Konwenty dawno minione - Plafoniada - w każdy czwartek na Rynku w Literatce.
Dabliu - 24 Października 2006, 15:49
Argael:
Cytat | Jeszcze ja, jeszcze ja! ( ^ _ ^ )/
Tym razem raczej się pojawię. Choćby na chwilę. |
Ja też chyba wpadnę...
Nexus - 24 Października 2006, 15:56
mawete, akurat o tym to nie muszę ich przekonywać. Myślisz, że dlaczego tak chętnie przyjeżdżają w delegacje, hę? Bo na pewno nie po to by pracować
Lu - 24 Października 2006, 17:46
w PRL dadzą im jeszcze obwarzanka do piwa w ramach promocji Co prawda zęby sobie mozna połamać na tych sucharach, ale szwedzi mają pewnie porządne implanty wstawione i suchary im niestraszne
Nexus - 24 Października 2006, 19:32
Oni kruszą je toporami, potem rozsypują przed stolikiem i jak już nazlatuje się gołębi, to je łapią i robią gołąbki
joe_cool - 25 Października 2006, 17:41
ja chyba wpadnę, po z panem Heniem muszę pogadać, chociaż pewnie i tak go nie będzie ale tylko na małe piwo! (zawsze tak jest, zawsze... )
Dabliu - 26 Października 2006, 00:35
Margota napisała:
Cytat | Niniejszym powiadamiam Szanowne Koleżeństwo, że spotkanie czwartkowe odbędzie się w hallu Kina OKO, ul. Pretficza o godzinie 17.00.
To z okazji spotkania autorskiego Marka Krajewskiego.
Dalszy ciąg wieczoru ustalimy demokratycznie - czyli kto pierwszy zaproponuje knajpę, ten poprowadzi tam stado )))
Pozdrawiam cieplutko
M. |
joe_cool - 26 Października 2006, 16:58
o rany, a ja akurat mam spotkanie wspólnoty mieszkańców...
kurcze, biednemu zawsze wiatr w oczy
Argael - 26 Października 2006, 18:25
Do Oka ode mnie z domu rzut beretem, ale o 17:00 to się ja dopiero przebijałem przez miasto w okolicach Grunwaldu. A potem mnie pani w banku przetrzymała prawie godzinę.
Lu - 29 Października 2006, 14:27
Dabliu, czy następne spotkanie, 02.11.2006 odbywa się w Literatce, czy też zaplanowano jakieś biegi terenowe przez miasto ?
Nexus - 29 Października 2006, 14:37
A ja znowu wypadam z czwartkowego spotkania... coś ostatnio nie składa się...
Dabliu - 29 Października 2006, 21:07
Lu:
Cytat | Dabliu, czy następne spotkanie, 02.11.2006 odbywa się w Literatce, czy też zaplanowano jakieś biegi terenowe przez miasto ? |
Tego nie wiem. Ostatnio frekwencja nie dopisała. Nie było ani Margoty, ani Generała, ani Dębskiego, ani nikogo prawie... Inglot był przez chwilę tylko i się zmył, więc w minimalnym składzie (ja i Czarownica z FF) trafiliśmy do Mleczarni. Na razie nie wiem, co będzie w czwartek i gdzie... Ja będę miał dość ciężki tydzień w robocie i nie wiem jeszcze czy się zjawię. Ale jeśli się czegoś dowiem, to dam znać
joe_cool - 30 Października 2006, 17:38
ja w czwartek mogę - po hiszpańskim, oczywiście.
Lu - 3 Listopada 2006, 17:14
Byliśmy w czwartek w Literatce i tym razem trzon przybył lecz nie było reprezentantów FF
joe_cool - 3 Listopada 2006, 17:22
byliśmy, piwo piliśmy, na Falkon się umawialiśmy - ale, stety-niestety (kto wie, o co chodzi, ten wie ), moja szefowa się zgodziła, więc na Flakon nie jadę... może innym razem. trochę żałuję, ale mam swoje priorytety
Lu - 8 Listopada 2006, 16:26
joe_cool napisał/a | (...) ale mam swoje priorytety |
niestety...
Dabliu - 8 Listopada 2006, 20:27
To co, jutro o 18.00 w Literatce?
