To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Powrót z gwiazd - Kabarety

Blue Adept - 26 Listopada 2013, 11:32

baranek - Czynnie uczestniczyłem w jeszcze gorszych. :wink: I co gorsza bawiło mnie to. :mrgreen: Ale jestem wystarczającym hipokrytą, aby i tak rzucić kamieniem wtedy, gdy taki poziom jest reprezentowany w trakcie publicznego występu, a nie podczas towarzyskiej rozmowy.
Fidel-F2 - 26 Listopada 2013, 12:11

w deseczkę :mrgreen:
Witchma - 26 Listopada 2013, 12:15

Naoglądałam się jakiś czas temu roastów, ale wpiszcie sobie na YT "most offensive jokes ever", nasi standuperzy muszą się jeszcze wiele nauczyć.
baranek - 26 Listopada 2013, 12:17

Miałem wizję roasta literackiego jako punktu programu na najbliższym Pyrkonie. Wyobrażacie sobie autorów mówiących publicznie o pisaniu innych autorów to, co zwykle mówią tylko prywatnie?
Ja bym to nawet poprowadził, tylko nie wiem, czy Sapkowski się zgodzi...

Witchma - 26 Listopada 2013, 12:23

:mrgreen:
hrabek - 26 Listopada 2013, 13:55

Obejrzałem kilka kawałków tego roasta. Pomijając rodzaj humoru, to zauważyliście, że koledzy standupowcy jeżdżą po sobie nawzajem, a z Hubertem jedynie się witają, wymieniając co najwyżej ze dwa żarty? Spoko, tylko czemu nazywa się to roast Urbańskiego?
Matrim - 27 Listopada 2013, 10:41

Zamiast oglądać roast Urbańskiego, obejrzyjcie sobie roast Jamesa Franco (tu fragment). Albo Charlie Sheena (tutaj jakieś the best of). Nasi mają długą drogę przed sobą :)
Witchma - 7 Lutego 2014, 11:31

Ostatnio zakochałam się w Eddiem Izzardzie, sama nie wiem, czemu dopiero teraz. Pewnie dlatego, że wcześniej oglądałam tylko krótkie fragmenty jego występów, a najlepiej obejrzeć całość :) Szczególnie polecam programy "Circle", "Dress to kill" i "Glorious".
Coś na zachętę:
Kilka słów o żyrafach.
Kilka słów o kotach i psach.

Lowenna - 10 Marca 2014, 09:10

Dzień po Dniu Kobiet
Witchma - 11 Marca 2014, 14:59

Dzisiaj w Akademii Rozrywki rozbroił mnie Wojciech Młynarski Chirurgią plastyczną.
Agi - 11 Marca 2014, 16:22

Świetna. :D
Lowenna - 18 Sierpnia 2014, 21:36

Kabaret Smile - Xawię i Jaś

Partner forum