Spodenki - Szorty
konopia - 12 Stycznia 2015, 10:12
Temat: D'hürrga Verügh Akrr'ha!
Objętość: 5000 znaków, prozą, (wlicza się wszystko, nawet tytuł)
Termin: 30 stycznia 2015 do godz. 22.00
Agi - 12 Stycznia 2015, 10:16
konopia, wpisz do "Tematów edycji".
I z łaski swojej, przetłumacz na polski.
konopia - 12 Stycznia 2015, 10:18
Gotowe
Agi - 12 Stycznia 2015, 10:19
To jeszcze przetłumacz temat i możesz zacząć czekać na teksty.
konopia - 12 Stycznia 2015, 10:20
Tłumaczenia nie będzie, sam nie wiem po jakiemu to jest i co to znaczy,
i to jest ten wytrych, który ma otworzyć wyobraźnię
Starscreem - 12 Stycznia 2015, 10:20
Stawiam, że to po klingońsku
konopia - 12 Stycznia 2015, 10:26
Starscreem, super, pierwsza interpretacja Teraz tylko napisz do tego szorta.
Ale lepiej zachowajmy resztę pomysłów dla siebie, by nie "spalić" komuś szorta.
thinspoon - 12 Stycznia 2015, 10:30
Ej, to wyglada bardzo podobnie do smsa, którego napisałem do byłej po pijaku.
konopia - 12 Stycznia 2015, 11:55
Czy mogę prosić o zmianę treści ogłoszenia na górze strony głównej?
thinspoon, by uniknąć takich rzeczy zablokuj ekran telefonu skomplikowanym wzorem, ja ustalając wzór do miziania tak kiedyś przycwaniaczyłem, że na trzeźwo potrzebowałem, 2, 3 próby byodblokować fona. Zaraz potem zmieniłem na coś prostszego.
baranek - 12 Stycznia 2015, 12:05
Siadłem i zacząłem pisać, ale już pierwsze dwa zdania wydały się tak banalne...
Cytat | Br’twuuga mathra eneva. Krav’tha delytha farra nutha. |
...że chyba poczekam na jakiś inny pomysł.
e. Nawiasując, po wpisaniu tematu w gugla, pojawiła mi się propozycja odwiedzenia Ziemi Świętej.
Fidel-F2 - 12 Stycznia 2015, 12:07
Spaliłeś mi pomysł.
baranek - 12 Stycznia 2015, 12:09
Fidel-F2, to dobrze. Zaprawdę powiadam Ci - to nie był dobry pomysł
Agi - 12 Stycznia 2015, 12:12
konopia napisał/a | Czy mogę prosić o zmianę treści ogłoszenia na górze strony głównej?
|
Zmieniłam.
baranek napisał/a | e. Nawiasując, po wpisaniu tematu w gugla, pojawiła mi się propozycja odwiedzenia Ziemi Świętej. |
Mnie odesłało do Latającej holery.
baranek - 12 Stycznia 2015, 12:16
Agi, to pewnie tylko kwestia tego, jak podchodzimy do naszego forum
mesiash - 12 Stycznia 2015, 12:53
Ja to już kiedyś słyszałem chyba coś o uprawianiu miłości ze sprzętem budowlanym.
Starscreem - 12 Stycznia 2015, 14:58
Fidel-F2 napisał/a | Spaliłeś mi pomysł. |
Też mi to przez myśl przemknęło. Chyba dobrze, że baranek jawnie napisał o swej literackiej rozterce, bo mogło być takich żarcików więcej w konkursie
konopia - 12 Stycznia 2015, 15:48
Uprasza się o nie palenie pomysłów na szorty
Być może przez powyższe wpisy straciliśmy już szansę na przeczytanie sorta o tym jak klingom kopulujący z koparkami musiał odbyć pokutną pielgrzymkę do ziemi świętej.
