To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Najnowszy numer - Okładka numeru 11

Dunadan - 26 Wrzeœśnia 2006, 14:51

Wlasnie NURS, nie krzycz. Bo tu niektorzy juz glosowali i tylko czekaja ze zniecierpliwieniem na koniec wynikow :)
A co do Hijo - ladny art wcale nie musi byc zgodny z rzeczywistoscia - taka jest wizja autora i musisz sie z nia pogodzic tym bardziej ze nie mozesz jej usunac z okladki :D ( mozesz zamazac ale to chyba nie warte? ). Moze te pieski rzeczywiscie maja otwieracz zamiast rzeczonego siusiaka, bo ich tworca - eee... szalony naukowiec bawiacy sie wirusem X, byl bardzo szalony i... ten tego, byl otwieraczofilem. I wstawil otwieracz zamiast siusiaka... nie wazne. wazne ze ladnie jest przedstawiony dynamizm i kolorystyka jest odpowiednio rozlozona i w ogole...
Ale oczywiscie nie kazdemu musi sie spodobac :D

hijo - 26 Wrzeœśnia 2006, 14:52

Lahkoona, to że okładka jest niezgodna z prawem (i sprawiedliwością) to już pisaliśmy :twisted:

Lahkoona,
Cytat
Ja zagłosowałam, no co...

Ja też..

NURS - 26 Wrzeœśnia 2006, 14:53

Hijo, odstrzel sobie albo odgnij dolną część brzucha to też nie będziesz miał siusiaka... to czegoś ma dowodzić? :-)
Łuski powiadasz, ja tam lusek nie widzę, a jak mu z kieszeni naboje powypadały? :-)
co do nóżek i oczek, to ja tam się nie znam na takich psach, może i takie są u nich normy (możesz rozpoznać rasę? ) :-)

Lahkoona - 26 Wrzeœśnia 2006, 14:55

Cytat
Lahkoona, to że okładka jest niezgodna z prawem (i sprawiedliwością) to już pisaliśmy :twisted:

W moim przypadku to się nazywa "refleks szachisty" :D

hijo - 26 Wrzeœśnia 2006, 15:00

Z tym odstrzeliwaniem to może się wstrzymam, szukałem w FCI i poza w katalogach ras, ale to chyba jakieś nie zrzeszone terytoria i nie ma opisów tej rasy :) Co do amunicji, albo łusek, nie pomysłałem o tym, że mogły mu wypaść, punkt dla ciebie NURSIE
No cóż okładka mi się nie podoba, napisałem tylko dlaczego. Ale to tylko moja subiektywna opinia :) i liczę na to, że mnie za nią nikt nie zje

NURS - 26 Wrzeœśnia 2006, 15:05

Na to mozesz spokojnie liczyć, pieskami a tylko one moglyby cię zjeść, zajął się już ten pan :-)
hijo - 26 Wrzeœśnia 2006, 15:05

Lahkoona,
Cytat
W moim przypadku to się nazywa refleks szachisty :D

jeśli jesteś wobec siebie samokrytyczna, to niesłusznie, po prostu, rzetelnie przygotowywałaś się do odpowiedzi :wink:

Edit

NURS

Cytat
pieskami a tylko one moglyby cię zjeść, zajął się już ten pan :-)

na pewno? bo trafił jednego drugi nadal wygląda groźnie; mimo, że zgubił żołądek :mrgreen:

elam - 26 Wrzeœśnia 2006, 15:06

oj przestancie juz z ta okladka, dawno brzydszej nie bylo... :)
Lahkoona - 26 Wrzeœśnia 2006, 15:07

Cytat
No cóż okładka mi się nie podoba, napisałem tylko dlaczego. Ale to tylko moja subiektywna opinia :) i liczę na to, że mnie za nią nikt nie zje

Ja Ciebie zjem :D
Okładka mi się bardzo podoba.
I to również jest moja subiektywna opinia.
No to słucham, kto mnie teraz zje :mrgreen:

hijo - 26 Wrzeœśnia 2006, 15:09

Lahkoona,
Cytat
Ja Ciebie zjem :D

Zapowiada się smakowicie :twisted:

NURS - 26 Wrzeœśnia 2006, 15:10

Ja się nie wypowiadam do końca głosowania.
elam - 26 Wrzeœśnia 2006, 15:12

zjadlam. :mrgreen:

hijo - 26 Wrzeœśnia 2006, 15:13

Cytat
Ja się nie wypowiadam do końca głosowania.

