tytułem inż. :/

hijo - 14 Listopada 2006, 22:40

aaa tam poczekaj jak się rozkręcisz.... :D zdobędziesz papiery z PŚ to tylko kwestia czasu :D

Partner forum