D'hürrga Verügh Akrr'ha! - to może być cokolwiek, zaskoczcie mnie interpretacją, i nie piszcie już tu więcej o swoich pomysłach, zamiast tego szorty piszcie
Czasu jest wyjątkowo dużo, znaków też.
Uwaga promocja: szort który dotrze do mnie jako pierwszy zostanie zamieszczony na pierwszym miejscu w wątku z szortami.
Fidel-F2 - 12 Stycznia 2015, 16:11
Czy palenie biustonoszy jest dozwolone?
Goria - 12 Stycznia 2015, 16:42
Fidel-F2 napisał/a | Czy palenie biustonoszy jest dozwolone? |
Ej, Fidelu, po co ci odpowiedź
baranek - 12 Stycznia 2015, 17:53
Cytat | Chyba dobrze, że baranek jawnie napisał o swej literackiej rozterce, bo mogło być takich żarcików więcej w konkursie |
Potom napisał.
Starscreem - 13 Stycznia 2015, 12:07
baranku, czuję się uratowana przed słabym pomysłem Dziękuję.
Selena - 25 Stycznia 2015, 16:32
Inspirujący ten temat całkiem
Chyba się skuszę.
konopia - 30 Stycznia 2015, 22:41
szorty wstawię w niedzielę do południa,
jeśli ktoś jeszcze chętny to może nadsyłać, nie mogłem być wcześniej i "rozminąłem si"ę z jednym z autorów, tak jak jest nie mogę wstawić, moja wina, muszę poczekać. Jutro wieczorem nie mogę, mam co innego na głowie.
gebilis - 31 Stycznia 2015, 15:01
Jakie godziny obejmuje to popołudnie? 00 bo do południa to juz chyba mineło?...
Goria - 31 Stycznia 2015, 16:39
niedzielnego jeszcze nie minęło.
Też przyszłam poczytać rano czekając aż reszta stanie na nogi po piątku, a tu nie ma.
konopia - 1 Lutego 2015, 10:24
Poproszę o zmianę linku u góry, autorów proszę o przejrzenie tekstów, czy nic nie pomieszałem.
Agi - 16 Lutego 2015, 07:20
LadyBlack napisał/a | Zrobiłam z premedytacją sztuczny tłum i nieuczciwą konkurencję, dlatego prowadzenie następnej edycji przekazuję Czadze. Czaga w Twoje ręce |
Czaga napisał/a | nieeeeee - nie Lady - wysyłając tekst napisałam do konopi że na pewno nie wygram (zapytaj!) Mi wychodzą stusłówka, albo teksty dłuższe, te pośrodku ćwiczę tutaj trochę jak jamajscy bobsleiści wiem, że mi nie wyjdzie, ale poćwiczyć i spróbować nigdy nie zaszkodzi ot tak, dla sportu
Gratulacje |
I tym sposobem przy wzajemnych uprzejmościach, nie ma nowego tematu.
konopia - 16 Lutego 2015, 09:28
Panie się jakoś dogadają,
IMO Czaga powinna dać temat, bo LadyBlack swoje szorty przysłała po terminie, dlatego dokładałem czasu, by w ogóle było jakieś głosowania a nie walkower.
Bo było to tak, termin minął a miałem tylko jednego szorta, Czaga go przysłała, pobiegłem z płaczem do LadyBlack i ona napisała mi od ręki te 4 szorty bym miał co zamieścić, bo wcześniej wyraziła zainteresowanie tematem, że chyba coś napisze, bo temat fajny, ale ciężko u niej z czasem i nie wie jak to będzie...
I znów po raz kolejny się okazało, że wygrać niby fajnie a potem się chodzi i obgryza paznokcie bo czas mija a szortów nie ma, nie wiem czy zawsze tak było, czy może coś się zmieniło...
mesiash - 16 Lutego 2015, 10:31
Były już edycje, gdy dwie osoby wymyślały wspólnie temat. Nie widzę powodu by tym razem miało się nie udać
Goria - 16 Lutego 2015, 11:13
Aaaa, Lady już do mnie pisała w tej sprawie.
|
|
|