Mechaniczna pomarańcza [film] - Prison Break
Kirasz - 25 Maj 2007, 09:24
PB powinien sie skonczyc w 2 serii, gdzie lalus ginie, brat z mala glowa ucieka i pije po swiecie a doktorka wstapuje do klasztoru....tak ja bym to widzial.
corpse bride - 25 Maj 2007, 19:26
mi bardziej odpowiadala akcja z lodka pod koniec ostatniego odcinka i szkoda, ze sie tak nie skonczylo. jak 3 seria mi sie nie spodoba, to bede udawac, ze tak bylo
Czarny - 29 Maj 2007, 11:19
A w poniedziałek na Polsacie Wielka Kumulacja: o 21 trzy odcinki kończące pierwszy sezon
Iscariote - 29 Maj 2007, 13:15
wooohooo.... a ja czekam na trzeci Jestem ciekaw, czy okaże się, że wszyscy uciekinierzy, to grupa wybrana przez rząd na nowych X-manów.
Ariah - 29 Maj 2007, 20:37
corpse bride napisał/a | mi bardziej odpowiadala akcja z lodka pod koniec ostatniego odcinka i szkoda, ze sie tak nie skonczylo. jak 3 seria mi sie nie spodoba, to bede udawac, ze tak bylo |
Podobnie jak ja.
Tak samo podchodzę do Alien / Aliens. Udaję, że część druga była ostatnią, a Ripley, newt i Hicks stworzyli milutką rodzinkę
hrabek - 30 Maj 2007, 08:30
E tam, nie przesadzaj, trzecia czesc rowniez byla dobra, nie wiem, co wszyscy od niej chca. Trzyma w napieciu, ma klaustrofobiczny nastroj i duzo sie dzieje.
Homer - 26 Sierpnia 2007, 21:49
Info:
9.IX pierwszy odcinek II serii na Polsacie
17.IX natomiast pierwszy odcinek III serii
i tu niespodzianka, albowiem krąży po necie promo zawierające 17minut pierwszego odcinka III serii. Jak na razie średnio to wygląda, ale może coś się z tego wyklaruje rozsądnego. Będziemy wiedzieć już za 2 miesiące (bo w końcu kilka odcinków trzeba zobaczyć by sobie zdanie wyrobić).
corpse bride - 27 Sierpnia 2007, 04:17
a na jakim kanale będzie ten III sezon i o jakich godzinach? może bym sobie obejrzała jak już tu jestem...
Homer - 27 Sierpnia 2007, 12:17
FOX niedziela 21 albo 20
Titus Pullo - 27 Sierpnia 2007, 15:56
corpse bride napisał/a | a na jakim kanale będzie ten III sezon |
Na mininova.org
Homer - 17 Września 2007, 11:41
II sezon serialu dopiero zaczął być puszczany w TV POLSAT, a JUŻ MAMY MOŻLIWOŚĆ kupienia DVD z odcinkami (wg mnie to mistrzostwo świata ). Pierwsza płytka (4 odcinki) ma być dostępna od dzisiaj, natomiast kolejne co 2 tygodnie!
http://www.cinepix.com.pl...-SEZON-2-dysk-1
Jak dla mnie - bomba. Zwłaszcza, że wydanie Sezonu I było o niebo lepsze niż odcinki serwowane przez Polsat (inny lektor, no i inna jakość dźwięku).
Tymczasem dzisiaj w nocy zostanie nadany 1 odcinek III Sezonu.
corpse bride - 17 Września 2007, 16:30
Homer napisał/a | Tymczasem dzisiaj w nocy zostanie nadany 1 odcinek III Sezonu. |
wyglada na to, ze po raz pierwszy obejrze prison break w tv. nie wiem, czy o 7 bede w domu, ale juz mam zaprogramowane nagrywanie na wypadek, gdybym nie wrocila z zakupow na czas. wow, i'm excited
nb, jak mozna ogladac cokolwiek z lektorem?
Tequilla - 17 Września 2007, 17:21
A ja dopiero przy drugiej serii. Bo tylko Polsat mam, o Foxie mogę pomarzyć... ( to z kablówki, jakiś dodatkowy pakiet ten Fox?)
Homer - 17 Września 2007, 18:51
Nie FOX to w Hameryce!
Tequilla spróbuj sobie kupować DVD miast Polsatu . Zobaczysz różnicę!
corpse bride: nie wszyscy preferują z napisami filmy (np. mój tata).
corpse bride - 18 Września 2007, 07:35
no więc: obejrzałam pierwszy odcinek trzeciej serii i jakoś mnienie powalił. ale jest trochę miażdżący. więzienie z pierwszego sezonu wydaje się przytulne i miłe. zobaczymy, jak się akcja rozwinie.
tak na marginesie, to jednak oglądanie w trybie telewizyjnym nie jest dla mnie. wolę wieczorki (czytaj: noce) fimlowe, po kilka odcinków, aż zacznie świtać...
homer, wiem, wiem. ale mysle, ze to kwestia przyzwyczajenia. kiedy juz odzwyczailam sie od lektora, docenilam napisy
Homer - 18 Września 2007, 13:52
Też wolę napisy. Co do odcinka - podzielam zdanie. Nowy klimat widać . Zagadek też na pewno będzie dużo. Czekam na rozwój wydarzeń w kolejnych odcinkach.
