To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty dawno minione - ZamiastCon

Martva - 14 Stycznia 2008, 17:16

Ekhm, że tak zapytam, już wiadomo co i jak?
mawete - 14 Stycznia 2008, 17:18

Martva:
co - balujemy,
jak - do upadłego :mrgreen:

Martva - 14 Stycznia 2008, 17:23

Sprawa kluczowa: gdzie?
dareko - 14 Stycznia 2008, 17:29

Ja to gdzie, w Krakowie.
Myslalem, ze wiesz. ;)

Martva - 14 Stycznia 2008, 17:30

ach, uspokoiłeś mnie :twisted: na pewno się jakoś znajdziemy :D
Shadowmage - 14 Stycznia 2008, 17:35

A ja informuję, ze mimo skofowego momentu zwątpienia, jednak z Izą przyjeżdżamy w sobotę do Krakowa :) Przynajmniej na razie na tym stoimy i tego się trzymamy :)
Rafal Kosik - 14 Stycznia 2008, 18:43

Forum już działa, ale na wszelki wypadek zrobiłem mirror informacji: http://rafalkosik.com/zamiastcon

Główna impreza odbędzie się w sobotę od godz. 19:00 w knajpie Klub Re, przy ulicy św. krzyża.

Agata - 14 Stycznia 2008, 19:01

Dojszły mię słuchy, że wyżej wzmiankowany Znany Abstynent jednak nas zaszczyci swą obecnością, co jest o tyle miłe, że jak się wszyscy upiją, to będzie na kogo zwalić, bo to on zawsze namawia (podejrzewam, że go nasyła na nas fiskus, żeby wyrobić coroczne plany przychodów z akcyzy) :mrgreen:

Czy pamięć mnie myli, czy też jest to ta knajpa, którą się mijało wracając z okolic Rynku na Blachnickiego?

Martva - 14 Stycznia 2008, 19:07

Cytat
Główna impreza odbędzie się w sobotę od godz. 19:00 w knajpie Klub Re, przy ulicy św. krzyża.

A zmieścimy się tam? W sensie że to duża knajpa, ale nas też będzie dużo, a w sobotę wieczorem będą dzikie tłumy...
I nie wiem jak Orbit wytrzyma nerwowo ;P:

Agata napisał/a
wyżej wzmiankowany Znany Abstynent jednak nas zaszczyci swą obecnością,

Przez jakiś czas miał fazę 'na nie' bo uznał ze szara eminencja to szara eminencja, dobrze że się w końcu zdecydował ;)

Rafal Kosik - 14 Stycznia 2008, 19:14

Agata napisał/a
Czy pamięć mnie myli, czy też jest to ta knajpa, którą się mijało wracając z okolic Rynku na Blachnickiego?

Pojęcia nie mam, gdzie to jest. Wiem tylko, że w miarę blisko rynku. Urbaniuk to załatwił - miał jakieś 300 km bliżej niż ja:)

Agata - 14 Stycznia 2008, 19:18

Toż i pytanie nie było do Ciebie, ino do Krakusów, przecież wiem, żeś nawet na Krakonie nie był i Blachnickiego w związku z tym nie zwiedzał. Się nie mylę się? :mrgreen:
Martva - 14 Stycznia 2008, 19:59

Tu jest mapka. Blisko Rynku, zadowalający stopień centrumowości. Tylko nie wiem czy się zmieścimy :)
Wracając z Rynku na Blachnickiego można minąć mnóstwo knajp ;)

Rafal Kosik - 14 Stycznia 2008, 20:12

Jak się lepiej zastanowić, to sam wcześniej wrzuciłem link do mapki :)
Agata - 14 Stycznia 2008, 20:16

Ja zapamiętałam akurat tę knajpę z drogi wyżej wzmiankowanej, chyba dlatego, że wlekliśmy się kiedyś tamtędy za grupą w żupanach i przy szablach pod wodzą bodajże imć Komudy, a widząc ich wchodzących do tego przybytku rozwijaliśmy twórczo przez resztę przeprawy sens stwierdzenia, że 'dziś chyba nastąpi jakaś Re-stauracja' 8) I już się nie rozrzewniam :mrgreen:
Słowik - 14 Stycznia 2008, 22:20

To będzie pierwszy konwent, na który pójdę w Krakowie :D
Martva - 14 Stycznia 2008, 22:39

No ładnie :) a na Rynku w Sylwestra kiedyś byłeś? Bo ja prawie ;P:
Ziemniak - 14 Stycznia 2008, 23:09

Teraz to są spędy a nie sylwestry, dawniej to się działo... :mrgreen:
Lu - 15 Stycznia 2008, 00:03

witajcie

podaje namiary na tanie noclegi w Krakowie (dla zainteresowanych):

1. Corner hostel - noclegi od 35 zł w pokoju dwuosobowym, im więcejosobowe pokoje tym taniej
2. Blue hostel - nieco droższy.

