Ogłoszenia - Administracja i Moderatorzy.
Martva - 11 Lutego 2008, 11:07
Ehhh, bo się mi cytowanie spsuło
jewgienij - 11 Lutego 2008, 11:14
Nawet nie wiedziałem, że Czarny był modem, ale orty faktycznie poprawiał i chwała mu za to
Adashi napisał/a | A ja wysuwam kandydaturę: elam, Fidela i krisu |
Po trzykroć nie
agnieszka ask?
Fidel-F2 - 11 Lutego 2008, 11:16
mondry przyszedł
Adashi - 11 Lutego 2008, 11:21
jewgienij, no przecież mówię, że żartowałem, nie denerwuj się.
Agnieszka, jak najbardziej
Czarny - 11 Lutego 2008, 11:22
Fidel jak nie masz nic do powiedzenia, to sobie daruj - tu nie Twój blog do spamowania
banshee - 11 Lutego 2008, 11:33
Adanedhel napisał/a | Jakby gwarantowała to koniecznie z banshee i Adashiego trzeba by zrobić modów | Adanedhel napisał/a | Nie mam marnych 13 postów na dzień, a wspomniana dama:
Cytat:
[1% z całości / 54,92 postów dziennie]
|
wiedziałam, że tak będzie i kurcze obok kogo mnie postawiłeś
jestem za Agnieszką, chociaż wydaje mi się, że Aga i gorat dadzą sobie radę
Martva - 11 Lutego 2008, 11:35
agnieszka_ask to malo czasu ma chyba
Poza tym naprawdę, póki się nie pojawi drugi Dezerter to chyba nie ma sensu szukać nowego moda.
elam - 11 Lutego 2008, 11:49
nie mam nic przeciwko Agnieszce, ale i nic za.
moderator powinien miec autorytet. Takze u tych starszych uzytkownikow, ktorzy sobie pozwalaja na rozne rzeczy.
Adashi - 11 Lutego 2008, 11:53
Tak zapewne, Agnieszka nie ma już tyle czasu co kiedyś, niestety
elam napisał/a | moderator powinien miec autorytet. Takze u tych starszych uzytkownikow, ktorzy sobie pozwalaja na rozne rzeczy. |
Poza Agi, nie ma kogoś takiego. Nie licząc Kruka, no może dareko, mawete albo Rodion
jewgienij - 11 Lutego 2008, 11:53
Martva napisał/a | agnieszka_ask to malo czasu ma chyba |
Przysłowie mówi, że jak masz mało czasu, to znajdź sobie dodatkowe zajęcie
Ale OK, na razie dają sobie świetnie radę weterani. Jak się zrobi młyn, to wtedy można powołać sztab kryzysowy.
Easy - 11 Lutego 2008, 12:01
Ten wuja ma mój głos.
agnieszka_ask - 11 Lutego 2008, 12:06
też mi się wydaje, że na razie spokojnie możemy się wstrzymać z wyborem nowego moda.
a tymczasem może do "Karczmy", oblać z Czarnym te wszystkie lata służby
NURS - 11 Lutego 2008, 12:30
jak się zrobi dym, przyjdzie wujek NURS i posprząta szybko i zdecydowanie.
jak mawia dalambert jest dobrze jak jest (czy jakoś tak).
Kruk Siwy - 11 Lutego 2008, 12:31
NURS, to cytata z Lema. "Dobrze jak" a starcom przysługiwało zdaje się: "hu ha!"
No to hu ha - Czarny niech żywie nam!
Agi - 11 Lutego 2008, 12:34
Czarny, Ty tak poważnie?
Uciekłam na chwilę od pracy i co ja widzę!
Jeśli mogę wyrazić swoje zdanie to proponuję, żeby jeszcze ktoś podjął się roli moda.
Wiem, to niewdzięczne zadanie, a przekora (zwłaszcza Kolegów), czasem potrafi zmęczyć. No ale wszystko QCF
Swego czasu Francuzi ministrem policji zrobili Vidoca, ze znakomitym zresztą skutkiem... to oczywiście a'propos zarzutów o spamerstwo. Moja liczba postów też świadczy o mojej słabości
Nie składam propozycji personalnych, bo wszystkich Was lubię, a przynajmniej się staram.
