Liga niezwykłych dżentelmenów [komiks] - Komiksy Rodiona
Rodion - 4 Lipca 2006, 20:29
Nie wszystko na raz , cierpliwosci.
Ixolite - 4 Lipca 2006, 21:01
Super!
Kurcze, zdradzisz czy to wszystko z twojej glowy, czy czyms sie inspirowales? Bo kojarzy mi sie to z pewnym komiksem, ale niestety nie pamietam tytulu juz
No nic, czekam na ciag dalszy!
Pako - 4 Lipca 2006, 21:41
Mrauu
JAkbyś tak zrobił cały komiks, pełnowymiarowy? Znaczy kartki a4, tekst, fabuła itp? Najlepiej za darmo
Rodion - 4 Lipca 2006, 21:49
Ty Pako to naprawde fantasta jestes!
Tomcich - 4 Lipca 2006, 21:59
Mnie się to trochę kojarzy z "Kryształową szpadą" Goupil-Crisse. Nie wiem dla czego, za swoje skojarzenia nie odpowiadam
Rysunki znakomite, takie lubię, realistyczne, jakby była ciekawa fabuła to ja to kupię. Jakby jeszcze ta Pani pokazała się en face
Rodion - 4 Lipca 2006, 22:04
Tomcich
Cytat | Mnie się to trochę kojarzy z Kryształową szpadą Goupil-Crisse. |
Co prawda nie odpowiadam za Twoje skojarzenia , ale lubie, nawet bardzo Crisse'a, a pamietaj ze nasladownictwo jest najwyzsza forma uznania.
Ale z ocenami poczekajcie moze az pojawi sie wiecej plansz?
Pako - 4 Lipca 2006, 22:05
Ale za jakiś komiks internetowy mógłbyś się wziącć. Sporo ludzi to czyta, talent masz spory, fabułkę jakąś dobrą pod sf wymyślisz. Kreska jest idealna do takiego czegoś, jak jakaś space - opera. Nawet zarobić się an tym da (adsy, reklamy jakieś może, koszulki i kubki - to sie sprzedaje!). A do tego dziesiątki, setki, w końcu moze nawet tysiące czytelników.
Gdyby jeszcze sygnowane było to znaczkiem sffh, to i NURS miałby cool reklamę.
Na serio gadam, Rodionie. Godzina mniej snu, a ilu ludzi byś uszczęśliwił
Anko - 4 Lipca 2006, 23:46
Pako: Hej, Pako, a co, kiedy ujemnych godzin nie ma?
E, tam, zrzutę musimy zrobić, bo jak mawiał mój dziadek: "Za dziękuję kowal konia nie podkuje."
Tomcich: Cytat | Jakby jeszcze ta Pani pokazała się en face | Jestem za. Mam nadzieję, że nie okaże się "z tyłu liceum, z przodu muzeum".
Rodion, mam nadzieję, że coraz mniej chce Ci się wyć.
Pako - 5 Lipca 2006, 08:30
Rodion wyje pewnie cały czas: albo z radości albo ze złości
A co do ujemnych godzin - no cóż.. trzebaby Rodionowi zrezygnować z pzryjemności dzielenia łoża
No i co do zarobku, to też już o tym pisałem, parę groszy z tego dałoby się ustrzelać
Lynx - 7 Lipca 2006, 17:41
Wyje, wyje... a jak mu cos nie wychodzi .... ale pochwał i zachęt mu trzeba więc ... a zresztą co ja się będe odzywac.
Pako - 7 Lipca 2006, 18:13
Ty się nie odzywaj, ty na niego skarż Cały życiorych, chwile wzlotów i upadków! Na kogo donosił i kto na niego... e no dobra.. to można sobie podarować Ale miłoby było wiedzieć takie informacje ogólne: od kiedy maluje, jak maluje, kogo maluje
Rodion - 7 Lipca 2006, 20:55
TY Pako nie prowokuj! Bo jeszcze skończy sie to depresja i niemoca twórcza
Pako - 8 Lipca 2006, 08:37
A ty nie strasz. Już Max na forum straszy, ty się ciesz, że ludzie pragną wiedzy o tobie
btw, na Polconie będziesz?