Witchma - 20 Września 2007, 10:42
właśnie skończyłam oglądać pierwszy odcinek trzeciej serii podoba mi się chyba bardziej niż odcinki drugiej... może lubię zamknięte przestrzenie...??? no i czynnie w akcji wziął udział mój ulubieniec Alex zobaczymy, co z tego wszystkiego wyniknie...
Martva - 20 Września 2007, 10:53
Obejrzałam wczoraj. 'Miażdżący' to dobre określenie.
Witchma - 20 Września 2007, 11:21
właśnie wymyśliłam, że źle zrobiłam... powinnam była poczekać jeszcze ze trzy miesiące i hurtem obejrzeć, jak drugi sezon, a tak to się będę niepotrzebnie niecierpliwić mam tylko nadzieję, że to rzeczywiście będzie ostatni sezon
Homer - 20 Września 2007, 11:58
Witchma napisał/a | nadzieję, że to rzeczywiście | Nadzieja umiera ostatnia .
edit: Dla zainteresowanych, premierę wydania DVD pierwszej czwórki odcinków sezonu 2 zmieniono na 2007-10-16
Easy - 20 Września 2007, 12:11
A tam, Kellermana już nie będzie, a bez Kellermana to nie to samo...
killer - 20 Września 2007, 21:21
Moim zdaniem na trzecim sezonie sie nie zatrzymaja...
Witchma - 22 Września 2007, 18:10
killer napisał/a | Moim zdaniem na trzecim sezonie sie nie zatrzymaja... |
kiedyś gdzieś czytałam, że trzeci sezon wyjaśni prawie wszystkie rozpoczęte wątki, a ewentualne dalsze sezony już będą pod innym tytułem...
Homer - 22 Września 2007, 18:36
Sezon II wyjaśnił przecież prawie wszystkie i podomykał 90% interesujących nas wątków. Więc co tu zostało do wyjaśnienia? Teraz potworzą nowe wątki!
Witchma - 22 Września 2007, 19:23
Homer napisał/a | Sezon II wyjaśnił przecież prawie wszystkie i podomykał 90% interesujących nas wątków. Więc co tu zostało do wyjaśnienia? Teraz potworzą nowe wątki! |
nie wiem, ja tylko cytuję z pamięci, co napisali może chodziło o to, że domkną też większość tych, które otworzą, a potem ewentualnie już o czym innym będzie...? nieodgadnione są umysły producentów...
a tak BTW, to czy tylko ja odnoszę wrażenie, że negatywne postaci są sympatyczniejsze? bo jakoś nie potrafię polubić tych niby dobrych
Tequilla - 22 Września 2007, 19:29
Znaczy w trzecim zamykają wątki z drugiego, a w czwartym nowo otwarte z trzeciego, ewentualnie w piątym z czwartego...
Ja jestem dopiero przy drugim i mi z tym dobrze.
Witchma - 22 Września 2007, 19:32
zasadniczo masz racje, ogólna zasada to "zabili go i uciekł", mnie akurat drugi sezon nieszczególnie się podobał, obejrzałam z rozpędu chyba, bo dostałam cały od razu... ciekawe, czy pośpiech polsatu z pokazywaniem drugiego sezonu wynika z tego, że chcą zaraz po nim trzeci puścić...?
Iscariote - 22 Września 2007, 20:27
Obejrzałem 1 odcinek 3 sezonu i uważam, że szykuje się coś o wiele lepszego od sezonu drugiego. Szczególnie nowe realia w jakich muszą odnaleźć się bohaterowie przypadły mi do gustu.
Nie lubię tylko tego odwiecznego pytania: Co będzie w następnym odcinku? Eh...
Homer - 22 Września 2007, 21:52
Homer napisał/a | negatywne postaci są sympatyczniejsze? bo jakoś nie potrafię polubić tych niby dobrych |
Nijak mi żywić pozytywne uczucia do Teodora i Kima... Byli kawałami #$#$# i tak pozostało. Choć pan Bagwell miał kilka ciekawych akcji {taki Mr. Jekyll i Hyde}
Tequilla: Nie bój się podomykają drugi sezon
Witchma - 23 Września 2007, 09:02
Homer napisał/a | Nijak mi żywić pozytywne uczucia do Teodora i Kima... Byli kawałami #$#$# i tak pozostało. Choć pan Bagwell miał kilka ciekawych akcji |
no Kima akurat nie lubię, ale już agenci Kellerman i Mahone jakoś tak... bardziej ludzcy są od reszty a Robert Knepper jest po prostu genialny w roli T-Baga i postać budzi sympatię choćby za tę autentyczność...
|
|
|