Park marzeń [gry] - Diablo III
Agi - 20 Kwietnia 2012, 13:31
Homer napisał/a | W ten weekend (od wieczora dziś do wieczora w poniedziałek) otwarta beta Diablo3. Każdy kto ściągnie klienta i ma konto (bądź założy takie) na BN, może expić postacie do 13 poziomu i klepać SkeletonKinga czy na co tam jeszcze w becie pozwolą. Gdybym miał szybsze łącze, zapewne bym skorzystał. |
Homer, dzięki za info.
Homer - 20 Kwietnia 2012, 14:06
Rzuć info jak zagrasz... niestety polskiej wersji do wyboru w becie nie ma.
hrabek - 20 Kwietnia 2012, 14:08
ściągnąłem klient i uruchomiłem. Kreska doszła do ok. 60% i stoi. Nie ma żadnej informacji co się dzieje w tle. Pewnie dociąga jakieś gigantyczne ilości danych, ale mogliby chociaż napisać.
Taselchof - 20 Kwietnia 2012, 14:10
ja mam 92 % już zobaczymy o 21 czy laptoś da radę o ile serwery nie padną
hrabek - 20 Kwietnia 2012, 14:13
Jak 92? A skąd wiesz, że nie 90, albo 94? Linijką mierzyłeś? Przecież nie ma cyfrowo podanych procentów.
Chyba, że mówisz o 92% z klienta, którego ściągasz z Battle.net (około 44MB). Ale to dopiero początek
Taselchof - 20 Kwietnia 2012, 14:15
nie no zainstalowałem betę te około 4 GB
Homer - 20 Kwietnia 2012, 14:15
Klient, z tego co wiem, powinien mieć ~4,7 Gb. Ale możliwe, że ta wersja na weekend jest lżejsza od prawomocnej bety... tak czy siak to 4-5Gb będzie.
hrabek - 20 Kwietnia 2012, 14:27
Diablo-III-Beta-enUS-Setup - 45025 KB.
Ściągnąłem dopiero co (niecałą godzinę temu) z battle.net.
Taselchof - 20 Kwietnia 2012, 14:29
Dokładnie tyle co powiedział hrabek, mimo że na początku coś wyświetlało 12 GB czekamy. Mi instalowało półtorej godziny.
hrabek - 20 Kwietnia 2012, 14:30
Ale ja napisałem 45MB, a nie 4GB. Skąd te 4GB? Po uruchomieniu mam informację "Updating Setup Files...." przy czym liczba kropek po Files jest płynna od 1 do 4 i tak w kółko, ale pasek postępu doszedł do pewnego momentu i stanął. I tak już z 30 minut...
Taselchof - 20 Kwietnia 2012, 14:32
Eee? to nie wiem. Ja mogę już normalnie wejść do opcji menu. 45 mb miał sam plik instalacyjny później po kliknięciu był update około 10 minutowy i instalacja półtoragodzinna. Teraz wchodzę do gry i wyświetla mi tylko opcje i login do battlenetu.
Homer - 20 Kwietnia 2012, 14:53
Seriooo? A to 50Mb też zassam.
edit: Ej, wkręcacie mnie... ile w końcu ważą pliki instalacyjne openbety? Nie sam downloader, bo mi info wypluł, że 15GB na dysku potrzebuje...
edit2: No, niestety... miałem 10% i zwis... teraż nie może wyjść z 0%.
Homer - 20 Kwietnia 2012, 18:42
Przebiłem się w końcu przez instalację, ale to waży prawie 4Gb, nie na moje łącze niestety. Zwłaszcza, że transfer nie jest stały i lubi się zawieszać.
Taselchof - 20 Kwietnia 2012, 20:20
i serwery padły
edyta 1 Dwie godziny od startu serwery ani drgną ... piszą cuś o stress(ach) testach i zmianie adresu, pewnie solidaryzują się z milionem bezdomnych w Stanach.
Homer - 20 Kwietnia 2012, 22:45
Ale z tego co na forach widze, co którejś osobie się udaje w końcu wbić.
Taselchof - 21 Kwietnia 2012, 02:28
Przeszedłem betę Demon Hunterem powiem krótko wow
Homer - 21 Kwietnia 2012, 09:39
To widzę, spora ta beta... Mogli ją trochę chudszą puscić.
