To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Złomowisko - Nie dla idiotów - moffiss-log

MOFFISS - 29 Wrzeœśnia 2009, 13:11

UWAGA OGŁOSZENIE:

Konkurs literacki Baz'ooka V - są nagrody pieniężne i rzeczowe. Może ktoś spróbuje swoich sił w konwencji hard sf, pisząc od razu dla potencjalnych czytelników? Każdy ma szansę wyrobić sobie markę. Nie lekceważcie ponad 2000 potencjalnych odbiorców.
:lol:

http://www.eve-centrala.p...hp?topic=6650.0

a propos Mighty Baz = MOFFISS ingame. Sponsoruję juz piątą edycję ;P: Staram się i wspieram czytelnictwo oraz promuję" talenty w środowisku graczy on line...

illianna - 29 Wrzeœśnia 2009, 13:20

http://www.dzieckokrzywdz...ile/Filar_M.pdf

tam też dyskutują na ten temat, mnie się ogólnie włos jerzy, jak czytam niektóre wypowiedzi, ale ponieważ dbam o swoje zdrowie, postanowiłam się nie udzielać w tej dyskusji, bo to miałkie jest, powiem tyle:
prawo jest prawem, każdy ma prawo do uczciwej obrony, która jest możliwa wyłącznie przed sądem, a nie w mediach, a 13-latka to ZAWSZE jest 13-latka, nieznajomość prawa i wieku drugiej osoby nie jest argumentem, nawet jak by mu naga wlazła do łożka, to on był dorosły, powienien wiedzieć jak postąpić, trzeba kontrolować swój popęd, a jak się nie potrafi ponieść konsekwencje, takie czy inne, więzienie, leczenie, jak tam sąd zdecyduje,
jak by mu inny facet wlazł do łożka, a on facetów by nie lubił to też by musiał z nim..., przecież od tego ma się rozum, żeby sie nim kierować i nie bzykać wszystkiego jak leci, w końcu miał wtedy 45 lat, nie był nastoletnim napalonym chłopcem ani osobą niepoczytalną bądź upośledzoną,
ale z pewnie to wszystko rozegra się przed sądem i taki ktoś zapewni sobie odpowiednio dobrych adwokatów, więc nie ma co za bardzo ani mu współczuć, ani się nad nim pastwić, ani doszukiwać we wszystkim drugiego dna i polityki, kropka

a MOFFISS pewnie szaleje ze szczęścia, wątek wprost kwitnie od kontrowersji

MOFFISS - 29 Wrzeœśnia 2009, 13:22

illianna napisał/a

czy chcesz o tym porozmawiać? To jak zły dotyk ;P:

illianna - 29 Wrzeœśnia 2009, 13:24

MOFFISS, aś Ty dotykalski jeden, jak o czymś chcę to rozmawiam, nie czekam na zachętę ;P:
MOFFISS - 29 Wrzeœśnia 2009, 13:26

illianna napisał/a
MOFFISS, aś Ty dotykalski jeden, jak o czymś chcę to rozmawiam, nie czekam na zachętę ;P:

nic nie poradzę, lubię pieszczoty :mrgreen:

shenra - 29 Wrzeœśnia 2009, 13:28

MOFFISS napisał/a
lubię pieszczoty
Na pieszczoty to sobie trzeba zasłużyć. :mrgreen:
MOFFISS - 29 Wrzeœśnia 2009, 13:30

shenra napisał/a
MOFFISS napisał/a
lubię pieszczoty
Na pieszczoty to sobie trzeba zasłużyć. :mrgreen:

chyba odwrotnie, najpierw pieszczoty, apotem orgazm - może się nie znam :?

shenra - 29 Wrzeœśnia 2009, 13:35

Nie wiem czemu do kolejności się odnosisz, w ramach zasług to chyba faktycznie się nie znasz :D
MOFFISS - 29 Wrzeœśnia 2009, 13:38

shenra napisał/a
Nie wiem czemu do kolejności się odnosisz, w ramach zasług to chyba faktycznie się nie znasz :D

aha, zrozumiałem, że jak zasłużę, to będziesz mnie pieścić, a ja mogę być pasywny?

shenra - 29 Wrzeœśnia 2009, 13:40

Ja tam nie wiem, kto Cię będzie pieścił, a pasywność zależy od sytuacji. Pogadać musisz z Twoją pieszczącą połową, o ile zasłużyłeś.
Marcin Robert - 29 Wrzeœśnia 2009, 15:01

illianna napisał/a

Od kontrowersji a nie od ortodoksji?