Ziemniak - ciary mnie przechodzą jak widzę tego karalucha... wprowadziły sie one do mnie tego lata i wygrały. Wyprowadziłam się ;P:

Urbaniuk - 15 Stycznia 2008, 07:00

Martva -> Otóż zmioeścimy się. W Re otwarli ostatnio nową salę która działa tylko w weekendy. Co do szalenstwa Oritowskiego - ta sala jest jak nie RRe, więc moze wytrzyma. Osobna sale + osobny bar + podwyższenie dla wygłaszania ważnych tekstów + ekran do którego może uda sie uruchomic rzutnik.
Powstaje jedynie pytanie - ile tak naprawdę będzie osób?

Martva - 15 Stycznia 2008, 08:52

Urbaniuk napisał/a
W Re otwarli ostatnio nową salę która działa tylko w weekendy.

I mamy ja zaklepaną, jak rozumiem?

Urbaniuk napisał/a
Co do szalenstwa Oritowskiego - ta sala jest jak nie RRe, więc moze wytrzyma.

A nie trzeba przejść przez główny lokal? Ktoś mu zasłoni oczy?

Cytat
Powstaje jedynie pytanie - ile tak naprawdę będzie osób?

Ja bym liczyła listę razy półtora, bo 'Krakusów informujemy, że po prostu mają trzymać rękę na pulsie i się zjawić. '. Mam mgliste podejrzenia ze w związku z tym nie wszyscy się wpisali na listę ;)

Orbitoski - 15 Stycznia 2008, 09:14

wymiar ludzki klubu Re jest szalenie niski, wejdę z zamkniętymi oczyma, płynąc na fali głosu M. Przybyłka.
Słowik - 15 Stycznia 2008, 09:36

Martva napisał/a
No ładnie :) a na Rynku w Sylwestra kiedyś byłeś? Bo ja prawie ;P:

Ha! To jest 1:1, bo ja byłem i to nie raz :)
Nono, osobna sala. Trzeba będzie jakiegoś wykidajły do niej? ;)

Martva - 15 Stycznia 2008, 09:59

Słowik napisał/a
To jest 1:1, bo ja byłem i to nie raz

Wcale nie 1:1, obawiam się, bo byłam na większej ilości konwentów niż Ty na Sylwestrach rynkowych ;P:

Słowik napisał/a
Trzeba będzie jakiegoś wykidajły do niej?

Proponuję Puszona z racji godnej postury, i może jeszcze jewgienij i Koniu by się nadali, testosteron ich rozpiera ;)
No chyba że się zgłaszasz ;)

Ziemniak - 15 Stycznia 2008, 10:01

Martva napisał/a
Wcale nie 1:1, obawiam się, bo byłam na większej ilości konwentów niż Ty na Sylwestrach rynkowych ;P:

To nieuczciwe, Sylwester jest raz w roku a konwentów dużo ;P:

Martva - 15 Stycznia 2008, 10:04

Nikt nie mówił, że życie jest uczciwe ;P:
Orbitoski - 15 Stycznia 2008, 10:07

Martva napisał/a

Słowik napisał/a
Trzeba będzie jakiegoś wykidajły do niej?

Proponuję Puszona z racji godnej postury, i może jeszcze jewgienij i Koniu by się nadali, testosteron ich rozpiera ;)
No chyba że się zgłaszasz ;)

Jesteś bezlitosna. Przecież wiesz, że impreza bez bójki z ochroną to nie impreza jest wcale :D

corpse bride - 15 Stycznia 2008, 10:24

czy ja już mówiłam, że pewnie będę?
mawete - 15 Stycznia 2008, 10:40

Orbitoski napisał/a
Jesteś bezlitosna. Przecież wiesz, że impreza bez bójki z ochroną to nie impreza jest wcale :D

:mrgreen: :bravo :mrgreen:

Agata - 15 Stycznia 2008, 10:45

Orbitoski napisał/a

Lovely. Czy możemy się ustawić na opcję wczesnego ostrzegania i ewakuacji przed minutą zero? Mam w poniedziałek ważne spotkanie i nie chciałabym pójść na nie bez zębów, które niewątpliwie zgubiłabym uciekając w panice po oszronionym bruku. :roll:

Martva - 15 Stycznia 2008, 11:06

Orbitoski napisał/a
Jesteś bezlitosna.

Moi? Ja niewinne dziecko jestem przecież.

Orbitoski napisał/a
Przecież wiesz, że impreza bez bójki z ochroną to nie impreza jest wcale

Nie wiem, nie chcę wiedzieć, tak właściwie to nie mam co na siebie włożyć, może nie przyjdę?

corpse bride napisał/a
czy ja już mówiłam, że pewnie będę?

Mówiłaś, ale nie tu ;)

Partner forum