Nexus - 8 Listopada 2006, 21:26
yup... jutro 18.00...też będę
joe_cool - 9 Listopada 2006, 15:45
a ja za godzinę wsiadam do pociągu i jadę na zachód... za tydzień też... do zobaczenia za dwa tygodnie, będę na pewno, obiecuję
Nexus - 10 Listopada 2006, 08:28
Wczoraj było bardzo kameralnie. Okazało się, że w Literatce było spotkanie autorskie z Mariuszem Szczygłem i ponieważ nie znaleźliśmy nikogo z ekipy fantastów, ewakuowaliśmy się do PRL'u. Tam dołączył Argael.
Dabliu, gdybyśmy mieli do Ciebie namiary poinformowalibyśmy o nowej lokalizacji
Dabliu - 10 Listopada 2006, 21:16
Nexus
Cytat | Wczoraj było bardzo kameralnie. Okazało się, że w Literatce było spotkanie autorskie z Mariuszem Szczygłem i ponieważ nie znaleźliśmy nikogo z ekipy fantastów, ewakuowaliśmy się do PRL'u. Tam dołączył Argael.
Dabliu, gdybyśmy mieli do Ciebie namiary poinformowalibyśmy o nowej lokalizacji |
To samo sobie pomyślałem bo ja trafiłem do Literatki w momencie, gdy ekipa się zrywała. Poszliśmy w beznadziejne miejsce, gdzie nie było fajnie i w końcu urwaliśmy się z Margotą, Czarownicą i Masonem do jakiejś nowej knajpki obok Mleczarni, gdzie spędziliśmy czas na miłej pogawędce w kameralnej, sympatycznej atmosferze.
BTW w Literatce ponoć co czwartek mają się odbywać tego typu spotkania, więc miejscówa raczej odpada...
Nexus - 10 Listopada 2006, 21:59
Czyli nastąpi zmiana miejsca? A o której godzinie się zerwaliście?
Dabliu - 11 Listopada 2006, 10:49
Miejsce zostanie zmienione... ale o tym zadecyduje prawdopodobnie Margota.
Ja przyszedłem o 18.05 (chyba) i trafiłem akurat na taktyczny odwrót ekipy.
Dabliu - 14 Listopada 2006, 10:49
Margota napisała:
Cytat | WRACAMY DO LITERATKI!
Jak wynika ze zwiadu przeprowadzonego dzisiaj, czwartek w Literatce jest wolny na razie od imprez. Co oznacza, że możemy wrócić na łono lokalu. O 18.00. Jak zwykle.
Gdyby jednak coś się zmieniło, to mam Plan B.
Pozdrawiam
M. |
Lu - 14 Listopada 2006, 13:54
Dzięki Dabliu
Mianuję Cię naszą oficjalną wtyką
Dabliu - 14 Listopada 2006, 17:15
Lu:
Cytat | Dzięki Dabliu
Mianuję Cię naszą oficjalną wtyką |
RD - 17 Listopada 2006, 08:41
Zamieszczam informację w tym wątku, bo może się ktoś z Plafoniadowiczów zainteresuje. Pierwsze urodziny Pracowni Fantastycznej SFan (Wrocław, ul. Sokolnicza 7/17, paw.32) w dniach 24 do 26 listopada. Organizatorzy serdecznie zapraszają. No i, rzecz jasna, jest kolejny pretekst do spotkania .
Poniżej link do artykułu na temat obchodów.
http://pracownia.sfan.pl/...article&sid=188
joe_cool - 17 Listopada 2006, 16:46
brzmi interesująco. i akurat nie wyjeżdżam na weekend. to jak, idziemy? (tylko gdzie jest sokolnicza?? )
Dabliu - 18 Listopada 2006, 18:04
joe_cool napisał/a | (tylko gdzie jest sokolnicza?? ) |
Zaraz obok placu JPII. Te pawilony podłużne za XII L.O.
joe_cool - 20 Listopada 2006, 11:14
gdzie plac jest, to wiem. pawilony też się znajdzie. to kto idzie? czyżby cały wrocław jeszcze leczył kaca po falkonie?
Nexus - 20 Listopada 2006, 13:17
Pojedziesz następnym razem to zobaczysz
Mnie na pewno nie będzie, bo mam w domu imprezę w sobotę... *oj.. wątroba już boli*
|
|
|