T - 34 Dni 6 minut- to będzie długie oczekiwanie

Lahkoona - 26 Wrzeœśnia 2006, 15:22

Cytat
Zapowiada się smakowicie :twisted:

Sama Ciebie nie dam rady. Naście kg do tyłu, jestem na wiecznej diecie.
Stąd niezadowolenie, fochy-dąsy-animąsy, wtórna agresja i zamiłowanie do okładek tego typu co aktualna :mrgreen:

hijo - 26 Wrzeœśnia 2006, 15:28

Lahkoona napisał/a
Sama Ciebie nie dam rady
skąd wiedziałas, żę jestem duży :?: :mrgreen:
Fidel-F2 - 26 Wrzeœśnia 2006, 15:28

T-34 to radziecki był chyba...
Lahkoona - 26 Wrzeœśnia 2006, 15:30

Cytat
skąd wiedziałas, żę jestem duży :?: :mrgreen:

Powiedziałabym skąd wiedziałam, ale będzie strasznie offtopowo i dostanę po gnatach kijem od Pana :D
To już nic nie powiem.

hijo - 26 Wrzeœśnia 2006, 15:32

ja też już się zamknę :D
joe_cool - 26 Wrzeœśnia 2006, 16:39

<rozejrzałam się szybko><off-top mode on>a mi te pieski przypominają krewetki - takie tiger prawns :mrgreen: <off-top mode off><chyłkiem zmykam>
Dunadan - 26 Wrzeœśnia 2006, 17:08

:shock: ratuj sie kto moze!!! KRYL atakuje!!!! a, to krewetki? uff... cale szczescie.
Nexus - 26 Wrzeœśnia 2006, 20:04

Fidel-F2,
Cytat
T-34 to radziecki był chyba...

Też miałem takie skojarzenie, jak to zobaczyłem :mrgreen:
Lahkoona, jak za duży... to na plasterki go! Będzie na zimę :D

Lahkoona - 26 Wrzeœśnia 2006, 20:13

Cytat
Też miałem takie skojarzenie, jak to zobaczyłem :mrgreen:
Lahkoona, jak za duży... to na plasterki go! Będzie na zimę :D

A to jest do zrobienia, do zrobienia... :mrgreen:

hijo - 27 Wrzeœśnia 2006, 07:45

Hahaha zjedzą mnie :mrgreen:
wawrzyniec - 27 Wrzeœśnia 2006, 08:38

ode mnie 5 - zdecydowanie mamy do czynienia z tendencją wzrostową w zakresie poziomu okładzin;)
NURS - 27 Wrzeœśnia 2006, 15:03

nastepna bedzie jeście jepsia ;-)
elam - 27 Wrzeœśnia 2006, 15:54

jeszcze paskudniejsza?
to sie nie da :mrgreen:

Fenris - 27 Wrzeœśnia 2006, 18:38

Kryptoraklama na każdym kroku :( , ale nie oceniam pobudek tylko grafike więc odemnie mocne 4 ( smai musicie przyznać że okładki fabryki są zawsze świetne :bravo )
draken - 28 Wrzeœśnia 2006, 11:22

Mam dylemat
Bo ilustracja jest całkiem niezła, ale idea umieszczania na okładce pisma okładki ksiazki/gry/plakaty filmowego jest dla mnie mało pociągajaca. Drażni mnie to, tak jak drażniły filmowe okładki w NF. I będę musiał wyśrodkować bo za ilustrację dałbym 5 a za koncepcję 1.

a teraz poczytam co tu napisali przedpiscy...

Kruk Siwy - 28 Wrzeœśnia 2006, 13:07

Fenris, przyko mi ale nie mogę przyznać Ci racji w kwesti okładek fabryki.
gorim1 - 28 Wrzeœśnia 2006, 16:07

tragedia okładkami opartymi na motywach bądź wręcz zerżniętymi z książek ..........
(ze wzgląd na niesmaczność tekstu został ocenzurowqany przez autora :mrgreen: )

Partner forum