Blogowanie na ekranie - Polowanie na Wąpierza
Hubert - 20 Czerwca 2007, 11:24
Kruku, jeśli potrzeba Ci inkwizytorskiej pomocy, to chętnie służę! Nie cierrrrpię wampirów, po prostu nienawidzę.
Niech się ludziska bawią przerośniętymi petardami, czosnkiem i innymi takimi, a ja tu sposób sprawdzony (ino przy użyciu odpowiedniejszego narzędzia - Pani Sosnowskiej) wykorzystam i pozbawię wąpierze łbów.
Rafał - 20 Czerwca 2007, 11:37
Melduje się rekrut Kapeć - pogromca krwiopijców. Latające owłosione cosie ubijam kapciem a truchła wieszam rozciągnięte gwoździami na drzwiach stodoły, w pełnym słońcu
Kruk Siwy - 20 Czerwca 2007, 11:42
Trochę śmierdzi...
Rafał, Sosnechristo, cieszy mnie Wasza gotowość. Ponoć wąpierze próbują się zorganizować. Być może trzeba będzie prewencyjnie stado przetrzebić. Ale chwilowo upraszam o spokoj bo mi rodziny klientów się płoszą.
Spokój ma być!
Kasiek - 20 Czerwca 2007, 11:56
Kruku, ja Ci dam Ono! Jakie ono, co? Nie wiem jak inni, ale ja jestem zdecydowanie ona i nic tego nie zmieni. Ja wiem, że przez dziewięć miesięcy miałam być Pawełkiem (chociaż matka zmieniła ostatnio wersję, że jednak Łukaszkiem) ale teraz jestem ONA. I koniec!
Falka Valiarde - 20 Czerwca 2007, 11:59
Kruk Siwy napisał/a | Dorabianie wampirom romantycznej i sympatycznej (!) gęby brzydzi mnie - zupełnie tak jak głoszenie chwały złodziei, morderców i innych przedstawicieli chaosu. To fałsz, a czasami zbrodnia.
Ale to nie moja sprawa. Ja tu tylko sprzątam drodzy Przyszli Klienci. |
Czyli rozumiem, że jestem niesympatyczna… ehh… >.<
Rafał napisał/a | Melduje się rekrut Kapeć - pogromca krwiopijców. Latające owłosione cosie ubijam kapciem a truchła wieszam rozciągnięte gwoździami na drzwiach stodoły, w pełnym słońcu |
Że co ? o.O
Kasiek mamy nową tarcze strzelniczą! Zwie się ona Rafał aka rekrut Kapeć
Kruk Siwy - 20 Czerwca 2007, 12:00
Ono. To stworzenie. W Twoim przypadku posiadające cechy żeńskie, ale w przypadku Gorima niekoniecznie.
Człowiek
Kobieta
Mężczyna.
Rozumiemy się? Nie było w zamyśle obrażania nikogo...
Falka Valiarde - 20 Czerwca 2007, 12:06
Kruk Siwy napisał/a | Ono. To stworzenie. W Twoim przypadku posiadające cechy żeńskie, ale w przypadku Gorima niekoniecznie.
Człowiek
Kobieta
Mężczyna.
Rozumiemy się? Nie było w zamyśle obrażania nikogo... |
Tak ale kot też jest stworzeniem i o ile gatunek zwie się kot to mamy kotke i kota, prawda? Nie jets to cały czas ono... Jak już móisz bezosobowo to mówisz tenh kot, albo ten wampir. Lecz gry wiesz, że jest to płeć żeńska jest już ta kotka i ta wampirzyca ;P
Rodion - 20 Czerwca 2007, 12:10
No! Wreszcie jakaś akcja! Czas sypac szańce, umocnić częstokoły i szykować zaklęcia tudzież klątwy wszelakie!
A rodziny klientów uspokój. jak dobrze pójdzie to jeszcze sie spotkają, że tak powiem oko w oko, ze swymi drogimi umarłymi.