Henryk Tur - 19 Lipca 2006, 08:12
No i okazało się, że Romek głoduje...
Moze jakąś zrzutkę dla niego zrobimy ?
Słowik - 19 Lipca 2006, 11:02
Hehe, co mamy to damy nie ?
Romek P. - 19 Lipca 2006, 11:10
A co macie?
(Numeru na razie w ręku nie mam, ale domyślam się, że będzie to powód do pojedynkowania się więc nie zaszkodzi się wzmocnic przed... )
Słowik - 19 Lipca 2006, 11:20
Nie nie Romku, en garde! nie będzie potrzebne
Swobodna interpretacja komiksu by Henryk T.
Numer w ręku zdecydowanie wyjaśnie wszystko
Rafał - 19 Lipca 2006, 11:42
Swoją rogą pochwalę się, że miałem okazję oglądać warsztat pracy Rodiona i najbardziej wpadły mi w oko jego niesamowite kolorowe grafiki. Wydawcy powinni ustawić się w kolejce po nie - rewelacyjne okładki by z nich wyszły.
Anko - 19 Lipca 2006, 22:24
Właśnie, Rodion, nie pora, byś coś nowego wrzucił na sieć?
Może być w kolorze.
Fani czekają.
Zwłaszcza, że nowego SFFH jeszcze nie mam...
Indy - 20 Lipca 2006, 09:13
Matko mnie od tych szczegółów głowa rozbolała. Nie będę pytał jak to robisz, bo podobno magicy nie zdradzają swoich tajemnic. Trzymaj tak dalej !
Rodion - 20 Lipca 2006, 11:41
Oj! Chyba zacznę dodawać informację ze wszystkie postaci, sytuacje i wydarzenia są fikcyjne a autor nie odpowiada za ich interpretacje.
Romku, nam nadzieje ze moja krotochwila nie będzie powodem do wyzwania mej skromnej osoby na ubitą ziemie.
INDY, no jak rany! A tym razem starałem się nie „zagryzdywać” tak kadrów. A jak to robię? A jakoś tak samo wychodzi.
Anko, coś kolorowego? To może to na razie wystarczy?
Rafał - 20 Lipca 2006, 12:51
A nie mówiłem, że genialne?
Rodion - 20 Lipca 2006, 13:06
A takie tam.
Fidel-F2 - 20 Lipca 2006, 13:10
a nie, no tak.
Ixolite - 20 Lipca 2006, 15:30
Nie no... czapki z głów!
Pako - 20 Lipca 2006, 15:38
No ładne ładne Rodionku Widać pędzel w ręce ci pisany Tylko pogratulo wać
Anko - 20 Lipca 2006, 18:33
Rodion: Cytat | Anko, coś kolorowego? To może to na razie wystarczy? | Fajowe! Nie będę się skupiać na tych krągłościach, które już wszyscy faceci zdążyli docenić - dodam za to, że za te szczegóły i szczególiki listowia & wodospadu. Mało komu się chce zajmować takimi pobocznościami, gdy już główną atrakcję obrazka dopracują.
Aha, a że tak zapytam, czemu w prawym dolnym rogu pisze "czarny"? To taki nowy podpis - czarny wilk Rodion?
Lynx - 24 Lipca 2006, 19:44
Anko a ja wiem ale nie powiem hyhyhy rudą i złośliwą bestią będąc
mawete - 24 Lipca 2006, 19:57
Ja proponuję zmusić NURSa żeby dał Rodionowi całą stronę!!!
p.s. podobno pierwowzorem istotki pokazanej na obrazku jest Miria (no przynajmniej kształty identyczne )
Ixolite - 24 Lipca 2006, 20:23
Ooo, cala strona dla Rodiona? To jest mysl, jak jeszcze bedzie kolorwa to juz wogole ekstaza bedzie!
|
|
|