Jeśli ktoś ma czas i ochotę, a NURS zaakceputje będę rada podzielić się zaszczytem.
Rafał - 11 Lutego 2008, 12:40
Popieram Agę. Gorata najczęściej nie ma, oko NURSa błądzi często po innych światach, zostaje często biedna, samotna Aga na opuszczonym posterunku.
NURSia, weź złap Kruka i przemaluj go na zielono, co się będzie bykiem stawiał
Kruk Siwy - 11 Lutego 2008, 12:43
Rafał, Agi, to jednoosobowa armia. Da radę. A ja prędzeje porzucę forum jak dam się zMODyfikować. Luz tu łapię i zamierzam to kontynuować. No i serio mówiąc cierpię na brak dystansu do ludzi i zdarzeń.
dalambert - 11 Lutego 2008, 12:44
"Krukantus moderatorus forumiensis" cóż to za wspaniały i rzadki garunek ptaszyska , ale to jest pod ochroną gatunkową
Fidel-F2 - 11 Lutego 2008, 14:08
Czarny, bawi mnie ta dyskusja bo to w gestii NURSa jest a nie wyborów powszechnych
Adashi - 11 Lutego 2008, 14:14
Nie zszedłeś? A mówiłeś, że tak zrobisz
Każdy chyba może podać swoje typy, co w tym złego?
Fidel-F2 - 11 Lutego 2008, 14:15
nic, a po co?
Adashi - 11 Lutego 2008, 14:18
Żebyś miał pytanie. Przecież to jasne
Kruk Siwy - 11 Lutego 2008, 14:20
Dla zabawy i pokazania kogo się ceni w tym światku forumowym...
To mówię ja rzecznik pokręconej rzeczywistości powołany by Fidel NARESZCIE zrozumiał i nie zszedł.
Agi - 11 Lutego 2008, 14:20
Nie spamujcie na każdy temat, jeśli nie macie nic konkretnego do napisania.
Fidel-F2 - 11 Lutego 2008, 14:25
Kruku, to chyba dośc jasne kto kogo ceni na forum, zwłaszcza wśród regularnie udzielających się a NURS głupawy nie jest i stosowną orientację ma i jeśl będzie chciał, to weźmie pod uwagę albo i nie
radzić sobie można do woli, a mnie mozna się z tego śmiać
dareko - 11 Lutego 2008, 14:31
Adashi, czy Ty masz zamiar swoje urazy i kompleksy po calym forum roznosic?
Adashi - 11 Lutego 2008, 14:38
dareko, o co Ci chodzi, Fidel czepia się mnie, ja poczepiam się jego, co by mu nudno nie było, taka gra Z góry przepraszam za offtop.
No i myślę, że Ty dareko byś się nadawał na moda i jeszcze hjeniu und hrabek mi przyszedł na myśl... to już na temat, więc proszę nie krzyczeć
jewgienij - 11 Lutego 2008, 14:38
My sobie rozmawiamy, fidel. Zauważyłeś napis na drzwiach, jak tu wchodziłeś? Chcesz się koniecznie odegrać, to wróć do Swojego grobu, a nie rób z siebie frajera na neutralnym terenie.
Dobra, dziesięć głębokich oddechów. Agnieszka ask byłaby jednak dobrym rozwiązaniem, bo tu może być gorąco( patrz powyżej), a dwie osoby - choćby najbardziej kompetentne, jak w tym przypadku - to mało.
Fidel-F2 - 11 Lutego 2008, 14:47
znowu mondry
dareko - 11 Lutego 2008, 14:47
Adashi, wyskoczyles z zaczepka w postaci swojego "zarciku". Po co tutaj?
jewgienij, napisu na drzwiach nie zauwazyl Adashi
Ja zwyczajnei nie mam ochoty natykac sie ciagle i wszedzie na zlosliwosci Adashiego
|
|
|