Kruk Siwy - 20 Czerwca 2007, 12:12
Powtarzanie słowa wampir nudzi mnie letko. Ono jest nacechowane pewnym... obojętnym podejściem do sprawy. Wszystko jedno jakiej płci pozory przyjmie wąpierz. Jak się tak zastanowię i wspomnę teorię Daggera rozwiniętą przez Moncka to wampir nawet stworzeniem nie jest. Ale człek prosty ze mnie, czasem coś lapnę. Zwłaszcza jak sobie pomyślę że z krwiopijcami w dyskusje wchodzę.
Starzy Mistrzowie Grabarscy nie przewidzieli internetu...
Ogłaszam wszem i wobec Rodion przestał być człowiekiem. Uważać. Będzie z niego wyjątkowo niebezpieczny wampir.
Nie wiem o jakich szańcach szanowny wąpierz mówi...? O zapalczywości ochotników? Spotkanie z szanownym wysysolem ostudzi ich entuzjazm. Zostaniemy na placu tylko my: grabarze. Ludzie spokojni. Chyba, że coś nas wk...wi.
Rafał - 20 Czerwca 2007, 12:13
Szykuje zaklęcie powalające ze skrzydeł, w tym celu ściągam kapeć i oto pod spodem ukazuje się tajna broń - skarpeta, ale póki co ciii.
Rodion - 20 Czerwca 2007, 12:16
Ach, ta pewność siebie i lekceważenie przeciwnika! Znaczy, plan działa!
Falka Valiarde - 20 Czerwca 2007, 12:16
Rafał napisał/a | Szykuje zaklęcie powalające ze skrzydeł, w tym celu ściągam kapeć i oto pod spodem ukazuje się tajna broń - skarpeta, ale póki co ciii. |
To ja mam tylko jedno pytanie... Czy ta skarpetka już sama żyje czy jeszcze nie ?
Rodion - 20 Czerwca 2007, 12:19
Nawet jeśli już żyje własnym życiem, to w odpowiedzi usłyszysz,że jest to część kamuflażu!
Rafał - 20 Czerwca 2007, 12:23
Onaż sama powaliła kiedyś złego, i to na odległość powiadam, dziadkowa jeszcze, specjalnie dbam o nią.
Rodion - 20 Czerwca 2007, 12:27
I mówisz o niej: "Wielceszacownyiczcigodnyartefaktposzanownychprzodkachzapewniającybezpieczeństwoipomyślnośćnaszejrodzinie"?
Falka Valiarde - 20 Czerwca 2007, 12:37
Rodion napisał/a | I mówisz o niej: Wielceszacownyiczcigodnyartefaktposzanownychprzodkachzapewniającybezpieczeństwoipomyślnośćnaszejrodzinie? |
Ja bym mogła do niej powiedzieć jedynie: "Ty śmierdzielu" A następnie wskazać drogę do najbliższego zbiornika z wodą ;P
Rafał - 20 Czerwca 2007, 12:39
Ma też tę wielka przewagę nad inną bronią, że ostrzenia nie wymaga. I poza aspektem rażenia kategorii biol-chem, po nasypaniu do niej łozyskowych kulek (od dzwonu św.) i odpowiednim rozmachaniu, osiąga się prędkośc wylotową kuli ponad 900 m/s, a co.
Khorne_S - 20 Czerwca 2007, 13:18
mBiko napisał/a | Gratuluję Khorne_S właśnie wykosiłeś wszystkie okoliczne włoskie, greckie, arabskie i węgierskie knajpki, jak również dwie handlarki czosnkiem.
To wszytko przez pięć minut i przy użyciu jednej zaledwie rakiety.