Taselchof - 21 Kwietnia 2012, 10:03
Przechodziłem prawie trzy godziny ale to z powodu tego że w jednym miejscu się zgubiłem lokacje są świetnie dopracowane, na slow świetne efekty np. odbijania się w kałużach czy światłocieni. Gra mi lekko przycina ale grać ogólnie się da, przechodziłem w coopie z barbarzyńcą, który stał sie szczególnie pod koniec niezniszczalnym tankiem jedyny minus gra jest na normalu zabójczo prosta użyłem potiona bodaj dwa razy przy królu szkieletów. Dziś wypróbuję jeszcze szamana albo maga
Hubert - 21 Kwietnia 2012, 11:12
Beta się ściąga. Planuję przetestować mnicha. : )
Navajero - 21 Kwietnia 2012, 11:29
Cóż, mam robotę, ale mnie skusiły paskudy tą betą
Taselchof - 21 Kwietnia 2012, 15:00
Mhm Blizzard mówi że normal to w sumie ma być tutorial aby zapoznać się z grą. Pierwszy akt na najwyższym poziomie można przechodzić nawet i miesiąc ja już chcę maj
Navajero - 21 Kwietnia 2012, 15:12
A ja nie mogę wbić się na serwer.
Taselchof - 21 Kwietnia 2012, 15:27
są przepełnione rano było lepiej :/ ja się teraz wbiłem za 12 razem ?
Edyta 1- Serwery oczywiście znów padły
Agi - 21 Kwietnia 2012, 19:55
Nawet nie próbowałam ściągnąć. Skończyło się na założeniu konta, przyda się na później.
Taselchof - 21 Kwietnia 2012, 20:00
gram szamanem atak w postaci płonących nietoperzy ślicznie wygląda
mesiash - 23 Kwietnia 2012, 07:59
niestety, po ściągnięciu setupu nic się nie działo, po konsultacji technicznej na forach, fakcie że zacząłem to robić wczoraj wieczorem i ogólnym zmęczniem uznałem że nie warto się kopać z koniem, żeby przejść 1 akt miesiąc wcześniej
Ozzborn - 24 Kwietnia 2012, 01:45
Ależ to był fajny motyw. Diablo dalej jest takim radosnym uzależniającym jak narkotyk hakensleszem. Bardzo żałuję, że miałem sporo wychodnego, ale i tak pograłem prawie dobę sumarycznego czasu (studia nie zając w końcu ). Wymaksowałem Szamana i Czarodzieja, 240 pkt w achievementach - obaj są bardzo grywalni i mają swoje zalety - szaman jest nieco bardziej fikuśny i zwierzątkowy, natomiast Mag - to łomatko na koło 11-13 poziomu robi taką ropierdziuchę, że majtki spadają
Ogólnie, rzecz biorąc, fajosko się gra, jak dla mnie wygląda bardzo ładnie. I nie miałem większych problemów z Battlenetem, na początku ciężko się było zalogować ale potem już spoko. No i cieszy mnie, że w grze na standardowych ustawieniach, przez sieć na dwie osoby mój komp daje radę i tnie tylko trochę w momentach największej i najbardziej hardkorowej sieki.
Coś czuję, że jak do 15 maja nie napiszę licencjatu - to już raczej nie napiszę przed wakacjami
Na szczęście póki co mnie nie stać, wiec może trochę, życia jeszcze będę miał.
mesiash - 24 Kwietnia 2012, 06:55
Ozzborn, poruszyłeś obie kwestie, których się boję w związku z premierą D3 - studia i cena
problem w tym że niestety mnie stać na to, żeby odłożyć z najbliższej wypłaty, a sesję mam zaledwie półtora tygodnia po premierze
Taselchof - 24 Kwietnia 2012, 08:58
Ja chyba 15 maja znikam ze świata żywych . Wizard również jak dla mnie daje radę, zagrałem każda postacią monka , demon huntera i barbarzyńce doprowadzając do 13 levelu. Jestem na tak, klimat Diablo w pełni zachowany, mgła efekty świetne, mocno intuicyjna rozgrywka no i co najważniejsze kooperacja, niestety przy 4 graczach gra mi cięła . Bardzo fajną rzeczą jest craft, tylko już widze że cholerstwo będzie drogie, no i oczywiście giełda. Czekam aż w końcu uruchomią PvP. Zdecydowałem się grac na początku DH.
Dołączam do braci studenckiej 11 czerwca egzamin z rosyjskiego , potem chęć dokończenia pracy magisterskiej ehh obrona nie zając poczeka do jesieni .
elam - 24 Kwietnia 2012, 21:47
aaaaach a ja nie mogę grać w necie.. muszę poczekać, aż się pojawi w sklepach, kupić i grać sobie sama
|
|
|