Ludzie z tamtej strony świata - Aleksander Kusz
Adon - 20 Października 2010, 17:21
No co tu mówić, więcej tylko.
Matrim - 21 Października 2010, 11:10
A to coś długie jest?
baranek - 21 Października 2010, 11:12
Matrim, weź może doprecyzuj owo 'to coś'?
Matrim - 21 Października 2010, 11:20
baranek, niektóre rzeczy lepiej pozostawić niedopowiedziane...
xan4 - 21 Października 2010, 16:39
Matrim, no i nie wiem co mam Ci odpowiedzieć. Znaczy się, nie wiem na jakie pytanie mam Ci odpowiedzieć .
Jeżeli jednak, całkiem przypadkiem pytałeś o tekst z najnowszego, jeszcze nie sprzedawanego numeru, to:
UWAGA 1: Nie jest to szort
I aby zmobilizować czytelników do komentowania tekstu, mogę dopisać:
UWAGA2: Myślę, że są to takie dłuższe szorty, na spodnie jednak za krótkie, bermudy może?
Matrim - 21 Października 2010, 16:48
xan4, z odpowiedzi jestem kontent Teraz musisz tylko barankowi odpowiedzieć, ale to już lepiej na PW
Z chęcią przeczytam, tylko nie wiem co się dzieje - albo miesiące się skróciły, albo SFFiH szybciej wychodzi, bo już mam dwa numery w większej części w plecy, a tu już nowy wychodzi.
baranek - 21 Października 2010, 17:13
Ja od samego początku myślałem o opowiadaniu. To Matrima nie byłem pewien.
Arya - 21 Października 2010, 17:45
xan4, bermudy świetne, ale
xan4 - 21 Października 2010, 20:02
Arya, Ty w drukarni, redakcji, pracujesz, mieszkasz*, czy co? Że już przeczytałaś opowiadanie?
Dzięki ,
Natomiast co do komentarza spoilerowego, to nie do końca chyba zrozumiałem o co Ci chodzi, ale jeżeli dobrze się domyślam, to tak, tak właśnie miało być.
*) prawidłowe podkreśl
Stormbringer - 21 Października 2010, 21:00
Podejrzewam, że Arya zaopatrzyła się w wydanie elektroniczne - stąd wyprzedzenie. Z myślą o e-czytelnikach chyba będzie trzeba wcześniej zamieszczać ankiety.
Arya - 24 Października 2010, 10:38
Żadne z powyższych. Otrzymałam pocztą do materialnej skrzynki pocztowej egzemplarz papierowy. A o elektroniczne herezje proszę mnie nie posądzać
xan4 - 24 Października 2010, 18:17
Czyli wersja działania "na miejsce i odległość" jest prawidłowa. Znaczy się, że przesyłka wysłana z Lublina, dociera szybciej do Lublina niż na Śląsk.
Popatrzcie państwo A wydawało mi się, że to jest zbyt proste dla Poczty Polskiej SA, że nie po to siedzą tam i dumają, aby wymyślać tak proste rzeczy
Stormbringer - 24 Października 2010, 20:21
Arya napisał/a | A o elektroniczne herezje proszę mnie nie posądzać |
No dopszsz, zwracam honor.
Nina Wum - 27 Października 2010, 08:44
To chyba najlepsze miejsce na to.
Xanie, dziękuję za Indygo - właśnie dotarło.
Dzięki nieprzeciętnym talentom dedukcyjnym listonosza, bo ulicę na przesyłce wpisałeś mi całkiem inną.
Wgryzłam się w dzieło, wrażenia czytelnicze w swoim czasie wrzucę w odpowiedni wątek.
Na razie chciałam powiedzieć tyle: ta książka jest tak dobra, że aż śpiewa. Sprawiłeś mi frajdę.
xan4 - 27 Października 2010, 11:34
Cieszy mnie, że sprawiłem Ci frajdę
No i chwała listonoszowi, piszę dosyć niewyraźnie, napisałem adres Eli, widocznie nie umiała mnie przeczytać, sorry, ale najważniejsze, że doszło.
Życzę miłej lektury
baranek - 30 Października 2010, 20:59
xan4, no jestem po 'finansmanie'. no jestem pod wrażeniem. zacne, naprawdę zacne. gratuluję. tytuł sugeruje jakiś ciąg dalszy? w przewidywalnej przyszłości?
xan4 - 31 Października 2010, 09:16
Dzięki miło mi, że Ci się podobało.
Nie tylko tytuł, ale także podtytuł miał sugerować ciąg dalszy. Następna ma być opowieść czwarta, bo z racji, że księga jest prawie że cała, to nie mogę pisać wszystkiego przecież
Jak na razie jest w pomyśle, to znaczy wiem, co się tam ma stać. Czekam z pisaniem i mówię sobie, że najpierw sprawdzę jak zostanie przyjęta przez czytelników część pierwsza, że to nie jest leń. Bo to nie może być leń Parę innych rzeczy też leży rozgrzebanych. Od czasu Finansmana napisałem tylko jeden nieudany szort o jakimś wujku i opowiastkę polityczną o MM, którą zamieściłem tutaj. A, że napisałem to ostatnimi czasy, to mam nadzieję, że się wreszcie odblokowałem i może jeszcze czasami uda mi się coś, gdzieś zamieścić.
Witchma - 31 Października 2010, 09:20
xan4 napisał/a | Bo to nie może być leń |
Myślisz, że trzeba odprawić jakieś egzorcyzmy?
|
|
|