Natomiast proponowane przeze mnie Van Helsingi dzięki systemowi naprowadzania Mhrok są całkowicie nieomylne. |
Naprawdę ??? Yesssss !!! I oto chodziło Można również na konkretne osoby naprowadzać ją. Po za tym to w końcu dopiero prototyp A hebrajska kuchnia rzadko używa czosnku
Właśnie wprowadziłem nowe ulepszenia.Naprowadza się również na kapcie i rzeczy zwane rekrutami. I żeby nikogo nie pokręciło ma blokadę antywampirzą.Wiec nawet krwiopijec jedzący czosnek lub mający kapcie może czuć się spokojny o swe nieżycie.Ja się nie boję bo moja nacja czyli Demony kapci nie nosimy bo głupio to by wyglądało i ludzie przestali by nas się bać.A czosnku i tak nie jemy bo siarka ma milszy zapach
Najnowsza modyfikacja.Aby wąpierz nie musiał sprawdzać czy za pierwszym razem trafił do celu rakieta dostała głowice typu MIRV składająca się z 5 członów bojowych i minimalna ilość odpalanych rakiet to 10 sztuk Każda głowica to ekwiwalent 1 tony TNT by wybuch ładnie wyglądał A co
Khorne_S - 20 Czerwca 2007, 13:48
Falka Valiarde napisał/a | Rodion napisał/a | I mówisz o niej: Wielceszacownyiczcigodnyartefaktposzanownychprzodkachzapewniającybezpieczeństwoipomyślnośćnaszejrodzinie? |
Ja bym mogła do niej powiedzieć jedynie: Ty śmierdzielu A następnie wskazać drogę do najbliższego zbiornika z wodą ;P |
Z wodą czy z kwasem ?? Bo na wodę to chyba kilka stuleci już za późno....
Falka Valiarde - 20 Czerwca 2007, 17:08
Khorne_S napisał/a | Z wodą czy z kwasem ?? Bo na wodę to chyba kilka stuleci już za późno.... |
Moją hipotezą nauką jest, że jeśli ta skarpetka zanurzy się w jakimkolwiek zbiorniku z wodą to już nie będziemy w stanie odróżnić tej wody od kwasu.
Khorne_S - 20 Czerwca 2007, 17:43
Falka Valiarde napisał/a | Moją hipotezą nauką jest, że jeśli ta skarpetka zanurzy się w jakimkolwiek zbiorniku z wodą to już nie będziemy w stanie odróżnić tej wody od kwasu. |
I zamiast wody królewskiej będzie woda skarpetkowa
Falka Valiarde - 20 Czerwca 2007, 19:27
Khorne_S napisał/a | I zamiast wody królewskiej będzie woda skarpetkowa |
Chciałabym później przetestować jak ten specyfik działa na ludzi i inne stworzenia.
Czy chcesz może wspomóc naukę?
Hubert - 20 Czerwca 2007, 20:11
Kruk Siwy napisał/a | Zostaniemy na placu tylko my: grabarze. Ludzie spokojni. |
Nieprawda. Zostaną także ludzie gorącej wiary i pokornego serca. Tacy jak ja.
Khorne_S - 21 Czerwca 2007, 12:05
Falka Valiarde napisał/a | Khorne_S napisał/a | I zamiast wody królewskiej będzie woda skarpetkowa |
Chciałabym później przetestować jak ten specyfik działa na ludzi i inne stworzenia.
Czy chcesz może wspomóc naukę? |
Ponieważ jestem miły i uprzejmy wiewiórki przodem
Kruk Siwy - 24 Czerwca 2007, 20:49
Sosnechristo, zostaniecie. Jak wszyscy szybkoręcy i wiatrogłowi. Na cmentarzyku. Może na moim? Serdecznie zapraszam, dla znajomych szeroka gama promocji.
Kasiek - 28 Czerwca 2007, 12:31
Droga Kasiek, z okazji 21 urodzin, życzę Ci wszystkiego najlepszego, dużo uśmiechu i wielu przyjaciół na których zawsze będziesz mogła liczyć. Obyś nigdy nie musiała borykać się z niespełnionymi marzeniami. I oby wszyscy nigdy nie żałowali że Cię poznali! Wszystkiego naj naj naj!
joe_cool - 28 Czerwca 2007, 12:50
stioooo laaaaat, stiooooo laaaaat...
eeee, chociaż w przypadku wampira to raczej mało
hjeniu - 28 Czerwca 2007, 12:55
Najlepszego! Gdzie jest Kruk z prezentem?
Kasiek - 28 Czerwca 2007, 13:08
Z jakim prezentem? Nowa dostawa kołków przyszła? P:P
dziękuję wam
joe_cool ja już się czuję staro...
hjeniu - 28 Czerwca 2007, 13:49
Na urodziny to coś bardziej wyrafinowanego niż ordynarny kołek, np. rzeźbiony w krzyżyki, inkrustowany srebrem kołeczek o smaku czosnkowym z latarką UV
|
|
|