MOFFISS - 29 Wrzeœśnia 2009, 15:33

MOFFISS napisał/a
UWAGA OGŁOSZENIE:

Konkurs literacki Baz'ooka V - są nagrody pieniężne i rzeczowe. Może ktoś spróbuje swoich sił w konwencji hard sf, pisząc od razu dla potencjalnych czytelników? Każdy ma szansę wyrobić sobie markę. Nie lekceważcie ponad 2000 potencjalnych odbiorców.
:lol:

http://www.eve-centrala.p...hp?topic=6650.0

a propos Mighty Baz = MOFFISS ingame. Sponsoruję juz piątą edycję ;P: Staram się i wspieram czytelnictwo oraz promuję talenty w środowisku graczy on line...

ktoś ma ochotę coś napisać?

illianna - 29 Wrzeœśnia 2009, 16:05

Marcin Robert, trochę wyżej doszliśmy do wniosku, że chyba mu chodziło o ortodoksyjność w wypisywaniu kontrowersyjnych poglądów :mrgreen:
terebka - 29 Wrzeœśnia 2009, 19:07

@ dzejes

Bądź sobie, chłopie, kim Ci się żywnie podoba. Mało mnie to interesuje. Jeśli nie jesteś w stanie zrozumieć, że Twoje opinie prezentowały równie chamski styl, co zacytowany fragment mojej wypowiedzi, to rozmowa z Tobą mija się z celem. Życzę Ci owocnego oceniania innych na podstawie pojedyńczych wypowiedzi i wyrażania tych ocen - w tym jesteś niezastąpiony.

dalambert - 29 Wrzeœśnia 2009, 20:46

dzejes terebka, aleście ortodoksyjną wymianę poglądów walnęli , ale wlasciwie to w jakim temacie :mrgreen:
Agi - 29 Wrzeœśnia 2009, 20:53

dalambert napisał/a
dzejes terebka, aleście ortodoksyjną wymianę poglądów walnęli , ale wlasciwie to w jakim temacie :mrgreen:

Kultury, dalambercie, kultury :wink:

dalambert - 29 Wrzeœśnia 2009, 20:59

Agi, ortodoksyjne pojęcie kultury determinowane wymianą serdecznych uwag i malowniczych określeń tudzież dbałości niesłychanej o cześć własną i zrozumienie zdań i metafor oraz porównań malowniczych stanowi fundamentalną podstawę zaplątania się immanentnego i burczyslowia godnego wieszczów narodowych , jakże godnie prezentowanego tu przez szanownych dyskutantów :bravo :twisted:
dzejes - 29 Wrzeœśnia 2009, 23:11

terebka napisał/a
Życzę Ci owocnego oceniania innych na podstawie pojedyńczych wypowiedzi i wyrażania tych ocen - w tym jesteś niezastąpiony.

Mieczów ci u nas dostatek, ale i te przyjmuję jako wróżbę zwycięstwa.

MOFFISS - 30 Wrzeœśnia 2009, 08:17

dzejes napisał/a

Mieczów ci u nas dostatek, ale i te przyjmuję jako wróżbę zwycięstwa.

A, pochwy macie? :mrgreen:

illianna - 30 Wrzeœśnia 2009, 08:40

MOFFISS, no to żeś pojechał, przecież to faceci, nie obojnaki, no chyba ze o czymś nie wiemy :mrgreen:
terebka - 30 Wrzeœśnia 2009, 08:42

MOFFISS napisał/a
A, pochwy macie? :mrgreen:

A Ty chodzisz z mieczem na wierzchu :P

MOFFISS - 30 Wrzeœśnia 2009, 08:44

illianna napisał/a
MOFFISS, no to żeś pojechał, przecież to faceci, nie obojnaki, no chyba ze o czymś nie wiemy :mrgreen:

miecz, zazwyczaj nosi się w pochwie. Ale, może panowie tak nie używają... :mrgreen:

baranek - 30 Wrzeœśnia 2009, 08:54

czy to jest wciąż rozmowa o broni białej?
illianna - 30 Wrzeœśnia 2009, 08:56

baranek, tak, tak, ja chciałam tylko atmosferę rozluźnić i zapobiec krwawej rzezi przy pomocy białej broni :mrgreen:
terebka - 30 Wrzeœśnia 2009, 08:56

Ładna pogoda...
Fidel-F2 - 30 Wrzeœśnia 2009, 10:07

MOFFISS, a ty swój ciągle trzymasz w pochwie?
MOFFISS - 30 Wrzeœśnia 2009, 10:19

Fidel-F2 napisał/a
MOFFISS, a ty swój ciągle trzymasz w pochwie?

nie używam broni białej ;P:

Fidel-F2 - 30 Wrzeœśnia 2009, 10:25

a kapusty?
dalambert - 30 Wrzeœśnia 2009, 11:24

MOFFISS napisał/a
nie używam broni białej

a co nie skończyła 15 lat ?

MOFFISS - 30 Wrzeœśnia 2009, 15:30

dalambert napisał/a
MOFFISS napisał/a
nie używam broni białej

a co nie skończyła 15 lat ?